Dve tváre Istanbulu
Chci se zeptat kdo kouká na telenovelu Dvě dvare istanbulu 🙂.
@jania023 ale ten lekár čo im to oznámil bol už zmanipulovany Oyou..v tej istej dobe v tej nemocnici potratila aj svojho syna Basak (nurtenina dcéra)...a Oya tie deti,,zamenila,,...Basak syn umrel...a Cerenin čo prežil ukryli...im povedali,že umrel a pochovali cudzie dieťa....lekár bol spriahnuty s Oyou...a chceli ich oklamať že dieťa umrelo....tak načo by im hovorili,že prežilo a je v kritickom stave????
@summer1033 kde nájdem nejaký link poprosím
@summer1033 kde to nájdem nejaký link poprosím
Najsmutnejsi turecky film čo som videla..cim si zasluzil ten chlap zomrieť..!? Mal žiť so synom. Ani agha nemal zomrieť 😢
@sanen aha..ďakujem za info. Aspoň cenk mohol zit kvoli syncekovi,a tak vychovavaju ho cudzí rodicia. Tak som sa splakala ked sa s nimi vo videach lúčil. Vacsinou v telenovelach na koniec zomru, len tí zlí a dobrí ziju. Zo začiatku som si myslela ze ta senis zomrie a agah bude s jivanovou mamou žiť 🙂

@deginko no nie lebo v jednej casti vtedy ked isla rodit vysuel lekar zo saly a hovori ze dieta bolo mrtve uz nejaku chvilu este v bruchu. Ako moze lekar tvrdit nieco take. Mal povedat ze dieta zije ale je v kritickom stave. Neviem ale velmi to nedomysleli aj keby ho Oya vymenila tak hned po operacii tvrdili ze nezije a pochovali ho cize co pochovali?? Blbost nejaka