Ako zistím históriu v inkognito režime?

5. júl 2023

Baby mám naozaj silné podozrenie na manželovu neveru skrz pokec a iných sraciek, že si tam vypisuje, jeho kolega sa mierne prekecol a ja mu to nemám ako dokázať...viem, že na net chodí výlučne cez inkognito režim vraj aby mu potom nehadzalo reklamy a iné sračky...citovala som ..prosím nemyslite si, že ho chcem sledovať len chcem zistiť pravdu 😔

maranta_leuconeura
5. júl 2023

Nezistis. A ked nie si spokojna vo vztahu alebo mu neveris, nepotrebujes ziadny dokaz jeho nevery, aby si ho ukoncila.

autor
5. júl 2023

@maranta_leuconeura máš pravdu...verím mu...nejdem to teda riešiť nijako

mirkabav
5. júl 2023

Ako sa kolega prekecol? Čo také povedal že to vzbudilo v tebe podozrenie?

cocolino234
5. júl 2023

@autorka je veľmi jednoduché to urobiť, ak chceš napíšem ti tu postup. Ak si sa rozhodla, že to robiť nejdeš, nenapíšem nech ťa to neláka. 🙂 Toto nie je o nedôvere. Každá žena, ktorá podozrieva svojho muža sa s ním hneď nerozvedie i keď tu to všetky radia. Narušená dôvera sa vo väčšine prípadov dá budovať ak obaja chcú, ale cesta späť z nevery vo väčšine vzťahov neexistuje aj ak by chceli. A tú dôveru ešte narušenú nemáš, len sa bojíš, že vám to zničí vzťah a obavy v dlhodobých vzťahoch, kedy príde podnet sú realitou. Takže sa vôbec necíť zle, už si len riadne premysli či to chceš urobiť alebo nie.

yvanielka
5. júl 2023

@cocolino234 naozaj sa to dá? Ja že to nie je možné

cocolino234
5. júl 2023

@yvanielka áno, samozrejme. Dnes na to už máme toľko prostriedkov a dokonca je to ponúkané aj v rozšíreniach samotných prehliadačov, takže je viac než jednoduché to nastaviť, zaberie to jednu minútu. 🙂

autor
5. júl 2023

@cocolino234 ten jeho kolega mi to povedal v podnapitom stave, ale potom dodal, že sranduje...ibaže ja viem že keď si začínal manžel so mnou že pokec mal...a potom som sa hlbšie zamýšľala, že Ipad si nosí len do práce a doma ho vyťahuje výlučne len tak, aby som nevidela ja čo tam robí na ňom...neprekážalo mi to keďže naozaj manželovi verím...no toto ma zneistilo...trošku...a máme malé bábätko, má menej pozornosti odo mňa ako pred tým, ale veď to je normálne...napíš mi ten postup prosím ťa..aj keby som na niečo prišla, nie som z tých že kvôli písaniu by som hodila celý náš vzťah za hlavu...ale chrobáka už v hlave mám :(

cocolino234
5. júl 2023

@autorka na zariadení, na ktorom používa okno inkognito si do jeho google chrome pridáš toto rozšírenie

https://chrome.google.com/webstore/detail/off-t...

Následne hore vpravo máš puzzle ikonu, tam ti toto rozšírenie ukáže. Vedľa neho stlačíš 3 bodky a zo stĺpca vyberieš -spravovať rozšírenie-, otvoria sa nastavenie tohto rozšírenia a niekde dole zvolíš -povoliť v režime inkognito-. Bez tohto kroku to nebude fungovať. Potom to už len necháš tak, nech robí čo chce a keď si to budeš chcieť pozrieť, len otvor nové okno inkognito a vpravo hore v puzzle ikone stlač dané rozšírenie s názvom off the record history a už uvidíš celú históriu za posledných 7 dní. Ale musíš byť tiež v inkognite, neukáže ti to v bežnom okne.

