Aktivita na messengeri. Znamená zelená bodka skutočnú aktivitu?
Zdravim bratia a skôr sestry 😁
Mám nezáživnu a trápnu otázku, kto nechce nemusí reagovať.
Zaujíma ma ak je niekto aktívny na messengeri (zelená bodka ) znamená to že v tej chvíli ak je aktívny má mobil v ruke alebo si s niekým píše ?
Alebo nejaké minútové odchýlky ... Človek je aktívny, potom ukáže že bol pred 5 minútami a o minútu je znova aktívny a tak dookola, znamená to že si s niekým píše ?
Banálna otázka ale možno mi to niekto upresní, svetový Mier všetkým! Namaste
@anathol nie 🙂 môj manžel uz dobrú hodinu spal a stále ho ukazovalo aktívneho 🙈
Mne stačí ze sa prihlásim na WiFi ci dáta a už som aktívna, pričom mobil môžem mať v kabelke napr.
Presne ako tu uz bolo povedane, moja svokra mi xkrat vypisuje v noci, lebo vidi, ze svietim na zeleno a ja uz dve hodiny spim 🙂 takze nie neznamena to, ze clovek je online s mobilom ruke v tej sekunde
Stačí, že sa neodhlásiš z fb a podobne a svieti 🟢 Inak dá sa to vypnúť, aby nikto nevidel, že si online. Jedna nevýhoda je, že ani ty neuvidíš ostatných.
Sú tam aj odchýlky, zhruba 4-5 minút po odhlásení ukazuje stále online stav, potom výpise že dotyčný tam bol pred 4 minútami napríklad. Ak je niekto online na messengeri, môže byt na fb, sledovať videá, skrolovat a podobne. A na messengeri pritom svieti na zeleno.
Ďakujem, za odpovede..ste zlatí
@anathol mať, tak vaše problémy, tak je sveta žiť🫣( žiadny hate)
@kvetinka_2 Amen

@anathol nie neznamená môže byt prihlásený na počítači aj na mobile. Dá sa nastaviť tak ze ty nebudeš vidieť kedy je ta osoba o ktorú sa zaujímas aktívna. Ja som na počítači stále prihlásený ale nie som stále aktívny a priatelia mi hovoria co si na sociálnej sieti 24 hodín?