icon

Eshop kondela.sk

8. jún 2022

Objednaval niekto z tohto e-shopu? Ako ste boli spokojne? Kvalita ci vzhlad

Strana
z2
radolina
20. mar 2025

hlavne teraz tie sezonne veci a realne tam vies zohnat asi ozaj vsetko 😀 ci uz je to nabytok alebo drobnosti alebo potreby do domacnosti ci do zahrady. no mam velmi rada taketo vsestranne obchody 🙏

kammik
3. jún 2025
@radolina

hlavne teraz tie sezonne veci a realne tam vies zohnat asi ozaj vsetko 😀 ci uz je to nabytok alebo drobnosti alebo potreby do domacnosti ci do zahrady. no mam velmi rada taketo vsestranne obchody 🙏

@radolina aj ste objednavali teraz niekedy nieco v poslednej dobe? nasi planuju nejake to zahradne sedenie a celkovo si tak dovybavit postupne zahradu a terasu.

weleda123
3. jún 2025

Dodanie rýchle, kvalita primeraná cene. Nemôžeš čakať veľa muziky za málo peňazí. Čo ma celkom "nemilo" prekvapilo bolo, že kuriér mi nábytok doniesol už o trištvrte na šesť ráno. Ale zase bol veľmi ochotný a všetko mi vyložil až dnu, lebo muža som mala na ceste do práce a o takom skorom čase som nemala ozaj koho zavolať na pomoc.

gabci_gabca
31. júl 2025
@weleda123

Dodanie rýchle, kvalita primeraná cene. Nemôžeš čakať veľa muziky za málo peňazí. Čo ma celkom "nemilo" prekvapilo bolo, že kuriér mi nábytok doniesol už o trištvrte na šesť ráno. Ale zase bol veľmi ochotný a všetko mi vyložil až dnu, lebo muža som mala na ceste do práce a o takom skorom čase som nemala ozaj koho zavolať na pomoc.

@weleda123 tak to je fakt dost skoro 😀 ale na druhu stranu aspon si nemusela vyckavat cely den ako to pri inych kurieroch byva a tiez je super ze ti pomohol z vynaskou, kedze kuriery z inych spolocnosti su taky ze rychlo odovzdat a ani sa nestihnes otocit a uz su prec. Znamej takto doniesol z niekade nocne stoliky na takom ani nie kurierskom aute a ani len pri vchod jej ich nepomohol odniest.

Strana
z2