Cenzúra názorov na diskusnom fóre Modrý koník?
Je smutne ze chápadlá progresivnej totality siahaju aj sem. Povolene su útoky na Fica, Smer, Pelleho ale kritika na Caputovu, Simecku sa odmenuje cenzurou a banom. Progresivne mamicky nahlasuju ako kedysi tvrdé komunistky a ziadaju umlcanie.
Krasne vidiet ako sa progresivci boja pravdy. Progresivci neznášajú slobodu, iny názor a demokraciu.
Co myslite kolko tu tento prispevok vydrzi?😉
chces leukoplast?
Tak nam napis tu tu pravdu o Caputovej a Simeckovi, ktora sa cenzuruje a pre ktoru sa dava ban ...
Ty musis mat nudny zivot, ked sa uz druhykrat dnes registrujes, aby si spamoval mamickovsku stranku 🤣 zachvilku sa s tebou zase rozlucime🙋♀️
@rumcajz34 dnes si si založila profil, aby si to tu progresívnym mamičkám takto natrela? Super, TAK VITAJ! 🤣 Prepáč, ale za mna: kto používa slovne spojenia ako “progresívna totalita” (už dokonca aj “progresívny fasizmus” som minule zahliadla), nemá v konverzácii medzi slušnými inteligentnými ludmi ani čo hľadať, zbytočne okolo seba bude stekať.
Prosím čo je progresívna cenzúra?
Ja skor nechapem tu potrebu len kvoli tomu si zakladat profil na MK aby si vzbudzoval vasne. A este ked ta blokli a zalozis dalsie 🤷♀️
@rumcajz34 prosim ta len pre zaujimavost co motivuje dospeleho chlapa vytvorit si opakovane profil na zenskom (mamickovskom) fore a pridavat sem taketo prispevky?
a nie ja nemam problem s inym nazorom - mam problem s ludmi, ktori vyjadruju svoj nazor takymto sposobom, snazit sa vzbudit vasne a rozdelit ludi, na co? koho to zaujima? ved si vol koho chces, podporuj koho chces ale na co zakladas taketo temy a akej pravdy sa to akoze bojim/e tak to uz vobec nerozumiem 🙂
Čo takto založiť Červeného koníka? 😜
Papa, vymazany🙋♀️
no dievcata uz sa nic nedozvieme 🙂 ale o chvilu isto pride rumcajz35

Tak sa uľavilo a ideme ďalej 😆