icon

Doručuje Tesco donáška až ku dverám bytu?

24. júl 2025

Ahojte, donesú aj ku dverám bytu? Co musím zísť ku vchodu ?

patka06
24. júl 2025

Donesú až ku dverám bytu

majus2323
24. júl 2025

@anonym_autor my chodíme ku vchodu

kavasmliekom
24. júl 2025

@anonym_autor vynesu hore, mne aj vyložil kuriér kartóny mlieka, a také ťažké veci.

rozculena
24. júl 2025

mne doviezli pred panelák,musela som si ísť pre to.

elanor
24. júl 2025

ako kedy, ako kde, a aky sofer.
Vo vseobecnosti pred covidom prisli tam kam si povedala, kludne az do bytu do kuchyne, ak bolo treba. Pocas covidu zasadne vonku. Po covide tiez skor vonku, uz sa im velmi dnu nechce. Ale hovirm, zalezi od sofera.
A niekedy, ze oni nejdu dnu, aspon dovolia si pozicat ten ich vozik, ze si to mozes s tym aj s prepravkami odvieut dnu sam, vylozit a vozicek aj s prepravkami ochvilu prinesies, sofer caka vonku.

biba_18
25. júl 2025

donesú až hore - ale keď to takto pôjde ďalej, nebude im to kto mať robiť…

viestta
25. júl 2025

mne vozia az k bytu

autor
25. júl 2025
@biba_18

donesú až hore - ale keď to takto pôjde ďalej, nebude im to kto mať robiť…

@biba_18 keby som mohla, kľudne by som zišla až pred vchod. Zase chrumkavá niesom.

biba_18
25. júl 2025

@anonym_autor ja chápem. ale viem že im to teraz nasekali aj s vynáškou a tlačia na objemy a peniaze malé ... tak im teraz veľa vodičov odchádza ...

liusa82
25. júl 2025

málokto prinesie až ku dverám.Alebo jedine poprosiť dotyčného.My sme síce v dome ale len pri bránku nosí.Nám to ale nevadí.Len jeden jediný nám to ponosil až ku dverám domu.Ale to sa stalo len raz čo x rokov objednávam 🙂 aj dneska mi donesú objednávku navečer a tu sa menia tí brigádnici často..sťažovali sa že nikto to nechce robiť

autor
25. júl 2025
@liusa82

málokto prinesie až ku dverám.Alebo jedine poprosiť dotyčného.My sme síce v dome ale len pri bránku nosí.Nám to ale nevadí.Len jeden jediný nám to ponosil až ku dverám domu.Ale to sa stalo len raz čo x rokov objednávam 🙂 aj dneska mi donesú objednávku navečer a tu sa menia tí brigádnici často..sťažovali sa že nikto to nechce robiť

@liusa82 doniesol mi to až ku dverám. Ja som do poznámky napísala, že ak by bolo možné až na 4 poschodie a chalan úplne v pohode. 🙂

queenofdisaster_7
25. júl 2025

Keď to u nás začínalo, chlap to prezentoval, že majú tie vozíky ako kuriéry na nábytok a podobne, že vyvezú.
Na fb som veľakrát čítala ako sa ľudia sťažovali, a z Tesca odpísali, že stačí poprosiť v poznámke a vynesú. Ja som raz objednala a išla som pred vchod po nákup a to ma vodič pozná 🤣

jokohama0
Autor odpoveď zmazal
patrika949
Odpoveď bola odstránená
autor
27. júl 2025
@patrika949
Odpoveď bola zmazaná
viera012345
30. júl 2025
@elanor

ako kedy, ako kde, a aky sofer.
Vo vseobecnosti pred covidom prisli tam kam si povedala, kludne az do bytu do kuchyne, ak bolo treba. Pocas covidu zasadne vonku. Po covide tiez skor vonku, uz sa im velmi dnu nechce. Ale hovirm, zalezi od sofera.
A niekedy, ze oni nejdu dnu, aspon dovolia si pozicat ten ich vozik, ze si to mozes s tym aj s prepravkami odvieut dnu sam, vylozit a vozicek aj s prepravkami ochvilu prinesies, sofer caka vonku.

@elanor Nákup by mali priniesť ku dverám, ale máte pravdu, nie každému sa chce, najmä niektorí noví to skúšajú, že príďte dole, lenže ja som pohotová a vravím,aby oni prišli hore.Zatial ani jeden nemal odvahu povedať vyslovene, že nie...Bol aj taký kuriér, ktorému sa nepáčilo, že je nákup veľký a že obsahoval aj 2 kartóny minerálky.Ja sa však prihluplo opýtam, či nemá "vozík,,ako kolegovia.Vacsinou po tejto otázke len niečo zamrmlu a uz sklopia uši.