icon

Čo ak sa Facebook a messenger naozaj zrušia?

stelly652
22. okt 2025

Ahojte ľudia neviem či je to pravda alebo nie,ale včera som sa dopočul,že končia sociálne siete pravde podobne chcú nám to úplne zrušiť neviem či to tak bude alebo len strašia ľudí,ale chcem sa vás opýtať keby ste nemali Facebook,Messenger,whatshop ako bi ste sa spojili so známymi??...sms-kamy?...telefonicky ako kedy si..? si vezmite aké bi boli problémy keby sme to mali zrušene

Strana
z3
zuzitka1004
23. okt 2025

@stelly652 kiežby to tak bolo 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 nemám fb, nemám messenger, nemám instagram. S kým potrebujem sa spojím telefónom, najradšej krátkym a skôr dohodnem osobne stretnutie s tými, s ktorými chcem naozaj tráviť čas. 🙂

paulka6
Autor odpoveď zmazal
anonym_2706cd
23. okt 2025
@margotka17

@anonym_2706cd to sa tak dalo zavolať? 😲

@margotka17 ano,ach.Chalani volali tiez z budky v inom meste,a my s babami sme tam vzdy boli a zdvihli.Jaj,uteka ten zivot tak rychlo a my si ho sami nicime,komplikujeme ze az.

stelly652
autor
23. okt 2025
@zuzitka1004

@stelly652 kiežby to tak bolo 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 nemám fb, nemám messenger, nemám instagram. S kým potrebujem sa spojím telefónom, najradšej krátkym a skôr dohodnem osobne stretnutie s tými, s ktorými chcem naozaj tráviť čas. 🙂

@zuzitka1004 správne ja som tiež taka povaha aby si najradšej dohodol osobne stretnutie niekde v meste ako písať na mesengeri na facebook už nesom ako kedy si neje mi za potreby

anonym_2a3641
23. okt 2025
@staryjarec

Ja sa už zaujímam o chov poštových holubov.

@staryjarec aj dymové signály nie su zlé 😉

natalka13
23. okt 2025

Dopocul si sa zle.
Spojili by sme sa ako pred mess Wapp - sms alebo este skor telefonicky.
Ci ako by si to inak riesil ty?

anonym_7617fc
24. okt 2025

Kiež by zrušili Instagram a všetky influhbeizdy by museli ísť do práce 😙

natalka13
24. okt 2025
@anonym_7617fc

Kiež by zrušili Instagram a všetky influhbeizdy by museli ísť do práce 😙

@anonym_7617fc influhviezdy zarabaju iba preto, lebo ludia im davaju lajky.

staryjarec
24. okt 2025
@anonym_2a3641

@staryjarec aj dymové signály nie su zlé 😉

@anonym_2a3641 Vidíte, a to ma nenapadlo. A je to oveľa lacnejšie. Kašlem na holubov. Nevedeli by ste mi prosím doporučiť nejakú dobrú dymovú abecedu? Viem, že okrem indiánov ovládali dym aj mládenci spod Sitna. Ale veľmi silne pochybujem, žeby tieto zručnosti odovzdávali aj nasledujúcim generáciám.

lucioques
Odpoveď bola odstránená
lolmamamia
25. okt 2025
@anonym_d55db2

@viestta horsie keby sa mal zrusit modry konik 😂

@anonym_d55db2 presne 🤣 všade všetko komentuje

anonym_6cef6d
27. okt 2025

@stelly652 tupota nemá hraníc, aj to čo čítam ako odpovedáš. Dobre som sa pobavila 🤣🤣🤣🤣🤣🤣. Nemám FB, Messenger a žijem. Existuje volanie a sms. Že: "Si vezmite ake bi to boli problémy.." A takto ľudia otupievavajú

petra5333
27. okt 2025

@stelly652 chvalabohu konecne ..aspon by nebolo tolko nevery a podvadzania .aj tiktok by mohli..vlastna skusenost bohuzial

berry_11
28. okt 2025

@stelly652 existuje insta, WhatsApp, Snapchat, Google chat a mnoho ďalších možností pre komunikáciu

janulka123987
28. okt 2025

@stelly652 tak zrušia a co

nurse0
29. okt 2025
@janulka123987

@stelly652 tak zrušia a co

@janulka123987 l Život pôjde ďalej

enmery
29. okt 2025

Neverím, koľko je tu mimo osôb. Konšpirácie vládnu na SK, čítanie nie. Majú v pláne zrušiť desktopové verzie, rozumej pre počítač.
Ja sama nemám nič z toho a žijem a mam dokonca kontakt so všetkými mne dôležitými ľuďmi.
Ale ďakujem, opäť som sa presvedčila, ako tupý je sk národ.

anonym_71a56c
29. okt 2025
@viestta

@anonym_d55db2 to by nastala celoslovenska katastrofa nedoziernych rozmerov, bezradne zeny (a aj niekolko desiatok muzov) by sa bezprizorne tulali po uliciach a ich zufalstvo by bolo bezhranicne, ich nemohocost nekonecna