Ešte doplním, že na mobile nevyužívaš puzzle ikonu ale musíš to pridať na pracovnú plochu, tak mu to tam skús niekde schovať medzi appky. Na počítači to máš o to jednoduchšie.

evaachesa
5. júl 2023

@cocolino234 wooow, tak toto som tiež netušila že je možné. 👍😎

autor
5. júl 2023

@cocolino234 ďakujem Ti veľmi pekne...😘

evaachesa
5. júl 2023

Autorka držím palce aby si tam nič nenašla.🙏

cocolino234
5. júl 2023

@autorka inak osobne si myslím, že nemusí ísť len o konkrétne zariadenie. Stačí, aby bol na účte google prihlásený aj na počítači ale inkognito môže používať aj na mobile, zariadenia sú synchronizované. Vtedy by si to tam tiež mala vidieť ale toto nemám odskúšané. Rovnako držím palce, aby tam nič nebolo. 🙂

autor
5. júl 2023

@evaachesa joj ďakujem veľmi...naozaj nie som ten typ, žeby som snorila, ale chcem vedieť pravdu, premýšľam každý deň či niečo robím zle ak by to bola pravda...navarené popratane pozehlene o bábätko postarané a aj k nemu som dobrá veľmi...ale odkedy máme bábätko je skôr on chladnejší ku mne pričom som čakala totálny opak

vanilkovazmrzka
5. júl 2023

Inkognito rezim je tu prave preto, aby si take veci nezistila ;)

vanilkovazmrzka
5. júl 2023

Tak nic teda :( som pozadu

kittykat22
5. júl 2023

Ak mas pocit, ze fakt niekde chodi, tak mu mozes schovat do tasky airtag a uvidis kde sa nachadza. Ale bolo by dobre si povedat, ze ho budes sledovat/trackovat mesiac a potom to nechas tak. A !hlavne to nikomu nehovor. Vidis ako to je s kolegom - niekomu nieco vykvakas a pri najblizsej prilezitosti mu to niekto vysype.
Vela stastia. Dufam, ze sa mylis.

veselo_neveselo
6. júl 2023

Skor ako ist cestou spehovania, tak si sadnite spolu ako normalni ludia. Ja neviem, tebe toto nepride ponizujuce? Ako by si sa chovala keby toto tebe spravil on? Alebo niekto iny?

A ja teda nemam co skryvat, ale toto mne niekto spravit, tak so mnou skoncil, aj ked sa dovtedy nic nedialo. To je taky zasah do sukromia, ze az.

Detto airtagy do tasky a podobne sledovacie zariadenia. Ved preboha, zeny.

autor
6. júl 2023

@veselo_neveselo sadli sme si ako normálni ľudia...ono ten kolega mi to povedal len predvčerom a každou hodinou premýšľania mi to trošku aj zapada kvôli prežitým situáciam s ním...a chcem to vediet..ak by som na pokec chodila ja a manžel by mal podozrenie a prezrel mi kvôli tomu históriu, tak neviem kto by sa mal cítiť ponizene...idem to spraviť len kvôli tomu či tam uvidím stránku pokec...vôbec nič iné sliedit nechcem...

veselo_neveselo
6. júl 2023

No, ked ty v tom problem nevidis, tak rob ako myslis. Ja som len poukazala na iny pohlad na vec. A je jedno, ci sa len ides pozriet ci ma pokec, to nie je podstatne. Podstata je inde.

autor
6. júl 2023

@veselo_neveselo tak dajme tomu, že sa teda nepozriem....a manžel naozaj si dohaduje stretka cez pokec a vypisuje si tam nemravnosti....neviem...veď žiaden chlap sa neprizná manželke ak sa ho nato spýta hoci tam je silné podozrenie...ja nehovorím, že nemáš pravdu,naozaj

evaachesa
6. júl 2023

@veselo_neveselo čiže s týmto podozrením jej radšej radíš tíško sedieť, pekne sa usmievať a čakať cca ďalšie 2-3 roky kedy sa možno niečo prevalí "samo" a ona si povie že s ním zbytočne zabila kopu času.
Ja by som konala rovnako. Tiež by som zo seba nenechala robiť hlupaňu.

