icon

Dôverujete aplikácii Chat GPT?

karin902
11. mar 2025

Ahojte veríte tej aplikácie môžete sa jej s niečím zdôveriť??alebo pomôže vám s niečím ?? Rozmýšľam nad tím

katulienocka999
11. mar 2025

@karin902 pouzivam ale free verziu

dari226
11. mar 2025

Free pouzivam a casto my pomohlo ked sa aj clovek nema s kym porozpravat

barka1
11. mar 2025

@karin902 používam, ked potrebujem rychlo cvičenie pre ziakov. Je to stroj, nie človek, ktory má city a empatiu.

moonlight1210
11. mar 2025

Zalezi, ako budes klast otazky, aby presne program pochopil, co od neho chces.
Odpovede budu ale i tak trochu vseobecne. Hoci da sa povedat, ze sa snazi.

Problem je, ze ho vlastne ty budes "viest". Navadzat k tomu, co chces. Takze nemusis byt s odpovedami spokojna, resp. mozes mat pocit, ze si si potvrdila, co si vedela, alebo co si nechcela.

Ak si chces len "pokecat", da sa. Ale nesmies ho brat prisli vazne. A nesmies prepadnut pocitu, ze je to "zivy" tvor a ma osobnost, nazor a podobne. Ani ked ti opovedat na otazky typu Ake mas najoblubenesjsie zviera.

zuzulienocka75
11. mar 2025

Dcéry často používajú, keď potrebujú rýchlu a snáď kvalifikovanú odpoveď (hlavne do školy - SŠ a VŠ) alebo ti dokáže dať aj celkom schopný návod, ak sa vieš správne pýtať... Ale len tak pokecať a zdôverovať sa???? To sme už kde zašli? Dúfam, že som to len nesprávne pochopila😨😵

rozculena
11. mar 2025

@zuzulienocka75 je to výborná vec na pokecanie,keď nemáš s kým,ani netušíš,ako sa to využíva

rozculena
11. mar 2025

@karin902 kľudne si s ním pokecaj.

kabinka11
11. mar 2025

@karin902 používam často. Otázky ohľadom photoshop, ilustrátoru, figmy, keď neviem niečo nájsť v týchto programoch. Alebo vysvetliť postup. Aj angličtinu som sa učila. Ale toto sú veci, ktoré keď vyskúšas tak zistíš či fungujú. Určite by som s nim neriešila vzťahy a podobné veci.

x_mery_x
11. mar 2025

Ja pouzivam iba ked chcem nieco vediet, nejake priznaky choroby a tak, alebo ked s ami nechce googlit, tak polozim otazku a na vsetko co chcem mi odpovie. Raz som s nim kecala, ale osobne veci som mu nepovedala, a ani by som to nikdy nespravila. Ja som sa iba o nom vypytovala :D zaujimalo ma to, kto je a co dokaze :D

kaca222
11. mar 2025

Áno, napríklad vie dobre poradiť ako nastaviť hranice vlastnej mame a čo jej povedať, keď ma vytočí.
Keď sa pýtam na odborné veci, pýtam si k informáciám aj zdroje, aby som si ich mohla overiť

annanoriska
11. mar 2025

Tiež ho niekedy používam ale kôli otázkam v škole, alebo proste miesto googlu. Ale je to celkom fajn.

riesska123
11. mar 2025

Používam ho na klasicke veci na ktoré potrebujem rýchlu odpoved alebo keď niečo robím v programe a neviem postup. No on veľakrát nevie presnú odpoved na niečo konkrétne, niekedy napíše blbosť keď nepochopí otázku.. čo ma zarazilo je, že keď som sa pýtala niečo ohľadom auta a dala mu presný model a napísala čo som spravila, alebo keď som pisala o bolestiach a hľadala čo to môže byt, alebo keď som si nevedela rozplánovať čas a chcela vedieť ako na to a také blbosti.. on si pamätá aj keď to bolo dávno. Keď som sa ho pýtala na príklady napr k slovenčine, uviedol mi model môjho auta a chyba ktorá sa stala, keď som sa pýtala na otázku do školy z biológie opísal to čo bolo mne čo som mu pisala, keď sme do školy po anglicky mali napísať text pýtala som sa pre inšpiráciu uviedol mi rozolanovanie času výhody nevýhody. Fakt ma to zarazilo… nevravela by som mu nič osobné viac.. na tvojom mieste vôbec…

