icon

Čo na Netflixe pre 2,5 ročné dieťa?

13. júl 2021

Zdravím. Doteraz sme sa obrazovkám viacmenej vyhýbali, ale už by som občas pustila niečo z netflixu. Ale čo som našla bolo dosť ukričané, prehnané, blikotavé... Zapáčilo sa mi If I Were an Animal, aj malému sa páči. Iné tipy na niečo rozumné pre cca 2,5 ročné dieťa?

brita7777
13. júl 2021

Naj idealnejsie nejake pesnicky, Spievanka Zahrajko, Fiha tralala alebo anglicke pesnicky baby songs cocomelon to je v anglictine, vsetko je na youtube. Netflix mi pride pre starsie deti.

mamamasama
13. júl 2021

@brita7777 Malý Beehem, alebo Cocomelon.

sally001
13. júl 2021

Booba rozpravka

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
aliziana
13. júl 2021

Peppa Pig, Sunny Bunnies, Pocoyo

kacena4
13. júl 2021

ak si chces vychovat zavislaka tak hoco co mu pustis ☹

autor
13. júl 2021

@brita7777 pesničky poznáme, ale len počúvame,
spievame, tam video nechcem učiť. Cocomelon viacerí odporúčajú, no mne práve to prišlo jedno z tých ukričaných, ale videla som len chvíľu. Možno tomu ešte dám šancu.
@mamamasama
@sally001
@aliziana ďakujem, idem pozrieť
@kacena4 blbosť, dokonca aj autorka klubu nerozbitnych detí, čo je brutal antidigital, pripúšťa pár minút denne v tomto veku. Nemáme tv, nejdem mu dať v kaviarni mobil na hodinu, nech mám pokoj... Ale ani nechcem, aby bolo dieťa potom ohúrené.

amelie2017
13. júl 2021

Nasa pozerala peppa pig a Heidi.

engynka
13. júl 2021

Moj 2 rocny pozera a teda aj zbiznuje Bing. Jedna z mala rozpravok kde sa netrieskaju, nepadaju, nebiju, nekricia. Je to cele take mile a zo zivota a celkom poucne.

beata_k
Odpoveď bola odstránená
mone8
13. júl 2021

Nepozeráme sice netflix, ale Ťuki tv, ráno ked pije mlieko tak ide rozprávka : Volám sa Caillou. Príbeh malého chlapca, ako z bežného života. Môj syn ma 2,5roka, ma rad "kaja", ako on hovorí 😀a táto rozprávka dostala aj mňa 🙈🙈

tomasko27
13. júl 2021

U nás na netflixe vedie ovečka Shaun a Pat a Mat