Eshop kondela.sk
Objednaval niekto z tohto e-shopu? Ako ste boli spokojne? Kvalita ci vzhlad
hlavne teraz tie sezonne veci a realne tam vies zohnat asi ozaj vsetko 😀 ci uz je to nabytok alebo drobnosti alebo potreby do domacnosti ci do zahrady. no mam velmi rada taketo vsestranne obchody 🙏
@radolina aj ste objednavali teraz niekedy nieco v poslednej dobe? nasi planuju nejake to zahradne sedenie a celkovo si tak dovybavit postupne zahradu a terasu.
Dodanie rýchle, kvalita primeraná cene. Nemôžeš čakať veľa muziky za málo peňazí. Čo ma celkom "nemilo" prekvapilo bolo, že kuriér mi nábytok doniesol už o trištvrte na šesť ráno. Ale zase bol veľmi ochotný a všetko mi vyložil až dnu, lebo muža som mala na ceste do práce a o takom skorom čase som nemala ozaj koho zavolať na pomoc.
Dodanie rýchle, kvalita primeraná cene. Nemôžeš čakať veľa muziky za málo peňazí. Čo ma celkom "nemilo" prekvapilo bolo, že kuriér mi nábytok doniesol už o trištvrte na šesť ráno. Ale zase bol veľmi ochotný a všetko mi vyložil až dnu, lebo muža som mala na ceste do práce a o takom skorom čase som nemala ozaj koho zavolať na pomoc.
@weleda123 tak to je fakt dost skoro 😀 ale na druhu stranu aspon si nemusela vyckavat cely den ako to pri inych kurieroch byva a tiez je super ze ti pomohol z vynaskou, kedze kuriery z inych spolocnosti su taky ze rychlo odovzdat a ani sa nestihnes otocit a uz su prec. Znamej takto doniesol z niekade nocne stoliky na takom ani nie kurierskom aute a ani len pri vchod jej ich nepomohol odniest.

hlavne teraz tie sezonne veci a realne tam vies zohnat asi ozaj vsetko 😀 ci uz je to nabytok alebo drobnosti alebo potreby do domacnosti ci do zahrady. no mam velmi rada taketo vsestranne obchody 🙏