icon

Dá sa zablokovať užívateľ na Modrom koníku?

lentakyterapeut
4. jan 2026

Ahoj. Da sa tu zablokovat uzivatel? Niekedy mam chut bloknut muzov (minimalne uz jedneho) co furt fnuka a vsade pise Spamuje a nechcem ani upozornenia. Da sa to ? sa bojim aj zalozit temu ci prispevok.

Strana
z2
januska12323
4. jan 2026

Nie, môžeš si zablokovať len na ploche.

anonym_cd4faa
4. jan 2026

@lentakyterapeut akože inde to chápem blokovanie keď niekto vyslovene otravuje alebo ho nechcete mať na očiach. Ale fakt tu na MK ? Tak tu len nevšímať úplne postačí a ak to aj tak nestačí , tak si zrušte účet.

lentakyterapeut
autor
4. jan 2026
@januska12323

Nie, môžeš si zablokovať len na ploche.

@januska12323
@anonym_cd4faa boze to je rada. 🙄

@januska12323 ako na ploche?

anonym_bf44b9
4. jan 2026

A teba ako môžem zablokovať prosím ťa?

lentakyterapeut
autor
4. jan 2026
@anonym_bf44b9

A teba ako môžem zablokovať prosím ťa?

@anonym_bf44b9 ked na to pridem rad ti poradim

stellarstar
4. jan 2026
@lentakyterapeut

@anonym_bf44b9 ked na to pridem rad ti poradim

@lentakyterapeut na stene toho tej klikni na hoc ktorý príspevok, na P máš šípku a tam nezobrazuj...

anonym_4388f7
4. jan 2026

@lentakyterapeut máš na mysli niekto2 ?

lentakyterapeut
autor
4. jan 2026
@stellarstar

@lentakyterapeut na stene toho tej klikni na hoc ktorý príspevok, na P máš šípku a tam nezobrazuj...

@stellarstar dakujem toto som hladal 🫶

anonym_bf44b9
4. jan 2026

No neplatí to, príspevok vidím aj keď som ho zablokovala.

vroni
4. jan 2026
@lentakyterapeut

@stellarstar dakujem toto som hladal 🫶

@lentakyterapeut, nesľubuj si od toho priveľa. Nezobrazí ti fakt len príspevky, ktorých autorom na ploche je tvoj vyvolený. Jeho komentáre v cudzích príspevkoch a všetko vo fóre budeš mať to potešenie čítať aj naďalej 😜

lentakyterapeut
autor
4. jan 2026
@vroni

@lentakyterapeut, nesľubuj si od toho priveľa. Nezobrazí ti fakt len príspevky, ktorých autorom na ploche je tvoj vyvolený. Jeho komentáre v cudzích príspevkoch a všetko vo fóre budeš mať to potešenie čítať aj naďalej 😜

@vroni citat mi nevadi viem preskocit meno ale vadi mi vyskakovanie upozorneni na toho placka co ho nikto nechce

stellarstar
4. jan 2026
@lentakyterapeut

@vroni citat mi nevadi viem preskocit meno ale vadi mi vyskakovanie upozorneni na toho placka co ho nikto nechce

@lentakyterapeut ale veď upozornenia vieš tiež vypnúť

lentakyterapeut
autor
4. jan 2026
@stellarstar

@lentakyterapeut ale veď upozornenia vieš tiež vypnúť

@stellarstar ak vytvoris temu nechcem prist o upozornenia stsci aby som nemal upozornenia od jedneho ufnukanca

zuzanita1609
4. jan 2026
@lentakyterapeut

@stellarstar ak vytvoris temu nechcem prist o upozornenia stsci aby som nemal upozornenia od jedneho ufnukanca

@lentakyterapeut chodíš von aj počas dažďa? Pretože mať tak "hore nos" ....ti nenaprší do neho? 😉

lentakyterapeut
autor
4. jan 2026
@zuzanita1609

@lentakyterapeut chodíš von aj počas dažďa? Pretože mať tak "hore nos" ....ti nenaprší do neho? 😉

