Eshop smania.com
Dobrý deň, mate skúsenosti s tymto eshopom? Klamú ľudi. Kludne sa ozvite.
Ako to dopadlo? Tiež riešim hodinky, nedajú sa vôbec nabiť, samozrejme, že mi nechcú poslať slovenskú adresu, aby som mohla tovar vratit
Dobrý deň, pridávam našu negatívnu skúsenosť. Manžel objednával led svetlá 8ks za 40€ a prišiel mu úplne obyčajný, navyše zlomený dávkovač na cesto, za ktorý by som nedala ani euro. Samozrejme, nikto nekomunikuje. S-MANIA už NIKDY VIAC!!!
@la100vicka25 skuste aspon vymamit peniaze za tovar. Myslim ze ked im pohrozite tak poslu spat.
@paciko9 Napísali sme im 4 maily aj s pohrozením, že ich podáme na inšpekciu a odpoveď, žiaľ, žiadna.
@paciko9 Môžem sa spýtať, na akej mailovej adrese ste s nimi komunikovali? Dnes som poslala ďalšie 2 maily a stále žiadna odpoveď. Už mi to pripadá, že ich adresa sk@s-mania.com, odkiaľ nám prišlo potvrdenie objednávky aj faktúra, je nejaký automat. Iný kontakt na stránke nemajú. Ďakujem.
@la100vicka25 Dominika Kováčová • sk@dfvu.org so mnou komunikovala tato slecna ale tiez vygenerovany email ale poslany s tejto adresy
@la100vicka25 mne pisala nejaka Sofia, aj s fotkou, tak jej som posielala, ze nie som spokojna a chcem vratit, vymenili sme si asi dva, tri maily a nakoniec nebol problem, peniaze mi prisli späť na ucet
@jenn82 prosím , na akú mailovú adresu ste posielali maily Dakujem
Mne vrátili peniaze ale po veľa veľa napísaných mailoch a vyhrazani sa zazalovanim
@mirkasulekova písala som na mail, z ktorého mi bola potvrdená objednávka, tuším Sofia S - mania.sk@mania.com takto nejako to bolo
@paciko9 je to firma zo Slovinska, maju pozdlžnosti,, a hraju mrtveho chrobaka. slečna Dominika mi nieje schopna poslať peniaze späť, tvrdi , že vratený tovar ešte nie je na sklade, /ja som cez poštu zistila , že tovar davno vratený, a slečna mi posiela po mojich 10 mailoch nejake sproste dookola maily/..ako vratiť tovar.. ked moj už je davno vratený/.. alebo slečna hraje mrtveho chrobáka. moja skusenosť. nikdy vic!§ a davajte si pozor, najprv si už pozriem recencie.. až tak niečo objedna,.. že sa nehanbia takto okradať ludí..Ale jej sa to vrati!!

Objednavala som viackrat,a dobre, platila som pri preberani,a aj hned