icon

Budú moje diskusie viditeľné po zmazaní účtu?

alexinka33
26. jún 2025

Ak by som vymazala svoj účet tak zmiznú aj moje fóra a diskusie? Alebo ostanú ale nebude tam meno ?

sweet20
26. jún 2025

@alexinka33 vsetko bude, ked sa klikne na tvoje meno ukaze sa : pouzivatel xy uz nie je na MK

alexinka33
autor
26. jún 2025
@sweet20

@alexinka33 vsetko bude, ked sa klikne na tvoje meno ukaze sa : pouzivatel xy uz nie je na MK

@sweet20 ja som taká trúba že som ti rozoberala také veci, bojím sa že ma tu niekto spozná, lebo som tu inkognito

dora281
Autor odpoveď zmazal
alexinka33
autor
26. jún 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 tak ja fotky nezdieľam a popravde ani ľudia z mojho okolia nevedia o tých veciach čo som tu popisala, ale aj tak ma to teraz trápi. Lebo som zo seba urobila totálneho debila

ukgirls
26. jún 2025
@alexinka33

@dora281 tak ja fotky nezdieľam a popravde ani ľudia z mojho okolia nevedia o tých veciach čo som tu popisala, ale aj tak ma to teraz trápi. Lebo som zo seba urobila totálneho debila

@alexinka33 mozes asmina poziadat o zmazanie temy ...

dora281
Autor odpoveď zmazal
janai1
26. jún 2025

Sa hanbíš za to, že všetky diskusie sú dohľadateľné aj spred pár rokov, čo? no, tiež by som sa... Keď chceš klamať najprv si spomeň čo si popísala v iných témach

januska12323
26. jún 2025

Môžeš dať vymazať témy a nabudúce sa najprv zamyslieť až potom písať.

dora281
Autor odpoveď zmazal
vroni
26. jún 2025

Môžeš požiadať admina o zmazanie všetkých tvojich príspevkov. Niektorym užívateľkam to umožnili, aj bez zmazania profilu, tak si myslím, že to bolo na vlastnú žiadosť