@zuzanita1609 moj nos je ok ;)

biba_18
4. jan 2026

vôbec nerozumiem o čo ti ide… 😏 ním vytvorené témy neuvidíš, inak uvidíš všetko od neho…

anonym_bf44b9
4. jan 2026
@biba_18

vôbec nerozumiem o čo ti ide… 😏 ním vytvorené témy neuvidíš, inak uvidíš všetko od neho…

@biba_18 napríklad, keď nechceme vidieť teba a tvoje príspevky, ako to môžeme dosiahnuť? Keďže si všade, v každej téme chrliš zlosť.

lentakyterapeut
autor
4. jan 2026
@biba_18

@biba_18 ide mino to ze obcas sa ti niekto znepaci, nazory keby toho bolo malo ale ides do temy a tam x prispevkov a same bludy. Iba som chcel aby som to nevidel

anonym_f1a35a
4. jan 2026

Aký si ty plačko ňu ňu ňu 😅si tu pár dní aj s cestou a už ti kde kto vadí

anonym_f1a35a
4. jan 2026
@anonym_bf44b9

@biba_18 napríklad, keď nechceme vidieť teba a tvoje príspevky, ako to môžeme dosiahnuť? Keďže si všade, v každej téme chrliš zlosť.

@anonym_bf44b9 biba a zlosť?si sa s koňom zrazila?

anonym_bf44b9
4. jan 2026
@anonym_f1a35a

@anonym_bf44b9 biba a zlosť?si sa s koňom zrazila?

@anonym_f1a35a hej, keď už ju nechcem čítať, čo mám urobiť? Vyskočí aj z chladničky na mňa a už vážne nie....

anonym_f1a35a
4. jan 2026
@anonym_bf44b9

@anonym_f1a35a hej, keď už ju nechcem čítať, čo mám urobiť? Vyskočí aj z chladničky na mňa a už vážne nie....

@anonym_bf44b9 na každého vyskakuje niekto iný 😆😆na mňa dokonalá dorisska všade bola všetko vie

biba_18
4. jan 2026

@anonym_bf44b9 začnem písať ako anonym 😂 odvážny

biba_18
4. jan 2026

@lentakyterapeut nie, toto vidieť budeš 😏

anonym_bf44b9
4. jan 2026
@anonym_f1a35a

@anonym_bf44b9 na každého vyskakuje niekto iný 😆😆na mňa dokonalá dorisska všade bola všetko vie

@anonym_f1a35a tá mi paradoxne nevadí, iba toto čudo nedávam.

vroni
4. jan 2026
@lentakyterapeut

@lentakyterapeut, toto nefunguje. Darmo ho "zablokujes". Keď ti bude vyplakavať vo fóre, dostaneš na neho upozornenia naďalej. Môžeš vypnúť alebo všetky alebo žiadne. Vypnúť komentár od xy sa nedá.

lentakyterapeut
autor
4. jan 2026
@vroni

@lentakyterapeut, toto nefunguje. Darmo ho "zablokujes". Keď ti bude vyplakavať vo fóre, dostaneš na neho upozornenia naďalej. Môžeš vypnúť alebo všetky alebo žiadne. Vypnúť komentár od xy sa nedá.

@vroni a to je skoda

vroni
4. jan 2026
@lentakyterapeut

@vroni a to je skoda

@lentakyterapeut, je, ale zase by bolo fajn keby to bol jediný nedostatok tohto fóra...

lentakyterapeut
autor
4. jan 2026
@vroni

@lentakyterapeut, je, ale zase by bolo fajn keby to bol jediný nedostatok tohto fóra...

@vroni tento vnimam. Ine viem prehliadnut

doriiis
4. jan 2026
@anonym_f1a35a

@anonym_f1a35a .. stačí ignorovať. 😘

Strana
z2