Bontia - zľavový kód na fotoknihu
Prosim Vas nema niekto funkcny zlavovy kod? Dakujem velmi pekne 🙂
@domka1019 Tento ešte tiež ide 🙂 Na www.bontia.sk/darcek-od-bontia si vytvoríš fotoknihu s tvrdou knižnou väzbou (veľká na výšku, 21,6 × 27 cm) s 32 stranami. V nákupnom košíku potom zadaj tento zľavový kód c561dd. Získaš tak jednu fotoknihu zadarmo. Zaplatíš len dopravné."
@domka1019 je to tak ze ten kod plati len na jednu fotoknihu ak ju este nemas od nich ak ju mas uz ti nepojde kod 😔 ale mozes si ho dat napriklad urobit k nejakej rodine na ich adresu ale zaplatit to musia oni 😔 inak sa to neda 😔 je to od nich reklamny tah aby si co najviac ludi oskusalo od nich knihu a potom tak si prilakali viac ludi k sebe 😔
Nenašiel by sa ešte jeden kupón. Knihu som už pracne vytvorila, len ju potrebujem objednať. Vopred ďakujem.
Ja nie, ešte nikdy som knihu nerobila
@sazumak oni to po novom vraj sleduju cez ip adresu
Na www.bontia.sk/darcek-od-bontia si vytvoríš fotoknihu s tvrdou knižnou väzbou (veľká na výšku, 21,6 × 27 cm) s 32 stranami. V nákupnom košíku potom zadaj tento zľavový kód 4359dd. Získaš tak jednu fotoknihu zadarmo. Zaplatíš len dopravné. Ak nahodou este niekto chce 🙂
@hansany plati to iba na fotoknihu vytvorenu ONLINE
@domka1019 Tu je platný kód:
Na www.bontia.sk/darcek-od-bontia si vytvoríš fotoknihu s tvrdou knižnou väzbou (veľká na výšku, 21,6 × 27 cm) s 32 stranami. V nákupnom košíku potom zadaj tento zľavový kód f007bb. Získaš tak jednu fotoknihu zadarmo. Zaplatíš len dopravné."
76bea7, vyskúšajte
Tento kod je este aktualny... 4d3404
Ja som mala prvy zlavovy kod na mastercard... Urobili sme dve knihy na dva rozne emaily, dve rozne adresy... Ale na jednom notebooku... Tu druhu knihu mi nechcelo vziat, tak som to potom odoslala z ineho notebooku a inej ip adresy... . A vtedy mi to vzalo.... Pre istotu som zaplatila aj dalsou platobnou kartou... A kniha prisla.
Dalsi funkcny kod.... d0ac0a
To ešte stále funguje ?
Stale... Dnes v noci som ho dostala na email, jeden ja a jeden dcera
Bolo pisane, ze je obmedzeny casovo a predpokladam, ze mozno aj je urceny na urcity pocet... Ale to ja neviem, treba skusat
aj tento by este mal fungovat, keby niekto potreboval 🙂 aae9a7
dáky aktívny kód baby?

@hrasocek12 nie je to nahodou tak že jeden kod na jednu knihu ? 😌