Ako získať späť prístup k Facebook účtu?
Ahojte viete mi poradiť niekto ?
Chcem sa na Pc prihlásiť na FB, ale nepamätám heslo. Dá sa dať resetovat, ale e-mail adresa už nejestvuje ( stará azetova). Som prihlásená len na mobile. Mám niekde napísať ?
Veď ale, ak ťa automaticky prihlási do do mobilu tak musíš mať predsa zapamätane heslo, pozri si to tam. Alebo Instagram. Ďalšia možnosť je napísať mail človeku, ktorý momentálne pouziva tvoj mail a požiadať ho o pomoc
A co tak dvojstuonove overenie ? Ked sa prihlasujem na fb cez pc, vzdy mi pride do mobilu upozornenie, že niekto sa snazi prihlasit do facebooku
@malavevericka riešenie som ti dala už pred 5 hodinami 😂 ale tak keď sa ti páči strácať čas
@malavevericka skús toto (ak máš Android, z Google, mne to ide):
V zariadení s Androidom otvorte aplikáciu Chrome.
Vpravo hore klepnite na Viac (3 bodky).
Klepnite na Nastavenia a potom Správca hesiel Google.
Zobrazenie: klepnite na heslo, ktoré chcete zobraziť, a potom Zobraziť heslo Ukážka.
@janai1 ďakujem, ale keby mi šlo ďalších sto veci čo píšete tak asi už to neriešim
@aliziana nemám to tam. Už som to riesila s jednou čo mi tu komentovala, nechápe ani ona prečo to tak v správe hesiel nemám.

@rozculena keby som sa odhlásila , mobilu už sa neprihlasim.
Píšem že som prihlásená, nie že som sa prihlásila.
Ďakujem všetkým, ale keď niekto nemá skúsenosti s takým problémom, nie je nutné komentovanie 🙂