Aplikácia Stocard skončila. Aké sú alternatívy?
Cau, asi poznate mnoho tuto appku, kde sa dali ponahravat svoje vernostne karty a potom lovek na pokladni pipol danu kartu a mal bonus. Stocard skoncilo a namiesto neho je dajaka klarna, ci kija chmara.
Lenze ta klarna stoji za 💩. A tak hladam nejaku inu appku, takú, kde si tie karty viem dat jak widget na plochu. Viete odporucit?
@tamara816 stocard appka uz nie, preslo to pod nazov Klarna. Je to cca to iste
Mne Stocard stale ide…
@simsalabim mňa pred pár dňami úplne vyhodilo, že si mám stiahnuť tú novú Klarnu.
@ibrunova a vsetko sa ti tam preklopilo?
@simsalabim áno
@thirstymonk Stocard končí 6.11. Ja som si stiahla appku Supercard a do nej som si pridala karty zdieľaním zo Stocardu .
Ja som použil apku Super Cards, widget má veľmi podobný tomu ako Stocard. A všetky karty som preniesol do novej apky Odfotením karty v aplikácii Stocard. Netreba sa registrovať ani prihlasovať. Karty ostávajú v telefone, alebo na cloude.
Ako je možné, že mne Stocard stále funguje napriek tomu, že mala oficiálne skončiť 6 novembra? Ja som ani žiadne upozornenie o jej skončení nedostala. 😀
@majarumm mne tiez funguje
Mozem sa opytat, podarilo sa vam presunut karty? Mne sa len tocilo koliesko a nic. Neprenieslo ich. A teraz uz sa k nim nedostanem, lebo mi pise ze je stocard zruseny. Nemali ste podobnu skusenost?
@kikames mne Stocard stale funguje 🤷♀️ Ale nenechala som nic na nahodu, karty som si odfotila a nainstalovala Klarnu. No ta karty nepreniesla, musela som ich tam dat manualne. Ale zatial stale pouzivam Stocard.
@simsalabim ja ju mam uz zablkovanu a uz mi neumozni karty manualne pofotit a preniest 😔
@kikames no kedze sa dost pisala o tom, ze to ludom nejde automaticky preniest, necakala som… niekde som citala, ze treba napisat na podporu Klarny a dufat, ze to vyriesia 🤷♀️
Akurát som išla z tesca a tiež mi nefunguje. Na nervy...žiadalo akúsi registráciu.. kašlem na to
Našla som články že v novembri to rušia ale nič nerušia apka funguje ako predtým, žiadne info o rušení nikde nie je to len konšpirátori zase vymysleli nejakú blbosť a ľudia im naleteli. Používam stocard takmer každý deň a nikdy mi nevyhodilo že bude končiť alebo že sa mám prehodiť na nejakú inú apku alebo podobne veci. Nerobiť paniku, funguje stále tak ako aj doteraz 🙂
@lias3915 aj mne stale funguje.
Mne stale.funguje ale spravila som si pre istotu screen kazdej karty a vytvorila album.
Mne prestalo fungovať, bolo treba nainštalovať klarnu a karty sa tam samé akoby skopírovali.
@majarumm aj mne IOS funguje, ale funguje aj manzelovi a ten ma Android.... cele to je fakt divne.
Mám iOS a stále ide
@thirstymonk neskončil stocard!
@roseania nekončil, používam normalne!
@simsalabim
@skorpionka1971 mne to skončilo niekedy minulý týždeň. Včera mi to už nešlo
@kittykat22 Hej prešiel, riadna blbosť je to cela klarna. :D

@ibrunova ani dcére že nešlo stocard