icon

Dá sa zmeniť email na Gmail?

11. feb 2025

Ahojte dá sa zmeniť na gmail email? Alebo treba vytvoriť nový účet

tanyan
11. feb 2025

Ahoj, kde to chceš zmeniť? A prečo? Adresa sa nedá zmeniť...
Môžeš si iba vytvoriť inde nový účet, ale nepoznám nič, kde by bolo za zavináčom email.

klaudiaden
11. feb 2025

A co tam konkretne vlastne potrebujes zmenit? Naco?

autor
11. feb 2025

@tanyan nehľadám nič kde by bolo za zavinacom email. Ale to ako zmeniť cele pred zavinacom.

autor
11. feb 2025

@klaudiaden celý mail. Iný názov mu dať

jana_eyre_2
11. feb 2025

Nie, nedá sa zmeniť názov pred zavinacom - len nový email založiť..

autor
11. feb 2025

@jana_eyre_2 a ako sa dá ten stary zrušiť?

fomelka
11. feb 2025

Nie, musis si zalozit uplne novy ked chces druhe meno. A stary gmail zrejme zrusis nejako cez nastavenia. Treba sa v tom trosku povrtat 🙂

jana_eyre_2
11. feb 2025

Páči sa návod 🙂
ChatGPT povedal:
Áno, Google umožňuje zrušiť Gmail účet. Ak si chceš zrušiť Gmail, ale ponechať si Google účet (napr. na YouTube, Google Drive atď.), môžeš odstrániť len Gmail službu. Ak chceš zrušiť celý Google účet, môžeš to urobiť tiež.

Tu je postup na zrušenie Gmailu:

Prihlás sa do Google účtu: Prejdi na Google účet.
Prejdi do sekcie „Dáta a ochrana súkromia“.
Posuň sa nadol k možnosti „Stiahnuť alebo odstrániť dáta“ a klikni na „Odstránenie služby Google“.
Vyber „Odstrániť Gmail“ a postupuj podľa pokynov.
Ak si to želáš, môžeš si pred odstránením stiahnuť svoje údaje (napr. e-maily cez Google Takeout).
Dôležité: Ak odstrániš Gmail, už sa doň nebudeš môcť prihlásiť ani ho obnoviť. Google účet ti však ostane, ale na prihlasovanie budeš potrebovať inú e-mailovú adresu.

Ak chceš zrušiť celý Google účet, v kroku 3 vyber možnosť „Odstrániť Google účet“, čím odstrániš všetky služby (Gmail, Drive, Fotky atď.).

jana_eyre_2
11. feb 2025

Inak ak máš ten email dlho, nerusila by som ho.. môžeš mať emailov koľko chces, takže stačí si založiť nový..

autor
11. feb 2025

@jana_eyre_2 ďakujem za návod našla som. Ruším z úplne iných dôvodov.

autor
11. feb 2025

A len pre ľudí čo to budú čítať. Nechápem ako mohol admin zmeniť nadpis na takú hovadinu. 😀

sszuzu8
11. feb 2025

Môžeš si dat export. Zo starého emailu ti budu chodiť na nový emaily., reálne môžeš odpisovať z nového. Len si ten novy založ s takým istým menom ak sa bude dat

basshunter
12. feb 2025

Inák dá sa na Gmail vypnúť to overovanie? Mám na mysli to že ja napr. mám mail na azete a len sa prihlásim login+heslo, alebo aj tu tak isto. Ale Gmail chce také hlúposti že na neviem akom telefóne ďalšom otvor youtube a zadaj 1 a pod. Toto nech nerobí.

hiro
13. feb 2025

@basshunter Akoze ked sa prihlasis na telefone do GMailu tak ti vyskoci okno ze mas otvorit YouTube a tam zadat 1? No to su mi veci 🙂