autor
6. júl 2023

@evaachesa no ja to určite spravím, baby verte mi ...nikdy by som to nespravila, ale ako píšeš ty...hlupanou tiež nechcem byť, ak sa mi to nepotvrdí v živote ho nebudem už kontrolovať v ničom...ani som to doteraz nerobila..nebyť toho kolegu...tiež si neviem predstaviť, že to robím ja mužovi,ktorý sa o mňa stará podporuje má vo všetkom...a napísala som aj že ku mne ochladol veľmi odkedy máme bábätko....

matullienka
6. júl 2023

A aj si sa s ním porozprávala prečo ochladol? Nebol náhodou pri pôrode? Niektorí chlapi môžu mať problém ten zážitok spracovať v prípade, že náhodou videli pri ňom viac ako chceli. Neviem ako veľké bábätko máte

autor
6. júl 2023

@matullienka má 8 mesiacov, bol pri pôrode, ale na vagínu určite nevidel...rozprávala som sa s ním o Tom a bol ticho, nič som sa nedozvedela ... Nejak to uhral do stratena..

matullienka
6. júl 2023

No 8 mesiacov je už naozaj dosť dlhý čas aby mohol spracovať akýkoľvek zážitok aj keby videl. Držím ti palce

sense
6. júl 2023

Ja by dom di predtym skk zscbrm sliefit premyslela vo urobis ak nieco najdes. Ak urobis len scenu zacne si akurat tak davat viac pozor. Ak nic nenajdes budes sa sama citit trapne.
Drzim palce

autor
6. júl 2023

@sense podľa toho čo nájdem...a určite mi tam neukáže správy alebo že tam budem mať možnosť prečítať si ich...ale ženatý muž nemá čo robiť na pokeci ak samozrejme o Tom manželka nevie...fakt je to vraj len o oplzlych rečiach fotky žien a sexe...ak by si tam písal s kamarátmi, určite by mi o Tom povedal no nie ?

veselo_neveselo
6. júl 2023

@evaachesa Vobec jej neradim, aby tisko sedela a znasala cokolvek. Radim komunikaciu s manzelom, namiesto burania dovery jej budovanie; a spravanie s ludskou integritou a respektom voci manzelovmu sukromiu.

Autorka, mate sa o tom otvorene porozpravat. Ale naozaj otvorene.
Niekde vyssie pises, ze si sa na cosi pytala, a on to uhral do stratena. Ale ved to neznameba ze sa k tomu nemizes vratit, skus to znovu. Vysvetli ako sa citis, co by si rada vediet, ale v dovernej atmosfere.

Ak sa to fakt neda, a stale sa citis ze mu neveris, tak mu to ved povedz. Ze mu nedoverujes, necitis sa milovana, co ja viem? Skuste s tym nieco spravit, ale spolu ak to nepojde, tak smer manzelska poradna, to je cesta. A nie, ze sa budete navzajom spehovat.

A inak teda, ja by som s chlapom, o ktorom pochybujem, nebola. Ak mu raz neveris, tak mu nebudes verit nikdy. A ja aby som nechcela byt s chlapom na ktoreho sa nemozem spolahnut.

Ja neviem baby, vy sa neviete so svojimi chlapmi bavit? Tak, ze si viete aj nepekne pravdy slusne a s respektom povedat?

pralinka25
6. júl 2023

@veselo_neveselo len druha strana nemusi spolupracovat. ked raz klame tak otvoreny rozhovor je dost neisty.

kittykat22
6. júl 2023

@veselo_neveselo ako pise @pralinka25 ty predpokladas, ze clovek ma charakter a zaujem nieco riesit. Niektori muzi to tak vobec nevidia. Nejaka debata a otvorena diskusia je pre nich dobry vtip a casto sa stava, ze sa zenam dostane ponizovania, verbalnej agresie, zosmiesnovania a zhadzovania. Obzvlast v pozicii, ked maju zeny doma male dieta a nemozu si vyskakovat.