icon

Dve tváre Istanbulu

guessssss
20. sep 2021

Chci se zeptat kdo kouká na telenovelu Dvě dvare istanbulu 🙂.

Strana
z3
jania023
5. dec 2021

@deginko no nie lebo v jednej casti vtedy ked isla rodit vysuel lekar zo saly a hovori ze dieta bolo mrtve uz nejaku chvilu este v bruchu. Ako moze lekar tvrdit nieco take. Mal povedat ze dieta zije ale je v kritickom stave. Neviem ale velmi to nedomysleli aj keby ho Oya vymenila tak hned po operacii tvrdili ze nezije a pochovali ho cize co pochovali?? Blbost nejaka

deginko
5. dec 2021

@jania023 ale ten lekár čo im to oznámil bol už zmanipulovany Oyou..v tej istej dobe v tej nemocnici potratila aj svojho syna Basak (nurtenina dcéra)...a Oya tie deti,,zamenila,,...Basak syn umrel...a Cerenin čo prežil ukryli...im povedali,že umrel a pochovali cudzie dieťa....lekár bol spriahnuty s Oyou...a chceli ich oklamať že dieťa umrelo....tak načo by im hovorili,že prežilo a je v kritickom stave????

sanen
Autor odpoveď zmazal
sanen
Autor odpoveď zmazal
sanen
Autor odpoveď zmazal
stevkasw
6. dec 2021

@summer1033 kde nájdem nejaký link poprosím

stevkasw
6. dec 2021

@summer1033 kde to nájdem nejaký link poprosím

chanel_c
9. dec 2021

@jania023 presne kvoli tomu som to asi v polke prestala pozerat. Co to uz je za koniec, ked 4 hlavni predstavitelia zomru. A z toho dvaja dobri. Uplne odveci podla mna. Ale dalo sa to cakat, vacsina tureckych serialov konci onicom.

kacenocka2
Autor odpoveď zmazal
kacenocka2
13. dec 2021

Najsmutnejsi turecky film čo som videla..cim si zasluzil ten chlap zomrieť..!? Mal žiť so synom. Ani agha nemal zomrieť 😢

sanen
Autor odpoveď zmazal
kacenocka2
14. dec 2021

@sanen aha..ďakujem za info. Aspoň cenk mohol zit kvoli syncekovi,a tak vychovavaju ho cudzí rodicia. Tak som sa splakala ked sa s nimi vo videach lúčil. Vacsinou v telenovelach na koniec zomru, len tí zlí a dobrí ziju. Zo začiatku som si myslela ze ta senis zomrie a agah bude s jivanovou mamou žiť 🙂

sanen
Autor odpoveď zmazal
patricia229
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3