Eshop suprisimo.sk
Dobrý deň,máte niekto skúsenosti so stránkou suprisimo ? Obiednala som si s tadiaľ tovar a stále neprichádza. Ďakujem za odpoveď 🙂.
@monika_ma inak viete že už je ďalšia stranka tohto podvodneho typu? Volá sa UrbanTrend. Pozrite si recenzie a štýl inzeratov a tie Obchodné podmienky? Smiať sa mi chce. 3-ročné dieťa by hneď pochopilo že tam niečo nie je v poriadku. Napiš že tovar odoslú hneď na druhý deň po peijatí platby a v ďalšom riadku je uvedené že čakacia doba je 60 prac.dní 😳🙄😂
Tiež som objednala skoro 100€ preč… čakám
Od novembra… už pomaly 60 dni… polícia nijak nepomôže sídlo majú v Česku to je za hranicami a už vôbec neriešia nejakú činu…. Tie veci….
@fbibiana123 tovar mi prišiel po viac ako mesiaci. Na obale čínske písmená a platila som clo. Tovar neprišiel totožný s objednaným. Takže zlá skúsenosť.
Veď jeho meno je KAMIL GABRIŠ
A mne do teraz neprišlo nič. 12teho to bude 40dní a aj keby mi to došlo skôr, tak by som to neprebral kvôli tomu že je to z Číny a ja (tak ako ostatný) som si objednával zo slovenskej stránky a nie z Číny. Ak mi ti banka nevráti tak idem priamo za ním.
@lubossi áno kamarát odrbali nás, pretože málokto si uvedomí že to zasielajú z Číny. Ty musíš byť nejaký užívateľ redittu ktorý napísal až po mojom príspevku ktorý som tam pridal. Myslíš že ľudia by si objednali niečo od nich keby vedeli že je to z Číny a že budú musieť čakať pol roka minimálne na to? Sa spamätaj prosím ťa a buď rád že si sa nenechal tiež oklamať ty frajer.
SUPRISIMO sú podvodníci!!!!!!!!!
Vylákali od mňa peniaze a už dva mesiace so mnou nekomunikujú. SLOVÁCI zobuďte sa a nenechávajte sa oberať o svoje ťažko zarobené peniaze.
Ja ich dávam do médií.
Sú to chrapunski hajzli, čo zarábajú na dôvere slušných ľudí.
@renka15 urcite sa pripojime viaceri, denno denne sa niekto nachyta a pride o peniaze...a stale sa s tym nic neda spravit :(
Myslel som si ze ma obrali o peniaze ale po 30 dňoch mi prisiel tovar a v poriadku vyzera tak ako na fotke len 2€ clo musíte zaplatiť
ahojte všetci patrím tiež medzi oklamanými..riešim to asi tak že som na Fb dala príspevok ohladom týchto stránok ako je suprisimo i Bonky vela ludí zdiela čo je super a plus teda som volala na podnety do markízy a poslala nahrávku že nás je vela čo tieto stránky obrali o peniaze a tovar neni tak vás prosím spojme sa a riešme nech sa peniažky vrátia späť.Dakujem .
Taktiež som si objednal ešte v októbri, no najprv mi písali že 40 dní bez víkendov no pootm som im druhý krát písal, no už neodpísali,
zdravim vas, zo strankou Suprisimo.sk radsej pokoj.
Všetok tovar objednavaju z činy. Takže ta kvalita tomu tovaru aj zodpoveda , teda ak vam vlasne pride. Dodacia doba ? Ja som si od nich objednaval vyzdobu na vianočny stromček v SEPTEMBRI a dorazil mi balik 15. JANUARA . Takze vyzdoba mi bola na dve veci...
A aj to ked som im pisal ze cakam na balik uz viac ako 40dni ktore oni garantuju na dodanie tovaru odpisali my ze oni nemožu za to ze preprava z činy ma meskanie a posielaly mi nejake cisla baliku aby som si to sledoval ke to mam. NO NA NERVY . a reklamacia ked vam tovar nechodi? to maju cas dalšich 30dni na posudenie reklamacie takze može sa stať ze vami objednany tovar vam pride za pol roka a to vlasne ak pride ..
a kvalia tovaru hroznaa!!! KLUDNE CHODTE DO PRVEHO CINAKU V MESTE A KUPTE TAM. budete to mať aspon hned bez cakania..
keby viem tak si tovar objednam z eBay a mam to lacnejsie pričom by som cakal rovnako dlho :D
Podobné aj ja, v polovici novembra som objednala náramky a dodnes nemám nič, je to okolo 11 euro, písali ze 40 dní je dodanie. Je to už dva mesiace a nič.
@janulik660 treba im napísať mail a vypísať reklamačný formulár, ja som tak spravila na 2 legíny na ktoré som čakala vyše pol roka a po odoslaní formulára som čakala asi 4 mesiace kým mi vrátili peniaze. No v skratke to je niečo strašné s nimi

@erulka77 mali by sme zistit meno ja som pol roka bojovala o peniaze nakoniec sme vyhrali 7 nam vratili peniaze .podali sme hromadne oznamenie .niektori na to kaslu povedia si co tam 20 - 30euro ale takych je 100 denne .podvodnik jeden