Čo na Netflixe pre 2,5 ročné dieťa?
Zdravím. Doteraz sme sa obrazovkám viacmenej vyhýbali, ale už by som občas pustila niečo z netflixu. Ale čo som našla bolo dosť ukričané, prehnané, blikotavé... Zapáčilo sa mi If I Were an Animal, aj malému sa páči. Iné tipy na niečo rozumné pre cca 2,5 ročné dieťa?
@brita7777 Malý Beehem, alebo Cocomelon.
Booba rozpravka
Peppa Pig, Sunny Bunnies, Pocoyo
ak si chces vychovat zavislaka tak hoco co mu pustis ☹
@brita7777 pesničky poznáme, ale len počúvame,
spievame, tam video nechcem učiť. Cocomelon viacerí odporúčajú, no mne práve to prišlo jedno z tých ukričaných, ale videla som len chvíľu. Možno tomu ešte dám šancu.
@mamamasama
@sally001
@aliziana ďakujem, idem pozrieť
@kacena4 blbosť, dokonca aj autorka klubu nerozbitnych detí, čo je brutal antidigital, pripúšťa pár minút denne v tomto veku. Nemáme tv, nejdem mu dať v kaviarni mobil na hodinu, nech mám pokoj... Ale ani nechcem, aby bolo dieťa potom ohúrené.
Nasa pozerala peppa pig a Heidi.
Moj 2 rocny pozera a teda aj zbiznuje Bing. Jedna z mala rozpravok kde sa netrieskaju, nepadaju, nebiju, nekricia. Je to cele take mile a zo zivota a celkom poucne.
Nepozeráme sice netflix, ale Ťuki tv, ráno ked pije mlieko tak ide rozprávka : Volám sa Caillou. Príbeh malého chlapca, ako z bežného života. Môj syn ma 2,5roka, ma rad "kaja", ako on hovorí 😀a táto rozprávka dostala aj mňa 🙈🙈
U nás na netflixe vedie ovečka Shaun a Pat a Mat

Naj idealnejsie nejake pesnicky, Spievanka Zahrajko, Fiha tralala alebo anglicke pesnicky baby songs cocomelon to je v anglictine, vsetko je na youtube. Netflix mi pride pre starsie deti.