Bučkovci - čo majú nové?
Ahojte, je tu niekto zo Sihly a vedel by niečo nové o nich?Dlho neboli v telke a na internete som sa nic nedocitala. Dakujem
@marienka1989 to je škoda. Kedy zomrela? A Klára je ešte s Jozkom a Jano a Tomáš ako sa im darí
@zabiatko30 myslím, že zomrela niekedy minulý rok, ale presne neviem. V tej dobe, keď som si písala s Klárkou, bola s Jožkom, ale vtedy mali ešte len toho Filípka, akurát chystala oslavu jeho prvých narodenín, druhé dieťa ešte nemali. Takže to už je pár rôčkov dozadu. Keď sme boli u Bučkovcov na návšteve, tak Jano bol s tou Erikou, mali už spolu synčeka. Tomáš tam mal dajakú ženu pri sebe, ale či to bola priateľka, to netuším. Ale to už je tiež minimálne tri roky dozadu. Zaujímalo by ma, ako sa im darí, mohli by ešte niečo natočiť s nimi🙂
Ahoj, s priateľom sme ich boli pozrieť včera 26.2.2022 a veľmi milí ľudia, hneď nás pozvali dnu, Annka nám urobila kávu, ponúkla nás pizzou, porozprávali sme sa a tak. Samozrejme sme im aspoň fľašku doniesli. Annka povedala, že ich vždy poteší, keď ich niekto aj po rokoch príde pozrieť, keď už ich v telke nedávajú. Určite odporúčam ich ísť pozrieť. 👌😊
@onlysima a ako sa majú čo majú nové 🙂
No ten Tomáš ma pekne auta , asi sa mu veľmi darí, aj Anke, veľmi milá osoba.
@janka9997 a Klára a Jožo ako sa maju
@janka9997 Takže už s nimi žiadne deti nežijú ?
Jožko a Klarka sú momentálne na dovolenke v Chorvátsku či niekde tam.Anka sama nevedela kde presne😆Deti tam už s nimi nežijú,len vnúčatá...Denisko,Sofinka a Dávidko.Zije tam aj Erikina mama Monika.Teraz myslím Janove krsňa Eriku, ktorá tam prišla bývať ešte ako dieťa.Kto pozeraval Buckovcov,tak vie o koho ide.
@janka9997 Celkom divné že si Jano nezobral svoje všetky deti k sebe.
@nikolka1986 nie nezobral.Jano má u seba len tie dve, čo má s Erikou.Denis,Sofia a Dávid bývajú na Sihle u starkej Anke.Ten posledný Dávid bol včera doma (on nás aj fotil).
@janka9997 a o tej Lucii sa vie niečo či už sa vobec s nimi nekontaktuje.
@zabiatko30 nevedia o nej nič,vraj je niekde v Čechách.S tým z Blavy čo zdrhla k nemu, má dievčatko,to nechala jemu a s Aničkou(cernoskou) niekde zase zdrhla😡
@janka9997 čo chcel ten z Blavy to
má. A ten Jano čo ku sebe nevzal deti možno nechceli ísť lebo im je lepšie u starkej ako s ním.
Ešte že majú tú anku
Ahojte. Jožko a Klára už niesu spolu od januára nechala ho a našla si iného.
@mamula20 https://www.facebook.com/profile.php?id=1000898... sa ho spytaj :D
Ahojte ako sa maji Buckovci? Zaujimava rodinka
@sluchatka napíšte viaceré do markízy nech natočiť nove casti to bude sledovanosť lepsie nez tie ich serialy a farmy
Boli sme cez vikend pozrieť Bučkovcov a bolo to naozaj krásne, to ako nás pohostili, venovali nám svoj čas, porozprávali sa s nami, prezradili kadejaké pikošky aj novinky. Čo by som ale vyzdvihol sú ich korbáčiky a parenice, chuťovo ako z inej dimenzie naozaj klobuk dolu a podľa mna aj za veľmi dobrú cenu..
@miki_r aj sa podelíš s nami o tie pikošky a novinky?😉
@miki_r maju podomovy predaj?
@marienka1989 No bola tam napr. aj Klára, čo som sa tu dočítal, že už nie sú s Jožkom. A Anka hovorila, že ju volajú do Bez servítky. Ja som jej hovoril, že som písal e-mail do JOJky, aby obnovili Bučkovcov a vraj bolo viac takých ľudí... No a teda viac asi nebudem prezrádzať, bol tam však aj Jano s Erikou a deťmi ale asi prišli len na obed lebo potom šli preč. Tomáš bol taký nejaký zostarnutý. Ujo Jano je už na dôchodku, ale chcel by ešte pracovať u cestárov v Hriňovej

áno, je to pravda....ja mám na FB medzi priateľmi Ankinu českú nevestu Kláru, aj som si s ňou písala, a ona mala na ploche príspevok, že babka Veronika zomrela a že jej bude chýbať. Nech odpočíva v pokoji.