icon

Čo sa stalo s Tinkou Malinovou na Instagrame?

21. júl 2024

Ahojte, neviete co sa prosim stalo s touto autorkou na IG. Nenajde mi ju. Dakujem

vanilkovazmrzka
21. júl 2024

Mne ju naslo, takze bud si ju zablokovala, alebo ona teba.

janai1
21. júl 2024

Táto? To si ju musela dobre naštvať keď ta zablokovala

tramtada31
21. júl 2024

@janai1 nemusi ju mat zablokovanu, môže mat shadow ban na profil a nejde ju vyhľadať, ako má napr jakliova asi za nahotinky a ako mal Pellegrini na FB pred volbami ako protiamerický kandidát.

janai1
21. júl 2024

@tramtada31 😂 Hej preto ju mne hneď našlo len čo som napísala tin do vyhľadávača

tramtada31
21. júl 2024

@janai1 aj mne ju naslo, tak asi nie. Ale teda takýto profil by ho určite mal dostat, to je strašne vymývanie mozgov🙈

vanilkovazmrzka
21. júl 2024

@tramtada31 tiez som sa na chvilu potesila ze soc siete konecne zacali riesit demagogov

janai1
21. júl 2024

@tramtada31 nepoznám ju tak neviem . A pozerať sa mi to nechce keď vravíš ze somarina 😂

rozculena
21. júl 2024

@tramtada31
@vanilkovazmrzka
a čo robí? videla som tam recepty

tramtada31
21. júl 2024

@rozculena prebehla som to rýchlo, ale vyzerá, že predava niečo, z čoho ozivne aj dva roky mŕtvy človek. Štartovací balíček len za 790 eur. No nekúp to🤷🏻‍♀️
Ako so všetkým rešpektom k alternatívnej medicíne, ale tento profil využíva hnusný šarlatansky marketing a zarábať na chorych je mi proti srsti

minesasubu
21. júl 2024

Podla mna je to reklamana aby tu babu sledovalo viac ludi
ocividne jej klesa sledovanost
ja napriklad neviem kto to je ani to nejdem zistovat a klikat na jej profil 😂

autor
21. júl 2024

Ja ked ju dam vyhladat, nenajde mi ju. Tento profil bol jeden z mojich guilty pleasure o divnych radach.

rozculena
21. júl 2024

@tramtada31 ja som našla,že odporúča nejakú knihu,ale ona ju nepredáva...

monillia
21. júl 2024

@vanilkovazmrzka ju už mali dávno zrušiť zarába na bezmocnistu chorých ľudi, ktorým reálne nepomôže, len skôr uskodi

nikaeli
21. júl 2024

Kniha Medical Medium, propaguje ju jedna MLM firma, teraz si neviem spomenú na názov, ale aj ja som dávnejšie komunikovala s jedným z jej zástupcov po kovide, keď som riešila môj postcovidový stav a keď mi ten pán na základe jedného online testu povedal, že mi zlyháva slezina, pečeň, žlčník, aj obličky 🤷🏻‍♀️ mala som dosť. Ponúkal mi nejaké zázračné produkty a ja som ho za odmenu zrušila a zablokovala 😛 prešli tri roky a moje orgány našťastie fičia naďalej aj bez tých zázračných produktov.. @monillia

ciara2288
17. aug 2024

Ak máte dôkaz ako vás oklamala chát výpis s úctu kam ste jej písali peniaze prosím napíšte mi do správy toto musí skončiť