Eshop suprisimo.sk
Dobrý deň,máte niekto skúsenosti so stránkou suprisimo ? Obiednala som si s tadiaľ tovar a stále neprichádza. Ďakujem za odpoveď 🙂.
@fbibiana123 tak to už len žiadať peniaze späť cez banku ak to ide.😐
@michaela1107 dobrý večer, chcem sa informovať, či sa vám podarilo obdržať tovar spomínanej firmy, alebo ako to skončilo, ja som objednala v hodnote 62€ a obávam sa, že nebudem mať ani tovar, ani peniaze....za odpoveď ďakujem
@fbibiana123 Dobrý deň, tiež som si objednala tovar asi minulý týždeň a až do teraz neprišiel. Viem že týždeň nie je veľa. Taktiež som si všimla recenzie, keď ľudia píšu recenzie majú tam aj profilovú fotku a je to sfalšované pretože tie profilove fotky sú obyčajný photoshop!! Ak sa lepšie pozriete je to tam vidno. Dávajte si pozor na takéto stránky!
@evita860 mne stále vypisovali, že ešte majú čas, hoci od objednávky prešlo už viac ako 90 dní, medzitým prišiel balík z Číny, ale bolo to malé, mala som podozrenie, že tam nebude všetko, balík som neprevzala, vrátil sa späť. Na druhú reklamáciu v banke, keď som im do banky poslala celú komunikáciu, aj tu najnovšiu po troch mesiacoch, kde stále píšu to isté, akoby som len teraz objednala, bola reklamácia uspesna a banka mi peniaze vrátila na účet. Vyše 70 eur! Moje odporúčanie - ak už ste u nich objednali, tovar vôbec neprevziat, lebo potom už ťažko vrátiť, a v banke reklamovať platbu - bude to asi trvať viac ako 3 mesiace, kym sa k peniazom dostanete, ale za tie nervy to stojí. Odteraz si už vždy prečítam obchodné podmienky!
Chcem upozorniť všetkých zákazníkov „obchodu“ Suprisimo. Tito šmejdi sa tvária iba ako sprostredkovateľ vašich nákupov. Moja manželka u nich zakúpila tovar za 92 eur. Keď tovar prišiel z činy na pošte musela zaplatiť clo a doručovací poplatok. Ak mate záujem o tovar z Číny, tak si to objednajte priamo a nevyužívajte služby Suprisima. Sú to obyčajný šmejdi, ktorí zoberú vaše peniaze ale nenesú žiadnu zodpovednosť za kvalitu tovaru. Podľa ich veľkostnej tabuľky tovar vôbec nesedel a taktiež vyobrazený tovar na obrázku nebol identický s tým čo prišlo v balíku. Manželka to chcela reklamovať, no suprisimo „šmejdi „ sa vyjadrili, že oni s tým nemajú nič spoločné.- dokonca odpoveď prišla v českom jazyku.
Posúvam tuto ich „obchodnú“ činnosť na SOI a vyzývam vás, aby ste nemíňali zbytočne peniaze pre tuto firmu.
Chcem upozorniť všetkých zákazníkov „obchodu“ Suprisimo. Tito šmejdi sa tvária iba ako sprostredkovateľ vašich nákupov. Moja manželka u nich zakúpila tovar za 92 eur. Keď tovar prišiel z činy na pošte musela zaplatiť clo a doručovací poplatok. Ak mate záujem o tovar z Číny, tak si to objednajte priamo a nevyužívajte služby Suprisima. Sú to obyčajný šmejdi, ktorí zoberú vaše peniaze ale nenesú žiadnu zodpovednosť za kvalitu tovaru. Podľa ich veľkostnej tabuľky tovar vôbec nesedel a taktiež vyobrazený tovar na obrázku nebol identický s tým čo prišlo v balíku. Manželka to chcela reklamovať, no suprisimo „šmejdi „ sa vyjadrili, že oni s tým nemajú nič spoločné.- dokonca odpoveď prišla v českom jazyku.
