Dobrý kórejsky seriál

mamamasama
29. máj 2021

Odporúčili by ste mi nejaky dobry korejsky serial? Videla som uz "Oh my Venus" .. Laska pada z neba.. Holo love... Birth of a Beauty a mam rozpozeranych par dalsich, no neoslovili ma... Vdaka za tipy 🙂

liljana
29. máj 2021

M.A.S.H.

mina17
29. máj 2021

Ahoj pozeraš z titulkami SK/CZ? ak ano na akej stránke alebo ak sťahuješ? Ja som videla You are My destiny, Pinoccio, Vzpieračská víla Kim Bokču, Doktors, I heart your Voice, My ID is Gangnam beuty, The Heirs

kitycat
29. máj 2021

Na toto som pocula dobre rwcenzie ale nevidela som to este https://www.csfd.cz/film/575551-kimbiseo-wae-ge...

mamamasama
autor
29. máj 2021

@mina17 Ahoj. Po vacsine v anglictine, ale na Netflix su niektore aj s CZ titulkami. Ale idem hned pogooglit, co si poslala. Kde pozeras tieto serialy ty? Ja som uplny závislák.
@kitycat Dakujem. Idem to skusit pohladat 🙂

acrobaleno
29. máj 2021

Vincenzo je na netflixe. Rovnako aj Cunning single lady, Descendats of the sun, ... A skus appku Vikii.

mina17
29. máj 2021

ako komentár vyšie pozerám na rakuten viki večer keď malý zaspí a priateľ je v práci pozeram keď som bola mladšia veľa serialov som si sťahovala ale teraz už nikde neviem najsť na stiahnutie z cz sk alebo pl titulkami

mamamasama
autor
29. máj 2021

@mina17
@acrobaleno
ďakujeme dievčatá 🙂