icon

Eshop suprisimo.sk

fbibiana123
27. feb 2021

Dobrý deň,máte niekto skúsenosti so stránkou suprisimo ? Obiednala som si s tadiaľ tovar a stále neprichádza. Ďakujem za odpoveď 🙂.

monika_ma
2. jan 2022

@erulka77 mali by sme zistit meno ja som pol roka bojovala o peniaze nakoniec sme vyhrali 7 nam vratili peniaze .podali sme hromadne oznamenie .niektori na to kaslu povedia si co tam 20 - 30euro ale takych je 100 denne .podvodnik jeden

prvoska
2. jan 2022

@monika_ma inak viete že už je ďalšia stranka tohto podvodneho typu? Volá sa UrbanTrend. Pozrite si recenzie a štýl inzeratov a tie Obchodné podmienky? Smiať sa mi chce. 3-ročné dieťa by hneď pochopilo že tam niečo nie je v poriadku. Napiš že tovar odoslú hneď na druhý deň po peijatí platby a v ďalšom riadku je uvedené že čakacia doba je 60 prac.dní 😳🙄😂

prvoska
2. jan 2022
prvoska
2. jan 2022

@prvoska " ak si počkáte, budete mať tovar ktorý u nás nenájdete " 😂😂😂🙈 Toto mi kto vysvetli? 🙏

monika_ma
2. jan 2022

@prvoska fuj hnusni podvodnici chce sa mi grcat z nich kolko nevinnych ludi podviedli

monika92
3. jan 2022

Tiež som objednala skoro 100€ preč… čakám
Od novembra… už pomaly 60 dni… polícia nijak nepomôže sídlo majú v Česku to je za hranicami a už vôbec neriešia nejakú činu…. Tie veci….

uzo
3. jan 2022

@monika92 ja som tiež objednala už v novembri, teraz mi konečne prišlo a zlý tovar a ešte aj clo som musela platiť. Našla som o nich aj článok na obchodnej inšpekcii, je to tá istá firma ako bonky.sk a sú označený ako nedôvery hodný...škoda,že som to skôr nenašla...😒

yvik
4. jan 2022

@fbibiana123 tovar mi prišiel po viac ako mesiaci. Na obale čínske písmená a platila som clo. Tovar neprišiel totožný s objednaným. Takže zlá skúsenosť.

prvoska
4. jan 2022

@yvik kolko si platila clo a za aky tovar? Hlavne že pošta gratis 🙄🤨

yvik
4. jan 2022

@prvoska 2€som platila za plastové formičky.

apollyon
6. jan 2022

Veď jeho meno je KAMIL GABRIŠ

apollyon
6. jan 2022

A mne do teraz neprišlo nič. 12teho to bude 40dní a aj keby mi to došlo skôr, tak by som to neprebral kvôli tomu že je to z Číny a ja (tak ako ostatný) som si objednával zo slovenskej stránky a nie z Číny. Ak mi ti banka nevráti tak idem priamo za ním.

apollyon
6. jan 2022

@lubossi áno kamarát odrbali nás, pretože málokto si uvedomí že to zasielajú z Číny. Ty musíš byť nejaký užívateľ redittu ktorý napísal až po mojom príspevku ktorý som tam pridal. Myslíš že ľudia by si objednali niečo od nich keby vedeli že je to z Číny a že budú musieť čakať pol roka minimálne na to? Sa spamätaj prosím ťa a buď rád že si sa nenechal tiež oklamať ty frajer.

apollyon
6. jan 2022

@lubossi takých KOKOTOV jak si ty mám najradšej

77mikey
9. jan 2022

@prvoska to bolo myslené že nenájdeme v slovenských obchodoch

renka15
10. jan 2022

SUPRISIMO sú podvodníci!!!!!!!!!
Vylákali od mňa peniaze a už dva mesiace so mnou nekomunikujú. SLOVÁCI zobuďte sa a nenechávajte sa oberať o svoje ťažko zarobené peniaze.
Ja ich dávam do médií.
Sú to chrapunski hajzli, čo zarábajú na dôvere slušných ľudí.