Posúvam tuto ich „obchodnú“ činnosť na SOI a vyzývam vás, aby ste nemíňali zbytočne peniaze pre tuto firmu.
@kamka0266 no tak to buďte radi že Vám aspoň niečo prišlo. Je tu milión ľudí ktorým neprišlo dodnes nič, takze ani tovar ani prachy. Je smutné že s tými podvodníkmi nikto nič nevie spraviť 🤨 a vedelo okrádajú ľudí ďalej. Vy skúste v obchode niečo ukradnúť tak vás zavrú až sčernate. A títo ukradli už toľko peňazí a nič na nich neplatí 🧐
@fbibiana123 ja som kvôli tejto podvodnej stránke dnes volala na ŠOI kontrolu v nádeji, že mi pomôžu vymôcť peniaze. Tovar mi našťastie dorazil po 2 mesiacoch po nekonečnom mailovaní s nimi, kedy mi väčšinou odpovedal robot. Nezodpovedal veľkosti ani cene. Jedná sa o čínsku firmu,ktorá dodáva tovar z Číny. Tovar neviete nikomu vrátiť a ak Vám vôbec dorazil , tak ste šťastný človek. Nikomu peniaze nevracajú. Odvolajú Vás na lampáreň, na nejakú čínsku stránku, ktorú Vám preloží akurá tak Translator na googli a zistíte, že nemáte na nich žiadny email. ŠOI upozorňuje okrem tejto podvodnej stránky aj na rovnakú stránku pod iným názvom www.bonky.sk . ŠOI nemá právo zasahovať do ničoho, lebo nemajú v zahraničí tak právomoc.
@maranata ako som písala vyššie, platbu reklamujte v banke a tovar nepreberajte
@lucifuk_77 ja som balík prevzala ale neprišiel mi komplet a vôbec tovar nezodpovedá fotkám... druha čas mi vôbec neprišla a už ani nepríde na základe toho som dala reklamáciu už je aj po reklamačnej doba a už ani nekomunikujú. Pred tým komunikovali aj keď stále dookola to iste....ja som zaplatila 40€ aj niečo a nemám v podstate nič.... viem o tej reklamácii platby ale vraj sa za tuto službu platí 20 a viac EUR.... popravde ani neviem či sa mi chce 3 mesiace naťahovať pre možno ani nie 20€ keď si odvôvodniť že tovar z časti prišiel aj keď miesto trblietavych krásnych balónov ružových mi prišiel sacok bordovych a druhý ako keby pobalene kondomi 🙈🙈🙈 nepoužiteľné! Pol roka po oslave 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
@evita860 reklamaciu netreba davat im, oni nic neposielaju, len totalne otrasne sprostredkovavaju predaj z Ciny a za nic nenesu zodpovednost, reklamovat treba platbu na pochybny ucet v CR vo vasej banke, tam mate sancu uspiet s vratenim penazi - ostatne je strata casu, uz tu pisalo vela ludi, ze tovar je hrozny, nekompletny, nekvalitny atd. a neda sa vratit ani reklamovat - teda da - priamo u predajcu v Cine, ale to stoji peniaze... na tom funguju, ze ludia nebudu moct reklamovat
@lucifuk_77 písali tu baby že aj to sa podarilo že reklamáciu uznali... ale to ja neriešim už.... reklamácia sa dáva u nich a oni to posielaju predajcovi ktorý to má uznať alebo neuznať! Reklamovať platbu som vam už vyššie odpovedala... samotna reklamácia v banke je spoplatnená, to už som si overovala hneď ako som prišla nato že je to Čína a dodanie trvá minimálne 45 dni.... ja som kúpila za niečo cez 40€ z toho mi niečo prišlo aj keď kvalita hrozná ale prišlo. Mne sa tým pádom neoplatí naťahovať s reklamovanim platby...pretože by mi vrátili ešte menej ako by som ja musela za reklamáciu zaplatiť a v konečnom dôsledku aj keby som chcela reklamovať platbu celej sumy a odrátajú si platbu za úkon tak pre necelých 20€ sa naťahovať ešte ďalšie 2-3 mesiace sa mi teda určite nechce... je to riadna banda podvodníkov!!!!
