Dá sa zablokovať užívateľ na Modrom koníku?
Ahoj. Da sa tu zablokovat uzivatel? Niekedy mam chut bloknut muzov (minimalne uz jedneho) co furt fnuka a vsade pise Spamuje a nechcem ani upozornenia. Da sa to ? sa bojim aj zalozit temu ci prispevok.
@lentakyterapeut akože inde to chápem blokovanie keď niekto vyslovene otravuje alebo ho nechcete mať na očiach. Ale fakt tu na MK ? Tak tu len nevšímať úplne postačí a ak to aj tak nestačí , tak si zrušte účet.
Nie, môžeš si zablokovať len na ploche.
@januska12323
@anonym_cd4faa boze to je rada. 🙄
@januska12323 ako na ploche?
A teba ako môžem zablokovať prosím ťa?
A teba ako môžem zablokovať prosím ťa?
@anonym_bf44b9 ked na to pridem rad ti poradim
@anonym_bf44b9 ked na to pridem rad ti poradim
@lentakyterapeut na stene toho tej klikni na hoc ktorý príspevok, na P máš šípku a tam nezobrazuj...
@lentakyterapeut máš na mysli niekto2 ?
@lentakyterapeut na stene toho tej klikni na hoc ktorý príspevok, na P máš šípku a tam nezobrazuj...
@stellarstar dakujem toto som hladal 🫶
No neplatí to, príspevok vidím aj keď som ho zablokovala.
@stellarstar dakujem toto som hladal 🫶
@lentakyterapeut, nesľubuj si od toho priveľa. Nezobrazí ti fakt len príspevky, ktorých autorom na ploche je tvoj vyvolený. Jeho komentáre v cudzích príspevkoch a všetko vo fóre budeš mať to potešenie čítať aj naďalej 😜
@lentakyterapeut, nesľubuj si od toho priveľa. Nezobrazí ti fakt len príspevky, ktorých autorom na ploche je tvoj vyvolený. Jeho komentáre v cudzích príspevkoch a všetko vo fóre budeš mať to potešenie čítať aj naďalej 😜
@vroni citat mi nevadi viem preskocit meno ale vadi mi vyskakovanie upozorneni na toho placka co ho nikto nechce
@vroni citat mi nevadi viem preskocit meno ale vadi mi vyskakovanie upozorneni na toho placka co ho nikto nechce
@lentakyterapeut ale veď upozornenia vieš tiež vypnúť
@lentakyterapeut ale veď upozornenia vieš tiež vypnúť
@stellarstar ak vytvoris temu nechcem prist o upozornenia stsci aby som nemal upozornenia od jedneho ufnukanca
@stellarstar ak vytvoris temu nechcem prist o upozornenia stsci aby som nemal upozornenia od jedneho ufnukanca
@lentakyterapeut chodíš von aj počas dažďa? Pretože mať tak "hore nos" ....ti nenaprší do neho? 😉
@lentakyterapeut chodíš von aj počas dažďa? Pretože mať tak "hore nos" ....ti nenaprší do neho? 😉
@zuzanita1609 moj nos je ok ;)
vôbec nerozumiem o čo ti ide… 😏 ním vytvorené témy neuvidíš, inak uvidíš všetko od neho…
vôbec nerozumiem o čo ti ide… 😏 ním vytvorené témy neuvidíš, inak uvidíš všetko od neho…
@biba_18 napríklad, keď nechceme vidieť teba a tvoje príspevky, ako to môžeme dosiahnuť? Keďže si všade, v každej téme chrliš zlosť.
@biba_18 ide mino to ze obcas sa ti niekto znepaci, nazory keby toho bolo malo ale ides do temy a tam x prispevkov a same bludy. Iba som chcel aby som to nevidel
Aký si ty plačko ňu ňu ňu 😅si tu pár dní aj s cestou a už ti kde kto vadí
@biba_18 napríklad, keď nechceme vidieť teba a tvoje príspevky, ako to môžeme dosiahnuť? Keďže si všade, v každej téme chrliš zlosť.
@anonym_bf44b9 biba a zlosť?si sa s koňom zrazila?
@anonym_bf44b9 biba a zlosť?si sa s koňom zrazila?
@anonym_f1a35a hej, keď už ju nechcem čítať, čo mám urobiť? Vyskočí aj z chladničky na mňa a už vážne nie....
@anonym_f1a35a hej, keď už ju nechcem čítať, čo mám urobiť? Vyskočí aj z chladničky na mňa a už vážne nie....
@anonym_bf44b9 na každého vyskakuje niekto iný 😆😆na mňa dokonalá dorisska všade bola všetko vie
@anonym_bf44b9 začnem písať ako anonym 😂 odvážny
@lentakyterapeut nie, toto vidieť budeš 😏
@anonym_bf44b9 na každého vyskakuje niekto iný 😆😆na mňa dokonalá dorisska všade bola všetko vie
@anonym_f1a35a tá mi paradoxne nevadí, iba toto čudo nedávam.
@lentakyterapeut, toto nefunguje. Darmo ho "zablokujes". Keď ti bude vyplakavať vo fóre, dostaneš na neho upozornenia naďalej. Môžeš vypnúť alebo všetky alebo žiadne. Vypnúť komentár od xy sa nedá.
@lentakyterapeut, toto nefunguje. Darmo ho "zablokujes". Keď ti bude vyplakavať vo fóre, dostaneš na neho upozornenia naďalej. Môžeš vypnúť alebo všetky alebo žiadne. Vypnúť komentár od xy sa nedá.
@vroni a to je skoda
@vroni a to je skoda
@lentakyterapeut, je, ale zase by bolo fajn keby to bol jediný nedostatok tohto fóra...
@lentakyterapeut, je, ale zase by bolo fajn keby to bol jediný nedostatok tohto fóra...
@vroni tento vnimam. Ine viem prehliadnut
@anonym_f1a35a .. stačí ignorovať. 😘

Nie, môžeš si zablokovať len na ploche.