Bonprix - vrátenie
Ako dlho asi trva aktualne kym poslu spat peniaze, neriesil teraz niekto vratenie tovaru prosim? Cakam dva tyzdne a este mi ani neprislo info ze by balik dostali. Dakujem.
Ako kedy, ale prisli vzdy. Ci balik dostali vidis na svojom ucte pod "Vratene a nedorucene"
Nemam tam vytvorene konto. A len trpnem lebo muz to poslal obycajne. 🙄 skusim byt trpezliva, ak to vsetkym trva dlhsie
Ja vzdy objednavam aj viac veľkosti z jednej veci, necham si tu co mi je dobra a ostatne vrátim. Nakupujeme takto aj s mamou pravidelne dlhé roky. Vzdy vzdy vzdy nám peniaze vrátili, väčšinou do tych 2 týždňov takže ak k nim balik dorazi, urcite peniaze vrátia 🙂 muža nabudúce treba poučiť nech to pošle doporucene nech nemáš stresy 🙂 alebo si vytvoriť konto...
Dlho im to trvá a naposledy som im dokonca musela volať lebo už prešli aj 3tyzdne a stále nič tak som im musela poslať odfoteny podaci list🙄
Keby som mala ten podaci tak fajn... aj som mu vravela ze len s podacim.. ale teta na poste mu vraj povedala ze balik treba prebalit... co som este nezazila a on namiesto toho aby mi to vzal domov tak to poslal na verim boha cez tu nasu super postu..proste chlapi,nepochopim
ja to vzdy posielam doporucene v povodnom obale, ale treba odstranit vsetky povodne udaje, hlavne predchadzajuce podacie cislo, samozrejme stitok s adresatom...
Oki baby , uz nabehli, tak sa tesim :D cize dva tyzdne presne

Ja keď som vracala do Bon Prixu do 3 týždňov mi poslali peniaze na účet.