icon

Blokovaný účet na Facebooku

sandri2009
3. okt 2025

Ahojte. Asi ani nie pred týždňom som si založila facebookový profil, lebo som si potrebovala založiť facebookovú stránku. Čo som urobila na profile, tak som si pridala maminu a nejaké skupiny a stránky, ako Divoká strava, Nie je túra bez štúra a pod. Potom som si išla založiť facebookovú stránku a čo som tam iba urobila, dala si názov a oblasť (ja som si dala Reklama/Marketing), na obe mi dalo ✔️, že dobre a potom som si niečo napísala do BIO popisu. Keď som už šťukla na vytvorenie stránky, tak mi už napísalo, že porušujem nejaké normy (mala som tam napísané toto, ale už si to nepamätám presne od slova do slova : Som virtuálna asistentka, ktorá Vám pomôže získať viac času na to, čo je pre Vás dôležité. Pomôžem Vám s hľadaním informácií, tvorbou príspevkov na soc. siete a iné. Neváhajte ma kontaktovať kvôli spolupráci a ďalším informáciám.). Toto som tam napísala a keď som kukala tie normy, asi 3x a stále nechápem, čo som porušila. Tak potom som zmazala tú celú vetu Neváhajte.... a 2x som šťukľa ešte na tlačítko vytvoriť stránku. A už mi potom napísalo, že moj účet chcú zablokovať a dala som odvolanie a pred chvíľkou mi prišlo, že môj účet zablokovali. Máte niekto skúsenosť ? Lebo ja stále nechápem, prečo mi ho zablokovali. A chcela by som sa ešte opýtať, že viem si ešte niekedy založiť facebookový profil ?
Ďakujem za všetky rady.

anonym_00a69f
3. okt 2025

Čo tou virtuálnou asistentkou myslíš? Obyčajne to nie je fyzická osoba. FB na svojej platforme nepodporuje iné AI modely, má svoj "Meta AI". A tvoj text, ktorý si tam uviedla dáva dojem ako keby bol napísaný AI. Dovolím si takmer s určitosťou tvrtiť, že problém bola veta "Som virtuálna asistentka.." a nie "Neváhajte..."

sandri2009
autor
3. okt 2025
@anonym_00a69f

Čo tou virtuálnou asistentkou myslíš? Obyčajne to nie je fyzická osoba. FB na svojej platforme nepodporuje iné AI modely, má svoj "Meta AI". A tvoj text, ktorý si tam uviedla dáva dojem ako keby bol napísaný AI. Dovolím si takmer s určitosťou tvrtiť, že problém bola veta "Som virtuálna asistentka.." a nie "Neváhajte..."

@anonym_00a69f No, ja som to robila podľa pani v kurze, ktorý robím a jej to išlo. A virtuálna asistentka je inak povedané freelancer, digitálny nomád.

sandri2009
autor
3. okt 2025
@anonym_00a69f

@anonym_00a69f A tak ja som nevedela, skúšala som inak. Ale áno, na milión % to je to, čo ste napísali 😀. A ďakujem. Viem si založiť ešte účet znova ?

denkabemommy
3. okt 2025

@sandri2009 problém môže byť práve v tom popise - celom. Napriek tomu, že si šla podľa nejakého “postupu”, tak fb predpisy sa stále menia, čo dnes ešte akceptuje, zajtra nebude.

Mimo to, celá VA je strašná sprostosť, na Slovensku, kde je byrokracia viazaná na človeka/firmu a jeho zastupiteľov je veľmi ťažké si nájsť takéto uplatnenie, čo sa týka správy soc.sietí, každý rok vyjde xy nových absolventov marketingu, ktorý to jaksi vedia lepšie pokryť, než niekto po kurze a v marketerskych skupinách ponúkajú svoje služby, zvyčajne už aj s nejakým výsledkom, iné marketingové aktivity moc robiť nemôžeš, tam treba ďalšie vzdelanie. Poviem ti najúprimnejšie, že si vyhodila peniaze za nepotrebný kurz, ktorý nemá reálne uplatnenie, ak nevieš aspoň 2 cudzie jazyky ale to by si skôr robila účet na LI než FB 🙂.

anonym_81204f
3. okt 2025

@sandri2009 chceš ponúkať služby spravovať sociálne siete a nedokážeš si založiť profil na sociálnej sieti, nerozumieš čo ti tam píšu?
Dobre ťa nachytali zázračným kurzom.

ukgirls
3. okt 2025

nevies zakladne znalosti fb a ides radit druhym? o vazne? profil si zalozit vies samozrejme aj druhy na inu emailovu adresu ..

bloger
3. okt 2025

To robia veľmi radi. Nič s tým neurobíš. Nakoľko nie je možné ich kontaktovať. Som prekvapený, že mi nezrušili ešte instagram.

