Aplikácie na digitálnu rovnováhu pre Android: Ako vybrať?
Ahojte, viete niekto poradit konkretnu appku na digitalnu rovnovahu, kde nastavim PIN a povoleny cas obrazovky
(obrazovky vseobecne, nielen konkretne aplikacie, cize aby si potom nemohla uz pozerat ani napr. stiahnute videa a pod), po ktorom sa telefon zablokuje a bez zadania PIN bude "nepouzitelny"? (Resp. sa bude z neho a nan dat len klasicky volat)?
Dcera mala donedavna Family link, ale dohodli sme sa, ze by radsej mala digitalnu rovnovahu bez toho, aby to bolo prepojene s mojim telefónom. Zial, neviem najst vhodnu appku... Cas meraju vsetky, no ani po prekroceni povoleneho casu sa telefon neuzamkne a tak sa stane, ze povoleny cas vyrazne prekroci. Ma Android.
@thunderdome v nastaveniach som sice digirovnovahu nasla, zial, neviem to nastavit tak, aby sa po uplynuti dohodnuteho casu telefon "zablokoval"
Kolko ma dcera rokov?
@thunderdome hej, presne take cosi by bolo super. Skoda, ze na Android zrejme nic take nie je. Zajtra sa este skusim v meste v "opravovni" opytat, vraj sa tam jeden predavac venuje takymto veciam.
@jurly 12, no nemyslim si, ze s tym vek az tak suvisi. Ja som si na isty cas takyto limit nastavila i na seba a pomohlo mi to uvedomit si, kolko casu realne som na telefone stravila. A bol to pre mna dobry zaciatok k tomu, aby som ten cas vyrazne zredukovala. Mobil je dobry sluha, ale zly pan a tazkosti s najdenim rovnovahy casu na nom mame minimalne obcas vsetci, tak dospeli ako aj deti. Na druhej strane, dat jej len tlacitkovy mobil tiez nie je riesenim, uz len preto, ze si ulohy posielaju cez WhatsApp, dohoduju sa ist von takisto takto atd.
Skuste apku Screen time - stayfree.
Tu je dobra debata.
https://www.reddit.com/r/productivity/comments/...

iPhone ma dobru