icon

Aký máte názor na Instagram profil mamastvorciat?

7. feb 2024

Aky mate nazor na ig profil mamastvorciat?
Uz dlho je to bohapusty teleshopinng a z deti su reklamni panaci, no ale tocit ich na potrebe? Toto mi pride cez ciaru.
Pricom vyzeral to byt zo zaciatku celkom inspirativny profil...🙄

Aký máte názor na Instagram profil mamastvorciat?
Strana
z2
ibatanecnica
8. feb 2024

@hendikep vieš si predstaviť že by u nás schválili taký zákon? Veď by niektorých rozdrapilo.

andrejkap123
8. feb 2024

@1342 tak mala ukazat nocnik bez toho ako jej dieta robí potrebu na nom 🤣🤣… ach boze 😭😭😭

timea301196
8. feb 2024

@ibatanecnica bola by sranda :D sk instagram by spadol

hendikep
8. feb 2024

@ibatanecnica ja si hlavne neviem predstavit zeby sa v nasom parlamente riesil akykolvek prinosny zakon pre ludi :D

ibatanecnica
8. feb 2024

@hendikep no asi tak,

kaja0210
8. feb 2024

@veverickav keď som chodila na Instagram tak práve tento blok bol pre mňa veľmi inšpiratívny. Silvia to robila s určitou dávkou slušnosti a skúsenosti. Jej profil nebol nikdy poburujúci a stále bolo z neho cítiť, že má nastavené hranice.
A to ako radila mamičkám v organizovaní domácnosti bolo práve super. Plus typy,ako sa venovať deťom, hry, vzdelávanie. No každá by sme to chceli mať tak v živote "upratané"...

44janica44
8. feb 2024

@1342 ten nočník sa dal odfotografovať aj bez dieťaťa...z tejto fotky ozaj neviem aky tvar nočníka by som mala kúpiť...viem iba ze zeleny

skeblicka777
8. feb 2024

Autorka a ty si dostala od nej povolenie zdieľať jej fotky ďalej 🤔.

dori2
8. feb 2024

@skeblicka777 v tom je to nebezpecenstvo ze vsetko co tam zazdielala moze ist kdekolvek zial aj bez jej suhlasu. s tym musi ratat

skeblicka777
8. feb 2024

@dori2 myslíš, možno tak môže zdieľať IG, Fcb, keďže je to jedna platforma, ale určite môže súkromná osoba 🤔

dori2
8. feb 2024

@skeblicka777 a kto jej to tu zakaze? myslim ze aj keby to chcela pravne riesit neuspeje.
poukazujem hlavne na to ze kazda fotka von uz nie je len tvoja…

skeblicka777
8. feb 2024

@dori2 aj keď je anonymne, admin vidí autora 😉.

dori2
8. feb 2024

@skeblicka777 no ved to je v poriadku, viem ze dopatrat sa kto je jednoduche. ja sa snazim poukazat na to ze cokolvek pustis do verejneho priestoru moze byt kdekolvek pouzite… bez suhlasu…

emma022
8. feb 2024

Nesledujem žiadne mamy influencerky presne z tohoto dôvodu, že mnohé príliš zasahujú deťom do súkromia. A to nie len na instagrame, FB ale aj tu na modrom koňovi.

Mám pocit, že hlavne v zahraničí sa stáva veľkým trendom narobiť si kopec deti, založiť účet na instagrame a ukazovať svetu ako to ne/zvládame. A ryžovať na tom samozrejme

Kto by chcel, tak veľmi dobrý rozhovor so psychológom k téme je tu:

https://vudpap.sk/podcasty/zdielate-na-socialny...

https://vudpap.sk/podcasty/zdielate-na-socialny...

andrejkap123
8. feb 2024

@emma022 mas pravdu aj tu na mk vela mamiciek zdiela az priliz vela sukromnych veci ich detí …. Niekedy žasnem…..

nikoletah
9. feb 2024

Mne je nesympatická, už ju nesledujem, ale celkovo mi vadia ženy ktore si myslia že je normalne dať si pohar vína, lebo deti zaspali 🤷🏻‍♀️ ani tu blondinku nesledujem ktora má 3 dievčence a každy druhy den pohar v ruke/alebo je vo fitku.

Strana
z2