Bude Telekom paušál so spomalením stačiť na aplikácie?
Ahojte. Rozmýšľam nad uplne prvým paušálom ( teraz mam radosť neobmedzenú).
Chcela by som tento konkrétny keďže cena je pre mňa akurát plus k nemu nejaký telefón. Teraz mam dáta neobmedzené. Miniem ako kedy cca 20gb za mesiac.
Tento paušál ma tých 9gb a po vycerpaní sa spomalí.
A to by ma presne zaujímalo.. bude to spomalenie stačiť napríklad na písanie cez messenger, pozretie fb (aby načítalo fotky a videá) alebo napríklad aj na pozretie tik toku?
Filmy nepozerám ani nič nestahujem. Najviac len ten fb a messenger.
Ďakujem za info
Nie nebude 🙂 xkrat mi dosli data a okamzite som dokupovala dalsie, lebo mentalne som to nedala, ani whatsapp sprava mi nesla nacitat, nie este FB alebo ine
nestačia, ak dôjde paušál, tak ta rýchlosť je neexistujúca, aby si dokúpila nový balík 🙂
Nie nebude 🙂 xkrat mi dosli data a okamzite som dokupovala dalsie, lebo mentalne som to nedala, ani whatsapp sprava mi nesla nacitat, nie este FB alebo ine
@petamich ďakujem tak to je o ničom teda. A za akú cenu sa dokopuju? Ale to už sa potom aj tak asi neoplatí radšej iný pausal
Ja vidim taketo ceny, ci zalezi od zakladneho programu alebo taketo skratka su veru netusim, skus pozriet cennik na webe 🙂 a ono zalezi, kolko budes dokupovat ak par giga tesne pred obnovou, tak asi okej ale ak 10 a pod. tak to asi radsej iny pausal a zalezi aj od toho, ci sa ti to stane ojedinele alebo kazdy mesiac. Lebo ja som vacsinu casu na wifi, mam 15 GB a obcas mi dojdu, napr. ked som viac na cestach mimo wifi a pod. ale ak by to malo byt kazdy mesiac, zvolim iny pausal.
ináč ja mám na dáta záložnú druhú SIM, 4ka, kde je balík dát podstatne lacnejší ako v Telekome, ak pomôže.
nestačia, ak dôjde paušál, tak ta rýchlosť je neexistujúca, aby si dokúpila nový balík 🙂
@maranco
@petamich
@martinka17 ďakujem za odpovede a tato rýchlosť? 16GB, potom 3MB/s
teoreticky, áno. Reálne - mne píše- po vyčerpaní je dostatočná rýchlosť na počúvanie hudby, sociálne siete... realita? Ani gmail mi poriadne neotvorí 🙂 Nieže hudbu prehrávať. Ale veď vyskúšaj na mesiac,uvidíš ako to funguje, vieš kedykoľvek zrušiť. Predpokladám, že sa neupíšeš na 2 roky pri takej cene.
teoreticky, áno. Reálne - mne píše- po vyčerpaní je dostatočná rýchlosť na počúvanie hudby, sociálne siete... realita? Ani gmail mi poriadne neotvorí 🙂 Nieže hudbu prehrávať. Ale veď vyskúšaj na mesiac,uvidíš ako to funguje, vieš kedykoľvek zrušiť. Predpokladám, že sa neupíšeš na 2 roky pri takej cene.
@martinka17 dá sa vybrať? Vôbec v tomto neviem chodiť. Myslela som že práve tieto sú s viazanostou
Ja som viazanosť nemala dobrých 15 rokov, takže viem, že každý paušál sa dá aj bez viazanosti.
Tá rýchlosť 3Mb/s by už stačila aj na videá v nižšej kvalite, ale toľko by som mesačne neplatil za mobilné služby.

Pri rýchlosti 512 Kb/s ti budú videá sekať, budeš musieť počkať kým sa stiahnu do pamäti a až tak prehrávať
na písanie a prezretie fotiek bude stačiť, fotka sa ti bude otvárať 5-10 sekúnd