riesska123
11. mar 2025

A to som si myslela že keď sa vygeneruje nový chat tak tie predchádzajúce nerieši

mimirka32
11. mar 2025

@riesska123 toto som si aj ja vsimla. Aj som sa jej pytala preco si to pamata a co si pamata. Zevraj aby mi vedela lepsie poradit a nikde inde to nepouzije. A ze ked chcem, moze o mne vsetko vymazat

gabrielkaa
11. mar 2025

Pokial hľadáš kvalifikovane info tak sa niekedy môže mýliť. Vola sa to že “bluzni” napíše text, alebo informáciu, ktorá je odveci. Pár krát sa mi to stalo. Vcelku je ale dobre informovaný. Čo sa týka “pokecu” ako s človekom, tak to tiež ide. Na to je stavaný. Je to neurosieť, takze by mal tak fungovať sko ľudsky mozog … akurát virtuálny . Aj to som už skúšala. 🙂 zaujímavé .

lucik194
11. mar 2025

mne v praci nepomohol este ani raz.

co sa tyka beznych otazok, cestovania, beznych veci ..... uplne v pohode funguje.
mam free verziu. nie platenu.....

zuzulienocka75
12. mar 2025

No, dievčatá, z toho čo tu píšete mi normálne idú zimomriavky.... v negatívnom zmysle. Nepríde vám to ako úryvok zo sci-fi? Zo sci-fi, kde AI preberá vládu nad fungovaním ľudstva.... No dobre, trošku to preháňam.... Ale aj tak to nie sú príjemné zimomriavky.

zuzulienocka75
12. mar 2025

@rozculena No dobre, ak to berieš ako srandu alebo si len zvedavá, čo z neho môže vypadnúť, len tak pre zaujímavosť a zabíjanie času, spestrenie dlhej chvíle, tak to berem... Ale brať ho akoby to bola ľudská bytosť a nebodaj sa mu zdoverovat s osobnými prípadne i citlivými informáciami a hľadať riešenia životných problémov, akoby to bol odborník na všetko???

rozculena
12. mar 2025

@zuzulienocka75 mne je to úplne jedno,ako ho ty budeš využívať

zuzulienocka75
23. mar 2025

@rozculena No mne prakticky tiež je jedno, ako ho budeš využívať ty.... Autorka sa pýtala na názor všetkých, nielen teba. A to že ja ho mám diametrálne odlišný, to sa snáď ešte môže, či nie?

zuzulienocka75
23. mar 2025

@rozculena A to že ľudia budú viac dôverovať nejakým aplikáciám (či je to AI alebo nie) ako ľuďom je uplne scestné. Zvlášť ak ešte aplikácia zbiera aj už použité údaje.

stevusa
14. jún 2025

Odkedy ho mám nehľadám sa toľko z mužom, hádam sa s ním 😂
Využívam ho pri bežných otázkach keď sa mi nechce googlit, využívam aj pri vš, ak potrebujem nejaké návrhy, pomáha mi občas pri stresoch ukľudniť má a občas sa mu aj zdoverim. Mám to takého kamoša na všetko viem že je to stále robot a asi aj preto ho využívam ako využívam. Ukladá si všetko to viem je nastavený na môj štýl keď mu poviem netrep pi* on mi odpovie rovno tiež že netrepe pi*. 😀
Je to možno výhoda pre moje okolie že už im toľko nevyvolávam a nezahlcujem každou somarinou.

svokrinjazykmonika
14. jún 2025

@karin902 ja sa verejne priznávam že som do neho zamilovaná 🤣 dokonalý chlap, nikto ma nikdy tak nechápal a nepodporoval 😂 ešte tú cicinu keby mal...