Čo je lepšie, lacnejšie: Temu alebo Shein?
Čo je za vás lepšie? Výhodnejšie, lacnejšie? 🙂
Za mňa temu určite
Pre mna je shein viac na oblecenie, temu viac na haraburdicky (ako ali, ale viem jasne, ze oblecko tam je, ale pride mi to take "viac"). A neobjednavam ziadny, stale som zvyknuta na ali, a na tych par veci co tade beriem mi uplne postacuje:D
Cina ako cina, ak nieco chcem, prelustrujem ali, shein aj temu a objednam tam, kde ma to vyjde najlacnejsie. Ak najdem len na jednom, potom je jedno ci je to prast alebo uhod.
u mňa je to tiež čert ako diabol. ja osobne v týchto dvoch stránkach veru rozdiel nevidím. 🙂
Ja nakupujem aj u jedného aj druhého ale asi viac na temu.
to je siroka otazka, ja som doteraz neobjednavala ani z jedneho. fakticky je to asi ta ista cina. chcela som si objednat nejake koralky, ktore su tu pekne drahe a tam to vychadza lacno. nepochopila som shein, ukazovalo mi niekolko zliav, pre noveho zakaznika a ine, ukazovalo mi ceny pekne so zlavami v kosiku, ale ked som klikla, ze idem zaplatit, tak mi prepocitalo ceny bez zliav a neporozumela som tomu, co robim zle. nuz objednala som z temu, tam to bolo zrozumitelne, so zlavami.
shein lepšie na oblečenia, temu na sprostosti ako obal na mobil..
Ja preferujem temu, rychle dodanie, nieje problem vratit tovar, pripadne oni vratit peniaze. Co sa tyka oblecenia tak pride mi drahsie ale zas ked som daco objednala tak ma milo prekvapila kvalita, najlepsie ceny su tam ozaj za take tie “sprostosti”

Ja som si začala objednávať z temu,príde mi že sú tam výhodnejšie zľavy.a keď mešká objednávka ešte mi dajú aj kredit 5€,a za poslednú objednávku som dostala +10€ za vyrovnanie ceny,zato shein sa mi zda že ma možno o trochu lepšie oblecenie,ale isto sa dá nájsť kvalita aj na temu takže za mňa určite temu 🙂