icon

Aliexpress - ceny

11. apr 2023

Ahojte, neviete prosím poradiť že prečo na aliexprese píšu ceny napríklad že 1 cent a to isté aj v košíku no keď tuknem na "checkout" píše tam viac? A ak vie náhodou niekto prečo, vedeli by ste mi poradiť aby to zmizlo ak sa to dá? Dám sem aj foto ako ukážku. Ďakujem

Aliexpress - ceny
inyx
11. apr 2023

pretoze k cene sa pripocita aj postovne, co je v tomto pripade 2.01€

kiwi3
11. apr 2023

robis si srandu?

alenah31
11. apr 2023

lebo si treba pripočítať dopravu (poštovné). Čo ti na tom príde divné?? Však to má každý e-shop: tovar + doprava.

nykkushka
11. apr 2023

Lebo treba prirátať aj poštovné, to je akurát 2.o1e 🤷‍♀️🤦🏼‍♀️☺️

diewcatqoo
11. apr 2023

😀😀

autor
11. apr 2023

@inyx no dobre ale to sa prepočítavať pri každom jednom produkte? Lebo mne to tak robí

melanta
11. apr 2023

Na Ali sú tisícky predajcov, takže ak kúpiš 5 vecí a každá je od iného predajcu, tak áno, pripočíta ti poštovné ku každej veci.

eeffka
11. apr 2023

si zaciarkni free shipping a budes mat ceny konecne, akurat ze ta kaktusova blbost nebude za 0,01 ale za 2,02

refly
11. apr 2023

Ale no tak, nikto ti nic nebude predavat a posielat cez pol sveta za jeden cent.
Je tam milion predajcov a ten produkt stoji vsade viac menej rovnako. Niekto ho predava za 2 €, niekto za 1,50 + 0,50 postovne a niekto prakticky zadarmo, ale s 2€ postovnym. A nemusis to davat do kosiku, aby si videla postovne. Je to tam jasne napisane.
A este... Vacsinou to nieje treba, ale obcas to ide cez colnicu a potom si posta vypyta dalsie minimalne 2€, ktore treba zaplatit, inac ti nedaju balik

hiro
11. apr 2023

@eeffka :D normalne som to musel vyhladat, je to spongia. A len obal je taky bodkovany ze to tak vyzera...
Takze - napriklad tu mas ich 1ks za 93centov postovne zdarma:
aliexpress.com/item/1005004568292029.html
Alebo ich tam maju 4ks za 1,86€ postovne tiez zadarmo.

lukbe
11. apr 2023

Veď je to tam všetko napísané,aj keď človek nevie po anglicky,dá si do prekladača, niekde sa platí doprava,niekde nie.

inyx
11. apr 2023

@autorka ano, pretoze nie kazdy produkt je od toho isteho predajcu..

kiwi3
11. apr 2023

@lukbe tak normalne si clovek ani nemusi dat do prekladaca, aj keby to bolo v svahilcine. co by tak mohlo byt pripocitane k cene produktu? jasne, ze to nikto neposle cez pol sveta zadarmo.
ale mozno ma autorka tak do 13 rokov, to by som pochopila.

lukbe
11. apr 2023

@kiwi3 asi tak.

petamich
11. apr 2023

ano tak to skratka je, aj ked kupujes od jedneho predajcu viac veci, vzdy ti napocita postovne per kus