@viestta ty sa veľmi nesmej, aj ty by si chodila po uliciach a každému davala svoje vysmesne rady 🤣🤣

enmery
29. okt 2025
@anonym_71a56c

@viestta ty sa veľmi nesmej, aj ty by si chodila po uliciach a každému davala svoje vysmesne rady 🤣🤣

@anonym_71a56c No ona by aspoň chodila za seba, ty ako anonym, to v realite nefunguje odbavovať sa na iných a zapnúť si anonyma, lebo sa hanbím.

viestta
29. okt 2025
@anonym_71a56c

@anonym_71a56c ked uz nemas gule napisat to pod svojim nickom, tak radsej si prisadni paprcky, hrdina. To je odo mna rada do buducnosti 😉

majka010689
29. okt 2025

@stelly652 ja nemam facebook ani messenger a zijem. a som v spojeni s ludmi normalne ,😂

prosimopomoc
29. okt 2025

@stelly652 by, aby, bylina

unbeholfen
31. okt 2025

@stelly652 viber, skype, snapchat, discord a ďalších 200 aplikácií na správy čo nepatria Mete a fungujú rovnako...

unbeholfen
31. okt 2025
@anonym_d55db2

meta rusi desktopovu verziu mesenger ak mi teda rozumies, cize len to....

@anonym_d55db2 ja cez PC zadám že messenger bodka com a ide. Asi mali na mysli to inštalovatelné rozšírenie do prehliadača.

bashkaxyz
21. nov 2025

Ľudia pred FB a inými sociálnymi sieťami využívali pevnú linku, normálne sa rozpravali a to že je niekto idiot vedelo len jeho okolie a nie celý svet ... Ja som za aj keď to sa nestane aspoň by bolo menej nenavisti

unbeholfen
21. nov 2025

Sociálne siete nezrušia lebo je to dobrý biznis. Maximálne obmedzia deťom do určitého veku, alebo prejdu na platenú verziu. Lebo majú vypočítané že ak prídu o pár užívateľov ktorí to pozerali zadarmo, stále sa im to oplatí lebo väčšina si to zaplatí. Ale nakoniec aj od toho upustili, a vždy budú free verzie s reklamami.

evansova
22. nov 2025
@anonym_3697c1

Včera som túto paniku zachytila na Fb a celkom ma to rozosmialo. Ja síce používam aj Fb, aj messenger, no keby ich zrušili, nevadilo by mi to. Zvykla by som si. Na druhej strane, veď trochu rozmýšľajte. Prečo by zrušili niečo, z čoho majú prachy?

@anonym_3697c1 Mne by tiež nevadilo, nepoužívam jeden ani druhý, žiadne sociálne siete.
Zaregistrovala som sa na FB. Na druhý deň som sa chcela prihlásiť, prišlo mi oznámenie, že má zablokovali na 5 rokov a to som nenapísala ani čiarku.
Možno si ma pomýlili, lebo keď do vyhľadávača zadam svoje meno a priezvisko, nájde mi hádam zo tridsať menovkyn.

unbeholfen
22. nov 2025
@evansova

@anonym_3697c1 Mne by tiež nevadilo, nepoužívam jeden ani druhý, žiadne sociálne siete.
Zaregistrovala som sa na FB. Na druhý deň som sa chcela prihlásiť, prišlo mi oznámenie, že má zablokovali na 5 rokov a to som nenapísala ani čiarku.
Možno si ma pomýlili, lebo keď do vyhľadávača zadam svoje meno a priezvisko, nájde mi hádam zo tridsať menovkyn.

@evansova pravdepodobne niekto s rovnakým menom tam vystrája, a tak si si ťa pomýlili. Kamoši ma volali na X to je bývalý Twitter, vraj tam neblokujú kvôli politickým názorom, ale nezaujalo ma to dlhodobo. Tak isto aj MyVIP kam ma dotiahli známy, ale ani tam som nevydržal. Nevedelo ma to zaujať. Ja mám radšej diskusné fóra. Lúbím sa vyprávat diskutovať skôr. Scrollovať ma nebaví. Ale zas väčšinu to baví lebo to robia furt.

evansova
23. nov 2025
@unbeholfen

@evansova pravdepodobne niekto s rovnakým menom tam vystrája, a tak si si ťa pomýlili. Kamoši ma volali na X to je bývalý Twitter, vraj tam neblokujú kvôli politickým názorom, ale nezaujalo ma to dlhodobo. Tak isto aj MyVIP kam ma dotiahli známy, ale ani tam som nevydržal. Nevedelo ma to zaujať. Ja mám radšej diskusné fóra. Lúbím sa vyprávat diskutovať skôr. Scrollovať ma nebaví. Ale zas väčšinu to baví lebo to robia furt.

@unbeholfen Tiež si myslím, že si ma s niekým pomýlili. Ale netreba mi žily, že tam nie som.

evansova
23. nov 2025
@evansova

@unbeholfen Tiež si myslím, že si ma s niekým pomýlili. Ale netreba mi žily, že tam nie som.

@evansova ...netrha..

Strana
z3