icon

Eshop smania.com

paciko9
12. dec 2021

Dobrý deň, mate skúsenosti s tymto eshopom? Klamú ľudi. Kludne sa ozvite.

janka2501
12. dec 2021

Objednavala som viackrat,a dobre, platila som pri preberani,a aj hned

paciko9
autor
12. dec 2021

@janka2501 manžel objednal vahu cela prišla rozbita proste črepiny. Prestali komunikovať. A internete nemajú dobre recenzie ale to som čítala na českých recenziach.

janka2501
12. dec 2021

@paciko9 mne prisli veci v poriadku, aj komunikacia, bola dobra

jenn82
21. máj 2022

Ako to dopadlo? Tiež riešim hodinky, nedajú sa vôbec nabiť, samozrejme, že mi nechcú poslať slovenskú adresu, aby som mohla tovar vratit

paciko9
autor
21. máj 2022

@jenn82 ani vam adresu neposlu, bohuzial. My sme tovat nevratili. Ale napisala som im email ak ho najedem tak ho pridam ale vratili nam peniaze.

paciko9
autor
21. máj 2022

@jenn82 samozrejme ze ludoch ktory sa ozvali som tak trochu svindlovala ale pomohlo

jenn82
21. máj 2022

@paciko9 jeej, dakujem, snad to poriešiť. Skusim v takomto duchu napísať aj ja. Este raz dakujem 😊

paciko9
autor
21. máj 2022

@jenn82 dajte potom vediet ako to dopadlo.🙂

jenn82
22. máj 2022

@paciko9 ano, napisem

jenn82
30. máj 2022

@paciko9 vratili mi peniaze, 3 maily v pokojnom tone, tak som rada 😊

paciko9
autor
30. máj 2022

@jenn82 super

la100vicka25
29. jún 2022

Dobrý deň, pridávam našu negatívnu skúsenosť. Manžel objednával led svetlá 8ks za 40€ a prišiel mu úplne obyčajný, navyše zlomený dávkovač na cesto, za ktorý by som nedala ani euro. Samozrejme, nikto nekomunikuje. S-MANIA už NIKDY VIAC!!!

paciko9
autor
29. jún 2022

@la100vicka25 skuste aspon vymamit peniaze za tovar. Myslim ze ked im pohrozite tak poslu spat.

la100vicka25
29. jún 2022

@paciko9 Napísali sme im 4 maily aj s pohrozením, že ich podáme na inšpekciu a odpoveď, žiaľ, žiadna.

la100vicka25
30. jún 2022

@paciko9 Môžem sa spýtať, na akej mailovej adrese ste s nimi komunikovali? Dnes som poslala ďalšie 2 maily a stále žiadna odpoveď. Už mi to pripadá, že ich adresa sk@s-mania.com, odkiaľ nám prišlo potvrdenie objednávky aj faktúra, je nejaký automat. Iný kontakt na stránke nemajú. Ďakujem.

paciko9
autor
30. jún 2022

@la100vicka25 Dominika Kováčová • sk@dfvu.org so mnou komunikovala tato slecna ale tiez vygenerovany email ale poslany s tejto adresy

paciko9
autor
30. jún 2022

@paciko9 vsetko malym skuste sa opytat aj Jenn82 ako snimi kimunikovala lebo tiez jej peniaze vratili

jenn82
1. júl 2022

@la100vicka25 mne pisala nejaka Sofia, aj s fotkou, tak jej som posielala, ze nie som spokojna a chcem vratit, vymenili sme si asi dva, tri maily a nakoniec nebol problem, peniaze mi prisli späť na ucet

la100vicka25
6. júl 2022

@jenn82
@paciko9
Tak nakoniec po toľkých mailoch prišla odpoveď, že nám pošlú skutočne objednaný tovar a ten rozbitý dávkovač na cesto nie je potrebné vrátiť. Led svetlá už aj dorazili. A napodiv funkčné... Ďakujem za rady. Už som nerátala s tým, že sa nám podarí získať tovar alebo peniaze späť.

mirkasulekova
9. feb 2023

@jenn82 prosím , na akú mailovú adresu ste posielali maily Dakujem

dididudu
9. feb 2023

Mne vrátili peniaze ale po veľa veľa napísaných mailoch a vyhrazani sa zazalovanim

jenn82
9. feb 2023

@mirkasulekova písala som na mail, z ktorého mi bola potvrdená objednávka, tuším Sofia S - mania.sk@mania.com takto nejako to bolo

stevula1
22. feb 2023

@paciko9 je to firma zo Slovinska, maju pozdlžnosti,, a hraju mrtveho chrobaka. slečna Dominika mi nieje schopna poslať peniaze späť, tvrdi , že vratený tovar ešte nie je na sklade, /ja som cez poštu zistila , že tovar davno vratený, a slečna mi posiela po mojich 10 mailoch nejake sproste dookola maily/..ako vratiť tovar.. ked moj už je davno vratený/.. alebo slečna hraje mrtveho chrobáka. moja skusenosť. nikdy vic!§ a davajte si pozor, najprv si už pozriem recencie.. až tak niečo objedna,.. že sa nehanbia takto okradať ludí..Ale jej sa to vrati!!

paciko9
autor
24. feb 2023

@stevula1 to ma mrzi. Nam peniaze poslali spat. Ano viem,ze je to slivinska firma. A tiez od vtedy kukame recenzie. Alebo ak natrafim na firmu ktora ma len emailovu adresu, a ziadny telefonicky kontakt, tak u mna taka stranka konci.

matazi
23. aug 2023

@jenn82 dobrý deň, keďže Vám vrátili peniaze usudzujem, že tovar ste vrátili. Môžem vedieť na akú adresu ste tovar posielali? Vopred ďakujem

jenn82
23. aug 2023

@matazi nie, nevrátila keďže mi nedali žiadnu adresu a ani ma viac už nekontaktovali