rozculena
3. okt 2025

otec dnes išiel na FB a bol odhlásený,nikdy sa neodhlasuje.Nedá sa mu prihlásiť napriek tomu,že zadáva dobré heslo.
Tak si chcel vytvoriť nový profil,to sa podarilo,nahral profilovú fotku a keď nahral titulnú fotku,tak ho zablokovalo,vraj porušuje normy komunity,nechápem aké,keď ešte tam nič ani nestihol urobiť.Kontroluje to AI,nechápem,aký je tam problém s jedným aj druhým účtom

anonym_730662
3. okt 2025

Znami podnikatelia platia Mete 3500€,za vyskakovaciu reklamu, mozno si bola identifikovana akoze si ides robit biznis zadara🗽a zmazli ta kompket, fejsbuko dobre sibe, napr kliknem na Zobrazit viac a vyhodi ma to na Odpovedate, samojzrejme nechcem odpovedat, ale dočitat prispevok. O ukazovani interakci, skoda mlcat, ukaze to, co chce zadavatel, zvysok shadowban. Len cloveka nassiera, cely cukris. 🌠

sandri2009
autor
3. okt 2025
@denkabemommy

@sandri2009 problém môže byť práve v tom popise - celom. Napriek tomu, že si šla podľa nejakého “postupu”, tak fb predpisy sa stále menia, čo dnes ešte akceptuje, zajtra nebude.

Mimo to, celá VA je strašná sprostosť, na Slovensku, kde je byrokracia viazaná na človeka/firmu a jeho zastupiteľov je veľmi ťažké si nájsť takéto uplatnenie, čo sa týka správy soc.sietí, každý rok vyjde xy nových absolventov marketingu, ktorý to jaksi vedia lepšie pokryť, než niekto po kurze a v marketerskych skupinách ponúkajú svoje služby, zvyčajne už aj s nejakým výsledkom, iné marketingové aktivity moc robiť nemôžeš, tam treba ďalšie vzdelanie. Poviem ti najúprimnejšie, že si vyhodila peniaze za nepotrebný kurz, ktorý nemá reálne uplatnenie, ak nevieš aspoň 2 cudzie jazyky ale to by si skôr robila účet na LI než FB 🙂.

@denkabemommy Účet budem robiť aj na LinkedIn a ponúkam rôzne služby, nie len marketing, ale to bolo jediné, čo sa tam tak najviac hodilo.

sandri2009
autor
3. okt 2025
@ukgirls

nevies zakladne znalosti fb a ides radit druhym? o vazne? profil si zalozit vies samozrejme aj druhy na inu emailovu adresu ..

@ukgirls Ja nikomu nejdem radiť ohľadom soc. sietí, ale dávať príspevky a to je rozdiel. A navyše, ja sa tu nepýtam na niečo také, ako založiť FB alebo ako dať príbeh a podobne, takže také, že neviem základné znalosti FB sú neopodstatnené. Ja som sa pýtala, prečo mi zablokovali profil a čo to má s tým ? Nič 🤷‍♀️

sandri2009
autor
3. okt 2025
@anonym_81204f

@sandri2009 chceš ponúkať služby spravovať sociálne siete a nedokážeš si založiť profil na sociálnej sieti, nerozumieš čo ti tam píšu?
Dobre ťa nachytali zázračným kurzom.

@anonym_81204f Tak asi si viem založiť profil, keďže som ho mala založený a vytvárala som si facebookovú stránku 😆.

anonym_fc6046
3. okt 2025

Dobrý večer. Prosím vás, viete poradiť aj mne. Na FB mi nabehlo šifrovanie správ. Od vtedy sa mi správy poriadne neukazujú. Niekto mi napíše, ukáže mám správu a správa nikde. Raz príde, inokedy nie. Prihlasujem sa na FB len cez PC. Neviete mi prosím poradiť, kde by som to šifrovanie správ, zrušila ? Ďakujem 🙂

denkabemommy
4. okt 2025
@sandri2009

@denkabemommy Účet budem robiť aj na LinkedIn a ponúkam rôzne služby, nie len marketing, ale to bolo jediné, čo sa tam tak najviac hodilo.

@sandri2009 ja celkom dosť rozumiem čo robí virtuálna asistentka, je ich toľko a žiadna to vlastne nerobí, lebo nemá pre koho (to by sa ale kurz nepredával). V každom prípade, pridávanie príspevkov nie je marketing, ale urážka marketérov. 🙈 Ešte k tomu, že nikomu nejdeš radiť ohľadom soc.sietí. Mala by si, aby si mala niečo navyše ale to vyžaduje štúdium navyše. V každom prípade ten kurz je urobený tak pekne preto, aby autorka kurzu zarobila, ty nezarobíš. Ja som marketérka + sa pohybujem medzi podnikateľmi, neuveríš, z 20 podnikateľov má 0 VA. Miliónové obraty a sociálne siete nič. Na papierovačky tam majú xy rokov svojich ľudí alebo manželky po MD 🙂.