icon

Aký je váš názor na AI fotky na internete?

Včera o 19:26

Prosím vás aký máte názor na tie prerobené fotky z umelej inteligencie?Všimla som si,že dosť mojich známych alebo priateľov čo mám na instagrame alebo Facebooku si tam dáva tieto fotky a príde mi to úplne trápne,keď vidím že tie fotky má skoro každý druhý až na to,že iné tváre tam 🤣vianočné fotky alebo potom čo bol boom že ja dospelá a ja dieťa.Mne to príde smiešne,že všetci sú jak ovce.

hederamonstera
Včera o 19:30

Tak sa im to paci…aj ty si najdi nieco co ti bude robit radost

lindous
Včera o 19:32

Nemám na to nejaký vyhranený názor, nepáči sa mi to tak, aby som to spravila, ale nijak ma to nepoburuje u druhých, nepozastavujem sa nad tým, niektoré sú dokonca naozaj pekné... trendy, na ktoré ľudia naskočili a opakovali tu boli vždy 🙂

wolf_
Včera o 19:34

Je to taký celkom bežný úkaz, že to čo je aktuálny "trend" robí potom veľa ľudí. To neplatí len na tieto AI fotky, ale celkovo čo sa týka obsahu na soc. sieťach 🙂 Nemám na to žiaden názor. Ak sa to niekomu páči, urobí radosť, príp. v niektorých prípadoch zvýši dosahy, tak dobre preňho. Nemám mať prečo na to názor 🙂 Ale mne osobne tieto AI veci nie sú úplne po chuti, hlavne v poslednej dobe tie všelijaké videá vyslovene len vygenerované AI.

autor
Včera o 19:35
@wolf_

Je to taký celkom bežný úkaz, že to čo je aktuálny "trend" robí potom veľa ľudí. To neplatí len na tieto AI fotky, ale celkovo čo sa týka obsahu na soc. sieťach 🙂 Nemám na to žiaden názor. Ak sa to niekomu páči, urobí radosť, príp. v niektorých prípadoch zvýši dosahy, tak dobre preňho. Nemám mať prečo na to názor 🙂 Ale mne osobne tieto AI veci nie sú úplne po chuti, hlavne v poslednej dobe tie všelijaké videá vyslovene len vygenerované AI.

@wolf_ presne už aj reklamy v telke

cyberk
Včera o 19:46

vies, co ja som akurat mame ukazala ako urobit z fotky video, a velmi sa jej to paci, ozila jej mamina a rodina ktora uz je mrtva.. 🙂 denne mi posiela fotky ktore chce upravit aj sa nasmeje aj si zaspomina <3 🙂
menej negativity v zivote a budes mat svet krajsi 🙂 (ze to ja vravim, ze? haha)

anonym_c9a3ea
Včera o 19:51

@anonym_autor mne je to fuk

zuzanita1609
Včera o 19:53

Príde doba, keď už nik nebude reálny v on-line svete 😏. To mi povedal IT chalan-spolužiak (rozum na tieto veci) ešte v roku asi 2005,ktorý sám, keď chce mať voľno, vypína všetko,asi vie 😏. S tou AI sa to prepísklo už vtedy,keď si jedna Japonka nedávno vzala za manžela AI "muža" a normálne to uznali 🤨.

zuzanita1609
Včera o 19:55
@cyberk

vies, co ja som akurat mame ukazala ako urobit z fotky video, a velmi sa jej to paci, ozila jej mamina a rodina ktora uz je mrtva.. 🙂 denne mi posiela fotky ktore chce upravit aj sa nasmeje aj si zaspomina <3 🙂

@cyberk veď to,ty si bola taká rázna a nekompromisná,čo ťa registrujem 🤭. Čo sa podrobilo? 😁

biba_18
Včera o 20:03

mne sa to nepáči a nevidím v tom zmysel. ale ak sa to niekomu páči 🤷‍♀️

anonym_24c0a6
Včera o 20:31

@anonym_autor nepouzivam al
Nenahravam nikde fotky ani ich nezverejnujem
Nemam ani IG
Zivot je krajsi

anonym_b40acb
Včera o 20:39
@cyberk

@cyberk Veľmi dobre napísané. A je skvelé ako sa posúva svet dopredu. Ja nemám nič proti tomu .

mimuska328
Včera o 20:39
@cyberk

@cyberk mne napr pride pekne teraz čo mi vyskakuju videa zo známych filmov kde su herci ktorí boli v tom čase vo filme a dnešná realita kde su niektorí s anjelskymi krídlami už.

zobaka
Včera o 21:02

hrozne to je, absolutne sa na seba nepodobaju, zeny na zivo ako z aliexpresu a s AI vytunovane k nepoznaniu

hederamonstera
Včera o 21:21
@cyberk

@zuzanita1609 caro vianoc😁
@cyberk

rozculena
Včera o 22:19

@anonym_autor mne je to úplne ukradnuté.
Skôr ma štve,že vytvárajú fotky a videá z reálnych ľudí- hercov,spevákov a niekedy mám problém rozoznať,či je to AI alebo skutočnosť

macko1983
Dnes o 07:08

@anonym_autor mňa to desí, hlavne ak neviem rozoznať čo je reálne a čo nie.

misanthropicdann
Dnes o 08:40
@anonym_autor

@wolf_ presne už aj reklamy v telke

@anonym_autor profilové fotky mi prídu trápne, hlavne keď je na prvý pohľad vidieť ze je to ai a človek sa skoro nepodobá.
Používanie AI v reklamách, v TV, na obaloch výrobkov a pod mi absolútne neprekáža.