Ako zistím aktuálnu polohu na Tinderi?
Ahojte mám Tinder iba 3dni, ako funguje prosím vás?
Keď kliknem na jedného chalana ukazuje mi už 2 dni - menej než 1km ďaleko...to znamená, že už druhý deň nemal otvorený tinder a poloha sa neaktualizovala? Som z toho mimo, lebo aby bol už 2 dni na tom istom mieste neviem no 😃
Ved ked bol cely vikend len doma a v obchode a vyvencit psa pri dome, tak kludne moze byt dva dni na tom istom mieste 🤷♀️
@vanilkovazmrzka teraz to pozerám a ukazuje to isté stále..
Pises si s nim? Tak sa ho spytaj, kde je.
Ak si s nim nepises, moznosti je vela. Kludne moze lezat doma chory v posteli.
Pises si s nim? Tak sa ho spytaj, kde je.
Ak si s nim nepises, moznosti je vela. Kludne moze lezat doma chory v posteli.
@moonlight1210 nepíšem si s ním.. najprv ukazovalo 8km odo mňa a už viac ako 2dni 1km
A načo sleduješ niekoho? Chceš mas záujem, tak sa ho opýtaj. Nechceš, nesledujem. To je doba toto! A este aj na mk temu koli takej kravovine založiť... Na vc zvládneš ist sama, ci aj k tomu potrebuješ podporu inych?
A načo sleduješ niekoho? Chceš mas záujem, tak sa ho opýtaj. Nechceš, nesledujem. To je doba toto! A este aj na mk temu koli takej kravovine založiť... Na vc zvládneš ist sama, ci aj k tomu potrebuješ podporu inych?
@svetlonos však neodpisuje už 2 deň 😃 bože tieto zbytočné komentáre
Môže napríklad oddychovať doma a tinder má vieš kde.
Tak on ten radius sluzi hlavne na to, ze sa nezacnes zoznamovat s niekym z opacnej strany republiky.
Preco mu ukazuje rqz 1km a raz 8km je uz konina, ze to riesis 😐
Tak on ten radius sluzi hlavne na to, ze sa nezacnes zoznamovat s niekym z opacnej strany republiky.
Preco mu ukazuje rqz 1km a raz 8km je uz konina, ze to riesis 😐
@kitycat ja som sa pýtala hlavne na to, že či ten človek nemusí mať zapnutú polohu resp že už 3 deň nebol na tinderi toto som chcela vedieť ako tinder vlastne funguje
Už viem, prečo si sama a na Tinderi. Pretože si zúfalá stíhačka. Ty niekoľko dní stalkuješ cudzieho, s ktorým si ani nepíšeš, ale riešiš, prečo má 2 dni rovnakú polohu. Keby si nebola stíhačka a stalker, tak takéto veci neriešiš.
načo TI je informácia kde sa doytční nachadza ked si s nim nepíšeš.Nič s ním nemáš sledovať cudzieho chlapa načo to je dobre.
A mozno je prec a telefon nechal doma.😎

Ved ked bol cely vikend len doma a v obchode a vyvencit psa pri dome, tak kludne moze byt dva dni na tom istom mieste 🤷♀️