Čo na to poviete?
Páči sa Vám ako to tu v poslednom čase fu tuhé? Prečo sa mažú diskusie, ktoré sú zaujímavé a tie ktoré nie ostávajú?
Nie, nepaci sa mi to. Okrem toho, ze sa maze a vyhadzuje vo velkom, menia sa nazvy tem na take, ktore nekoresponduju s textom, je tu strasne vela umelo vytvorenych tem, ktore maju zvysit klikanost. A je to tak do oci bijuce, ze je to vymyslene, ze az.
Dnes asi 4. Hlavne o tej influencerke. Myslim, ze tuto vymazu tiez.
Dnes asi 4. Hlavne o tej influencerke. Myslim, ze tuto vymazu tiez.
@mamamasama veď toto na to narážam nechápem akože prečo to vymazujú?
Nie, nepaci sa mi to. Okrem toho, ze sa maze a vyhadzuje vo velkom, menia sa nazvy tem na take, ktore nekoresponduju s textom, je tu strasne vela umelo vytvorenych tem, ktore maju zvysit klikanost. A je to tak do oci bijuce, ze je to vymyslene, ze az.
@diewcatqoo ved Ano aj to som si všimla že veľmi radi menia názvy :D
@monsterablue dnes témy o pani influ včera bola debata neviem či si postrehla
* jedná sa mi o to, že trápne ocinkané testy alebo babu, ktorá bola zamilovaná do šéfa tu nechajú. Tak prečo nenechali aj príspevok o pani influ? 😂
O akej influ tu bola téma? 😀
Zrejme preto, že umelo vytvorené influencerky ľudí nezaujímajú. (len vypatlaných druhov, podobného rázu) To, že sa niekto škerí na kameru, nie je práca, ale príživníctvo, ktoré zarába na stupidite niektorých žien!!! Lebo mužov vídavam tak raz za mesiac na týchto sračkách.
Ak ma byt diskusia na temu “podme vsetci utocit na jednu konkretnu osobu (plus jasne definovat, kto to v realnom zivote je, takze nic anonymne)”, tak takej diskusie nie je vobec skoda, ze skoncila v kosi.
Bez ohladu, za ako vyzivnu a stavnatu si ju povazovala (na rozdiel od ocikanych testov), ze si konecne na niecom “chutnom” zgustnes.
Ale - nic ti nebrani zalozit a prevadzkovat klebetnu stranku. Kedysi roky existovala Snowflakes. Urcena prave presne na diskusie o verejne znamych osobach. Kde ich diskutujuci rozoberali na prvocinitele, vymienali si klebety a ohovarali ich a hejtili jedna radost.
Kazda osobnost tam mala zalozenu svoju kolonku, v ktorej si nasla kopec stavnatych diskusii so zarucenymi a “zarucenymi” najnovsimi informaciami a klebetami, ktorymi tam ludia prispievali.
Neviem, ci este existuje. Mam dojem, ze po rokoch ju nakoniec zrusili.
toto ta vazne trapi? prepac.
Ak ma byt diskusia na temu “podme vsetci utocit na jednu konkretnu osobu (plus jasne definovat, kto to v realnom zivote je, takze nic anonymne)”, tak takej diskusie nie je vobec skoda, ze skoncila v kosi.
Bez ohladu, za ako vyzivnu a stavnatu si ju povazovala (na rozdiel od ocikanych testov), ze si konecne na niecom “chutnom” zgustnes.
Ale - nic ti nebrani zalozit a prevadzkovat klebetnu stranku. Kedysi roky existovala Snowflakes. Urcena prave presne na diskusie o verejne znamych osobach. Kde ich diskutujuci rozoberali na prvocinitele, vymienali si klebety a ohovarali ich a hejtili jedna radost.
Kazda osobnost tam mala zalozenu svoju kolonku, v ktorej si nasla kopec stavnatych diskusii so zarucenymi a “zarucenymi” najnovsimi informaciami a klebetami, ktorymi tam ludia prispievali.
Neviem, ci este existuje. Mam dojem, ze po rokoch ju nakoniec zrusili.
@moonlight1210 nie mňa nasralo to že trapne témy( v podobe napríklad tých testov) nezrušia, keď niečo chceša požiadaš ich aby zrušili nezrušia a keď sa ženy normálne vyjadrujú jedine influ tam nadávala tak to zrušia.
Plus tie ich úpravy nápisov a podobne 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Tak asi vies, preco to zrusili. Ked sa tam niekto choval nevhodne. Navrch to bol niekto znamejsi. Tak naco zybtocne sem pritiahnut takuto pozornost. Aby potom ktosi v eteri na svojim kanali robil okolo toho aferu, ze na mk ho urazali a pod.
Takto sa nema coho chytit. Nema na co odkazat. Diskusia je prec.
Ale vsimla som si, ze potom dalsie zeny zakladali o tom dalsie diskusie znova a znova (ved aj ty teraz to zase len riesis) - takze tak uplne pokojne neboli. A ocividne mali potrebu to dookola stale rozoberat.
A znova opakujem, co som uz raz povedla - ich stranka, ich pravidla. Si tu navstevnik, nie zakaznik, nie klient, nie host.
Takze urcovat, co by sa malo, leno ty to tak mas radsej, ti neprislusi.
Mozu sa rozhodnut ist v ustrety a mozu sa rozhodnut take poziadavky ignorovat.
Mas ale plne pravo stranku opustit, ak ti dany pristup nevyhovuje. Nemusis ho strpiet.
Proste, nemusime sa chovat ako svokra na navsteve u nevesty, ci nevesta u svokry na poschodi. 🙂
Nie sme zakaznicky, sme navstevnicky. Nic nam tu nepatri. Bol nam poskytnuty priestor na stretanie. Ma pravidla, ktore urcuje majitel.
Mozeme sem nechodit, ak nechceme.

tuhe? 🙂