Anonymné komentovanie na Facebooku
Ahojte
Vsimla som Si ze v niektorych fb skupinach napr nejaka zena nieco napise alebo niekto anonymne nieco napise. Napr v skupine zeny si radia. A tam niekto pisr anonymne odpovede a komenty a napise tam fb iba ze anonymny clen 564 alebo take nieco. Ked je to nieco chulostive admini to povoluju. Ja absolutne netusim ako komentovat anonymne taketo posty v fb a niemedy by sa to hodio. Ja to vobec nikde nevidin taku moznost. Viete ako na to? Dakujem
@greta2017 nastavuje to admin skupiny , jedine čo môže urobiť je to , čo radite vy 🙂
@greta2017 to tam nemam, vobec...je tam nastavene, ze answer as ""moje meno".ja tam nemam vyber...ale admin v pohode toto povoluje, uplne v pohode. ostatni tam komentuju anonymne, nechapem to , preco ja nemam tuto moznost?
Ta možnosť tam je, len si ju nenasla. Nie je to také ze jednému povolí a druhému nie
@nelka93 je.. Klikla som idr to iba na pc. Nie na mobile.
Ale. Mne tam napiaalo vyskocila hlaska ze nejde pridat aj ked som zaciarkla anonymne a pod
Ide to v telefóne, ked je nainštalovaná appka. Len v prehliadači mi to nejde.

Nie vzdy sa to da...uprimne neviem kto to nastavuje....ale ak je ta moznost tak ked tuknete na priestor kde pisete komentar nalavo sa zobrazi tato ikonka a ked stlacite sipku mate tam na vyber komentovat ako anonym