icon

Deagostiny Disney audio rozprávky

saxana000
20. aug 2021

Ahojte mate niektora objednane tieto nove knizky s audio figurkami?
My cakame kazdym dnom ze pridu.objednali sme predplatne ale hlavne islo o prve cislo lebo mame levi kral maniu zvazujem ci ma vyznam zbierat vsetkych 80 alebo po case zrusit predplatne?Napiste sem ktore ich mate svoje postrehy
Plusy?minusy?spokojne? Nespokojne?chytili sa na to deti zatial?

saxana000
autor
2. feb 2022

@lucia464 poslali mi novu kartu...trvalo to 2 mesiace
Teraz som pridavala link kde je obsah karty skus to nahrat na nejaku pametovku co mas doma a vyskusaj v repraku.mozno odisla karta aj vam.

saxana000
autor
2. feb 2022

@nika2212 prisla ariel a lady a tramp

nika2212
2. feb 2022

@saxana000 tak super idu podla toho ako to píšu na ich stranke

dada0902
17. apr 2022

Ahojte predtým na ich stránke bol zoznam kedy budú čísla v stánku už to tam nieje neviete kedy budú príšerky s.r.o malo to byt hneď po popoluške len už dátum neviem

nektarik
5. máj 2022

Ahojte,neviete preco to uz nieje v stankoch ani na ich stranke ? Dakujem

saxana000
autor
5. máj 2022

@nektarik
@nektarik stranka je vynovena a v stanku som videla poslednu popolusku my mame predplatne tak uz mame aj priserky doma

kaya18
12. sep 2022

Dobrý deň, nemá niekto náhodou reproduktor navyše na predaj? 🙂 My máme figúrky ale reproduktor sme veru nestihli...Ďakujem 🙂

saxana000
autor
12. sep 2022

@kaya18 staci si spravit predplatne od 2 cisla.pride len snehulienka s reprakom dajte platbu sekom zaplatite potom zrusite predplatne a dalej uz vamnic chodit nebude.figurky si kupite v stanku.balik pride za 4 dni a reprak fungel novy.

kaya18
16. sep 2022

@saxana000 aha, ono sa to dá tak ľahko zrušiť potom? Ďakujem krásne za radu 🙂

saxana000
autor
16. sep 2022

@kaya18 ano mailom do 3 dni zrusili ale musi byt uhradene a ta druha objednavka musi ist na ine meno iny mail a ine cislo inak ju system vyhodi a nepusti.

kaya18
17. sep 2022

@saxana000 jasné, ale nám treba len ten reproduktor, lebo ostatné máme 🙂 takže ak sa to podarí s ním už to nám bude stačiť 🙂 uhradenú máme objednávku, už čakáme kým príde, tak hádam sa to podarí 🙂

bennika
28. sep 2022

Ahojte mám na predaj týchto dvoch parťakov bez knižiek za 7€, ak by mal niekto záujem, kludne mi napíšte

palculienka
1. okt 2022

@bennika mam zaujem iba o Maugliho. Je ešte volny? Ďakujem.

palculienka
1. okt 2022

@lucia464 Máte postavičky na predaj? Ďakujem.

petrapod
24. feb 2023

Ahojte? Nepredáva niekto reproduktor s knižkami?alebo reproduktor?

elie2019
7. jan 2024

@saxana000 Dorby deň ,prosím vás viete mi poradiť ,viem že príspevok je už starší ,mame doma audio postavičky a reproduktor ,dostali smw to ako darček ,a prestala nam ísť väčšina postavičiek z mnozstava iba idu dve ,spomínate pamäťovú kartu ,že môže byt niečo s ňou ,ďakujem za odpvoef

elie2019
7. jan 2024

@saxana000 môžte aj mne poslať ,budem vďačná

saxana000
autor
8. jan 2024

@elie2019 nemam to uz na disku.bola na ulozto ale ani tam u nie je.. ostava vam jedine objednat predplatne kolekciu od druheho cisla kde je smehulienka a repracik s kartickou zaplatit 10e a potom objednavku hned zrusit aby dalsie nechodili.pride vam novy reprak aj nova karta a postavicky budu fungovat.

catherine_and_pete
8. jan 2024

nove, 8€

saxana000
autor
8. jan 2024

@catherine_and_pete to akoze fakt ma toto niekto kupit za 8e.ked aj s novym reprakon a kartou ju ma za 10e.a.za.3.dni doma? 🤣🤣🤣

catherine_and_pete
8. jan 2024

@saxana000 prepacte ja neviem, ja som to takto kupila na fb. 🤷🏼‍♀️ neskusala som este objednavat. Ale ked budem mat cas prestudujem to tu nech som v obraze 🙈

saxana000
autor
8. jan 2024

@catherine_and_pete to samotne nema hodnotu viac ako 2e ked aj vobec tolko. Ale to iba tato snehulienka lebo k nej je vzdy reprak aj karta.

elie2019
9. jan 2024

@saxana000 práveže nie je možné objednat ...iba česky ...uz som kupila nasla som na bazosi ,ale obrovsky set mam dva repraky , ale tym padom som overila ,že je tou kartou , že nám nefunguje 6postavicčik teraz mame 30 postavičiek , a z toho dvojmo niečo , a este dva repraky :D ...dakujem za odpoved . pekny den

saxana000
autor
9. jan 2024

@elie2019 mozes mi poslat postou kartu ktoru si kupis v elektre a ja ti tam obsah rada nahram a kartu poslem spat.. ak by si aj zohnala niekde v okoli original deagostini karticku napriklad od kamosky mozes aspo skusit ci je ozaj problem v karte ale nebude mozne ju naklonovat ani skopirovat lebo maju ochranu proti prepisu od vyroby..
V cechach vysla reedicia mozno za pol roka spustia aj Slovaci novu ale ked sa nechces na to spoliehat a chcete pocuvat mozme to skusit tou postou kedy mi posles pamatovku pozor max 8gb vacsiu reprak neprehra.a zaplatis len dvakrat postovne ku mne a odo mna.ine uz ma nenapada..z google disku mi to pokazde niekto vymazal namiesto skopirovania.nemam uz nervy to tam pridavat.dva dni to nahravam jak blbec a hned prva mamicka.ktorej poslem pristup mi to odtial zmaze.
Ja mam volny subor ktory uz.potom nakopirujes aj do pc aj na usb do auta aj do telefonu aj na dalsie pametovky kolko bude treba

kaya18
9. jan 2024

@elie2019 ak chcete a bude sa mi to dať poslať, tak tie audio rozprávky mám stiahnuté v ZIP súbore v PC, ak vám to pomôže

elie2019
11. jan 2024

@kaya18 bola by som vám veľmi vďačná ,ak by sa to dalo poslať ,mám už kúpený další reproduktor a zasa prestáva prehrávať ďalšie rozprávky ,už nerozumiem tomu …kde by ste mi to poslala ?prosim vás

elie2019
11. jan 2024

@saxana000 nedalo by sa to poslať skôr na mail alebo tak ?ten súbor a ja si ho stiahnem ?

kaya18
11. jan 2024

@elie2019 kto vie čím to je, my máme 3 reproduktory a všetky funguju normálne. Cez mail to poslať neviem, má to viac ako 25 MB, ale napíšte mi s.správu, skusim to natiahnuť cez uloz.to alebo niečo také

saxana000
autor
11. jan 2024

@kaya18. @elie2019 Ulozto uz nefunguje...a tak velky subor proste do mailu nenapchame preto som pisala.ze jedine zaslat kartu..

pastorovci
9. feb 2024

@saxana000 dobry, viete to dat aj inde?
Ďakujem