icon

Ako získať zľavy s Tesco Clubcard pri online nákupe?

vkatush
10. sep 2024

Ahojte žienky.
Otázka, keďže som cez nich ešte neobjednávala.

V košíku mám nejaké veci, kde píše, že s clubcard je lacnejšie, ale sumárum výrobku mi píše klasickú cenu.
Bude nižšia potom pri platbe alebo musím nejak naskenovať kartu (a ak, tak kam? Myslela som, že sa stačí prihlásiť na účet).

Vopred vďaka

elanor
10. sep 2024

a pod uctom si si uz pridala svoju kartu, ak nie, tak ceny budu ako by si kartu nemala.
NIekde v nastaveniach uctu si to musis pridat

viestta
10. sep 2024

v nastaveniach uctu je niekde miesto kde zadavas cislo karty, tak hladaj

vkatush
autor
10. sep 2024

Ďakujem pekne, podarilo sa mi popreklikovať. Zväčša Fresh alebo Lunys objednávam, ale akurát zajtra sa nedalo objednať, neviem prečo.

Ešte posledná otázka. Veľa ovocia zeleniny mám objednané. Ak by to prišlo v nie najlepšej kvalite, viem to na mieste vyreklamovať?
(Niekedy v obchode to majú fakt o ničom, tak sa bojím, aby neprišlo presne z tej sorty).

elanor
10. sep 2024

@vkatush vies to na mieste vratit, resp, odmietnut.

vkatush
autor
10. sep 2024

@elanor ďakujem ❤️

danica2711
11. sep 2024

@vkatush jasné, čo je nekvalitné, vrátiš - ale ja mám skúsenosť, že ovocie a zelenina je pri donáške lepšej kvality než v obchode, práve preto, že sa im nechce babrať s tými vratkami. Ešte malá rada - pri objednávke vecí, ktoré chceš mať len toho výlučného typu (napr. druh chleba, pečiva...) si zaškrtni políčko, že nechceš náhrady (vľavo dole). Ja si už na to dávam pozor, odkedy sa mi stalo, že som dostala viacero náhrad, ktoré mi nevyhovovali

vkatush
autor
11. sep 2024

@danica2711 ďakujem 😊
Prišlo v super kvalite zelovoc (aj keď tekvicu a karfiol mám pocit, že zobrali najmenšie aké boli 😂), akurát mäso mi dali miesto 2 balení rovno 3. Ale som povedala, že nech už nechá, dám do mrazničky, to sa využije. A ja som blbo zaškrtla rožky , miesto klasických mi dali tie penové, čo ja nemusím (dám si nabudúce pozor).
Inak spokojnosť 😊