icon

Poznáte platformu Click Wages na zarábanie?

11. nov 2024

Poznáte clik Wages ? Vraj dávajú 500e za splnenie úloh.

thirstymonk
11. nov 2024

Tak určitéééé

autor
11. nov 2024

@thirstymonk už traja známy tvrdia že dostali tie peniaze

martinmmartin
12. nov 2024

tak nechsapaci do toho kym to neobjavi armada zamestnancov co makaju jak fretky za minimalku.
Odkial je tych 500 eur? Ako a odkial ich ten tvoj clickwage ziska aby ich mohol dat potom tebe?

thirstymonk
12. nov 2024

Jasne, však aj ja som dostal. :D

autor
12. nov 2024

@martinmmartin ja sa v tom nevyznám

martinmmartin
12. nov 2024

musis si vzdy sedliackym rozumom vediet odpovedat ze co od teba ten zamestnavatel dostane, komu to dalej preda a aku to ma hodnotu . Dokladac v tescu dostane 10 eur za hodinu ale za hodinu vylozi tovar co sa potom preda s marzou 100eur - cize zivit ho dava zmysel inak by ostal tovar v krabici.
Tu istu logiku si uplatni na tvojej otazke- ak to nedokazes odpovedat tak je to podvod.

vincent5555
13. nov 2024

Spýtaj sa ich koľko to trvá kým to schvália koľko trvá kým prídu peniaze na účet

vincent5555
13. nov 2024

@thirstymonk spýtaj sa už koľko trvalo kým sa im to schválili a prišli im peniaze

gazdvend
14. nov 2024

Zkoušela jsem to registrovat a při splnění všech podmínek jsem si chtěla peníze vybrat, když v tom na mě vyskočilo okno:sdilejte na WhatsApp dokud modrý ukazatel nedosáhne 100% samozřejmě, že jsem sdílela, a ukazatel se ani nepohnul pořád 0%. Takže jestli máte známého, který opravdu peníze vybral, byla bych moc ráda, kdyby mi poradil co s tím.

thirstymonk
14. nov 2024

Ľudia, spametajte sa, v živote nikto vám nedá zadarmo ani cent za to, že hrate dajaku primitivnu hru pre boha. Ste normalni?

Za hranie hier získavajú peniaze len tí najlepší z najlepších gamerov, ktorí hrajú kadejaké CS a pod. ligy, ale takých máme na slovensku asi tak 10.

Trošku porozmýšľam nie? MYslím, že tým, že spájaš nejaké guličky v dajakej blbej hre, niekomu zarabáš prachy, aby ti z nich mohol časť dať ako odmenu? Pre pana. Taketo zakladne suvislosti už chápe aj tretiak na ZDŠke...

Podľa mňa tvoji známi žiadne prachy nedostali, len nechceli byť pred tebou za debilov, tak klamali. A ak nejaké prachy naozaj dostali, tak potom tie prachy pochádzajú jedine z odžubu, z prania špinavých peňazí, alebo tak.

dominikbilly
15. nov 2024

@thirstymonk Prosím všetko som splnil tam mi ukazuje overujeme systém. Kontrola prešlo už 7 dní

thirstymonk
15. nov 2024

@dominikbilly a co si cakal? Ze zajtra uz kupujes 10 izbovy dom v blave? 🤣🤣🤣

majkymarian
26. nov 2024

@gazdvend veru tak , to isté vipisuje aj mne ďalej sa to nepohne

laura131832
3. dec 2024

Rada by som vedela či je to fakt pravda a koľko sa čaká na schválenie?

sabkoll8
8. mar 2025

Ano poznam ale mne stale nevyplatili peniaze nevie niekto kedy vyplatia peniaze

martinmmartin
8. mar 2025

@sabkoll8 keby ich naozaj vyplacali tak skrachuju.