@evita860 mne neúčtovali za reklamáciu v banke nič, takže neviem, akú máte banku, ale netreba od toho odhovárať ostatných, ak sa im to môže podariť, navyše, môže byť rozdiel v reklamácii a cash backu, záleží asi aj od dĺžky času, ktorá prešla od objednania a nedodania
@lucifuk_77 ja nikoho neodhovaram, neviem kde ste to čítali žeby som odhovarala...alebo napísala že sa majú nato vykašľať! ja konštatujem že mne sa tomu naozaj pre tých pár EUR neoplatí venovať už svoju energiu. Každemu kto má nato čas a vôľu nech si za tým idem ja mu držím len palce! Určite to záleží od banky neviem ako časovo ale ja som volala vlastne hneď keď mi prišiel mail že platbu prijali a zbadala som to dodanie... chcela som to stornovať čo nešlo... tak som volala do banky a tam mi povedali ako to funguje... dokumentácia komunikácie atd. Ale služba je spoplatnená. A viem že aj sesternička bola oklamana jednou pani a platila za tuto službu tiež a nemala rovnaku banku ako ja.
Asi som jeden z tych stastnejsich,lebo mne objednany tovar prisiel.Trvalo to sice skoro 2 mesiace a po precitani tejto temy som s tym uz ani neratal,ale nakoniec prislo s doplatkom 2 eur colneho dlhu.Ale nabuduce uz z uvedenej a podobnych stranok neobjednam.Kazdopadne...ak by som si to bol objednal sam z aliexpresu,mal by som to ovela skor a aj lacnejsie.
@michaela1107 Ja sa rád pridám. Peniaze žiadali okamžite, akože tovar je zabalený a odoslanie je závislé od zaplatenia a teraz sa vyhovárajú na skrachovanú fabriku v Číne. Celé mi to smrdí podvodom. Treba podať hromadnú žalobu, lebo jednotlivec s malou sumou nepochodí.
Dobry vecer, aj ja sa s radostou pridam, tiez som objednavala cca 1,5 mesiaca dozadu a nic neprislo
Je tu niekto právnicky zdatný že napíše žalobu ? To sa asi bude musieť vytvoriť skupina poškodených kupujúcich a verím tomu, že nás určite nebude málo.
Dobry vecer. Moja skusenost je podobna. Pred dvoma mesiacmi som si objednala od nich kardigan,opakovane som pisala, ze kedy tovar pride. Prisiel az dnes,ale bohuzial mi poslali nieco uplne ine, ako som si vybrala. Sveter nesedi ani vzorom ani farbou. Myslela som si, ze su ferovi, ale nenapadlo ma , ze budu posielat smejdy z Ciny. Preto varujem kazdeho neobjednavat od nich !!!!!!!!!!
Dnes som kontaktovala spoločnosť Suprisimo ohľadom reklamácie a vrátenia tovaru. Odpísali mi, že vrátenie nie je možné a reklamáciu mám riešiť s predajcami, takže s čínskou stranou, no povedzte, je to normálne takto zavádzať ľudí????Môžu sa hanbiť.
Ahojte ako ste nakoniec dopadli?Prišiel Vam tovar? Ďakujem
ani mne.

@barbora0308 bože ja som si tieto stránky prečítala až teraz že odtiaľ nemam objednávať a nijak sa nedá skontaktovať a vrátiť peniaze späť . Koľko mám čakať na tovar až príde . Ježiš ja som urobila ale hlúposť .