Ako zmeniť doručenie objednávky v DM drogérii?
Dobrý večer prajem ...
Potrebujem poradiť ...
Urobila som si objednávku v DM drogérii ale potrebujem objednávku doručiť na adresu a nie na expresné vyzdvihnutie ako to dokážem zmeniť ? (Posledný krát som mala expresné vyzdvihnutie na predajni)
Ďakujem
@janai1 😯 ja je to tak v poriadku? Tak sa to robí bežné ?
@anulka1944 no a čo chceš iné akože robiť keď si to zle objednala? Nabudúce sa pozeraj na čo klikaš 🤷🏽♀️
@janai1 ???
Ako prepáč ale keď ti prekáža poradiť tak sa zdrz!
Ja som jasne napísala že posledný krát som mala vyzdvyhnutie na predajni a teraz mi to dalo automaticky ....a nejde mi to upraviť ....
Už viac x som objednávala toto mi urobilo 1x
@anulka1944 však píšeš ze si urobila expres objednavku 🤦🏽♀️
Takže čo akože? Iba chceš urobiť objednávku?
Tak sa v druhom kroku preklikni predsa
@janai1 tak mi to hneď da
@anulka1944 posuň prstom dole
@anulka1944 😀 wau...
Keď máš v košíku veci ktoré nie sú dostupné online tak sa nedá objednať online
Ak ti to neukazuje moznost zvolit dorucenie domov, tak mas v kosiku nieco, co maju len na predajni a neda sa objednat online.
@anavixy to fakt ? Takže musím hodiť niečo čo predajňa nemá aby mi dali na adresu?🤦🏼♀️skúsim
@anulka1944 nie, musis dat prec to co nemaju online
@anulka1944 nie preboha 🤣 musíš dat preč z košíka to, kde nie je zelená fajka pri "Dostupné online"
@anavixy skúšala som aj zadať položku ktorá nie je v predajni ale že mám v košíku vec ktorá nie je v predajni... 🤯
Tvl 😬 ty nebudeš najostrejšia ceruzka 🥲
teraz im to ževraj nejako blbne.Aj objednávky nebývajú kompletné aj keď svieti trebárs že všetko maju skladom.Mne naposledy cca pre týždňom chýbali 3 veci z objednávky akurát tie, čo som najviac potrebovala.A u nás v meste v dm boli vypredané.Tak som zadávala objednávku znovu a už hádam to opravili .No a ked ťa to dalej nepustí objednať domov na adresu alebo cez packetu tak potom nejaký výrobok nemajú.Vyhoď všetko z košíka a skús nahodiť znovu
@janai1 ďakujem 😘
@liusa82
Stalo sa mi po 1x .... Už som objednávala veľa krát a vždy som si zadala ako mi to vyhovovalo .....
Keď som dávala do košíka tak produkty tak zo všetkého mali po viac kusov .... Skúsim odznova ....a ďakujem že má aspoň niekto pochopil ☺️
@janai1 pri objednávke mali zo všetkého po viac kusov.... Nikde nepísalo že posledný kus preto som tomu nechápala prečo mi to tak robí ....

@anulka1944 nijako. Neprebrat expres a objednať znovu na adresu