erulka77
11. jan 2022

@renka15 velmi Dobry napad ze ma to nenapadlo skor uz ste tak urobili ? Pripojím sa 👍

denulka666
11. jan 2022

@renka15 urcite sa pripojime viaceri, denno denne sa niekto nachyta a pride o peniaze...a stale sa s tym nic neda spravit :(

77mikey
11. jan 2022

Myslel som si ze ma obrali o peniaze ale po 30 dňoch mi prisiel tovar a v poriadku vyzera tak ako na fotke len 2€ clo musíte zaplatiť

monicas37
11. jan 2022

ahojte všetci patrím tiež medzi oklamanými..riešim to asi tak že som na Fb dala príspevok ohladom týchto stránok ako je suprisimo i Bonky vela ludí zdiela čo je super a plus teda som volala na podnety do markízy a poslala nahrávku že nás je vela čo tieto stránky obrali o peniaze a tovar neni tak vás prosím spojme sa a riešme nech sa peniažky vrátia späť.Dakujem .

janca704
12. jan 2022

@monicas37 v pondelok nieco podobne zdielala jedna kamoska...prave som mala myslienku, ze nesmiem zabudnut zaplatit objednavku zo suprisima, uz som to isla spravit, ked sa mi tam objavila ta zdielacka... Asi som mala stastie, aj ked za velku sumu som neobjednala...

erulka77
12. jan 2022

@monicas37 musím aj ja a pisali ste mail do markízy?či?

mark12
13. jan 2022

Taktiež som si objednal ešte v októbri, no najprv mi písali že 40 dní bez víkendov no pootm som im druhý krát písal, no už neodpísali,

monicas37
13. jan 2022

@erulka77 volala som na tu ich linku zanechala som spravu ale zatial nic neodpovedaju

adriana14
14. jan 2022

@mark12 ak ste platili kartou, skuste v banke reklamovat platbu. K reklamacii prilozite mailovu komunikaciu + info zo SOI, ktora vyhodnotila stranku ako podvodnu. V banke som dostala informaciu, ze je vysoka pravdepodobnost na vratenie penazi. Treba skusit.

vparisova
16. jan 2022

@vlasta19 dobrý deň
A prišiel vám balík nakoniec? Tiež čakám na balík už dva mesiace.. ďakujem za odpoveď

kopik
17. jan 2022

zdravim vas, zo strankou Suprisimo.sk radsej pokoj.
Všetok tovar objednavaju z činy. Takže ta kvalita tomu tovaru aj zodpoveda , teda ak vam vlasne pride. Dodacia doba ? Ja som si od nich objednaval vyzdobu na vianočny stromček v SEPTEMBRI a dorazil mi balik 15. JANUARA . Takze vyzdoba mi bola na dve veci...
A aj to ked som im pisal ze cakam na balik uz viac ako 40dni ktore oni garantuju na dodanie tovaru odpisali my ze oni nemožu za to ze preprava z činy ma meskanie a posielaly mi nejake cisla baliku aby som si to sledoval ke to mam. NO NA NERVY . a reklamacia ked vam tovar nechodi? to maju cas dalšich 30dni na posudenie reklamacie takze može sa stať ze vami objednany tovar vam pride za pol roka a to vlasne ak pride ..
a kvalia tovaru hroznaa!!! KLUDNE CHODTE DO PRVEHO CINAKU V MESTE A KUPTE TAM. budete to mať aspon hned bez cakania..
keby viem tak si tovar objednam z eBay a mam to lacnejsie pričom by som cakal rovnako dlho :D

janulik660
17. jan 2022

Podobné aj ja, v polovici novembra som objednala náramky a dodnes nemám nič, je to okolo 11 euro, písali ze 40 dní je dodanie. Je to už dva mesiace a nič.

evqa93
18. jan 2022

@denka1753 To som si aj ja povedala, tak ale človek sa učí a ponaučí na vlastných chybách ;)

evqa93
18. jan 2022

@janulik660 treba im napísať mail a vypísať reklamačný formulár, ja som tak spravila na 2 legíny na ktoré som čakala vyše pol roka a po odoslaní formulára som čakala asi 4 mesiace kým mi vrátili peniaze. No v skratke to je niečo strašné s nimi