Eshop suprisimo.sk
Dobrý deň,máte niekto skúsenosti so stránkou suprisimo ? Obiednala som si s tadiaľ tovar a stále neprichádza. Ďakujem za odpoveď 🙂.
Nikomu neodporúčam. Tovar nikdy nepríde. Na maily neodpovedaju. Deťom som objednala pokémon karty a čakáme na to už 4mesiace. Je to podvod.
@tatranskabarbi jasne zaplatila som 15 euro poplatok a hovno mi vratili
@monika_ma ja som nič neplatila a vrátili mi.. SLSP..
@fbibiana123 ahojte všetci, akurát toto riešim - pred ROKOM v januári som objednala synovi joystick k playku - zaplatené cca do 50€ a nikdy NIKDY NIKDY neprišiel, posielala som maily v jednom kuse, ospravedlňovali sa, že niektoré ojedinelé objednávky môžu trvať aj 365 dní, že z ich strany je tovar objednaný a treba čakať, nakoniec som spísala reklamáciu a dnes mi odpísali, že peniaze mi vrátiť nemôžu, pretože ulpynula lehota na vrátenie 5 mesiacov. To je od začiatku PODVOD pretože na dodadanie majú rok a na prípadné vrátenie peňazí (ktoré aj tak nevrátia) 5 mesiacov od objednania - NEOBJEDNÁVAJTE NIČ ODTIAĽ
@ivetka1981 tak by som rada vedela aku mate banku .Ja som mala tatra banku ale odisla som do wub
@monika_ma SLSP
Objednával som za cca. 80€ ak by ste niekto riešili hromadné oznámenie nech sa im ta sumička nazbiera- rád sa pridám
@r0m4n tiež som nad tým rozmýšľala, ale myslím, ze je to zbytočne, už sa to pravdepodobne riešilo nasla som to aj na aktuality. Sk, SOI...maju to výborne ošetrené keďže to stále funguje a klamú naďalej, už som rozmýšľala aj nad médiami nech sa aspoň na nich znovu upozorni....
Objednal som si tovar v novembri a prišiel mi dnes a musel som ísť na poštu po neho a platil som clo, tak to bolo prvýkrát a aj posledný krát, veď z Allliexpressu som objednal v polke decembra a dnes prišlo až k bráne a to som platil cez 35€ do Číny...
zdravim.
tiez sa podelim o skusenosti s nakupom na suprisimo.sk.
19.10.22 som urobil objednavku pokemon karticiek pre syna k vianociam.
vsetko bolo ok kym presiel mesiac a stale som nemal ziadne info o tovare. Po mailovej komunikacii s obchodom s nich vypadlo ze tovar oni objednavaju a nemaju ho skladom.
A tu nastal problem lebo oni to objednavaju s ciny. Po dalsich pokusoch o komunikaciu mi oznamili ze pri malom mnozstve objednavok sa moze stat ze tovar nebude dodany do 4-6 tyzdnov ale moze to trvat az 180 dni.
tak som este chvilu pockal a dostal osm spravu s udajmi o zasielke.
tu som dal sledovat zasielku a zistil osm ze tovar bol od dodavatela s ciny odoslany az mesiac po tom ako urobil objednavku.
nakolko sa uz blizili vianoce tak som sledoval zasielku pravidelne a vydel osm ze posun je takmer ziadny.
pri dalsej komunikacii s obchodom som vyjadril svoje presvedcenie ze odstupujem od zmluvy a chcem vratit peniaze. Naco mi bolo oznamene ze na to nemam pravo a nic mi nevratia a musim len cakat na zasielku.
V decembri som dostal radu aby som siel reklamovat platbu do banky s podnetom na podozrenie na podvodny obchod.
V banke zamestnanec so mnou spisal reklamaciu a podal ju v banke na reklamacne odelenie. Nasledne si banka vyziadala celu komunikaciu mailom s obchodom plus samozrejme identifikovanie platby.
Odpoved banky bola ze tovar mi bude doruceny medzi 23.12.22 az 2.1.23 a pokial sa tak nestane mam sa znovu ozvat.
Samozrejme tovar nedorazil naco v priebehu troch dni som dostal svoju platbu naspat.
Ked som si myslel ze tu to uz skoncilo zistil som ze sa skaredo mylim.
Dnes teda 16,1.23 som dostal oznamenie o zadrzani zasielky na colnom urade. Samozrejme sa jednalo o moju objednavku zo surprisima.
Po kratkom telefonate na postu som zistil ze zasielka bola zadrzana z dovodu porusenia duchovneho vlastnictva a bude zabavena uplne a znicena pre porusenie adekvatnych prav.
V tomto pripade som z toho vysiel este dobre lebo som nemusel platit ziadne postovne ani colne poplatky.
Kazdopadne poucenie do buducna tomuto obchodu sa vyhnut oblukom a ked uz sa stanete obetou tohto podvodneho obchodu nedajte sa a ked to neriesia oni s vami rieste to s vasou bankou tam vam pomozu.
@sashasasha1806 manzel odtial objednal teraz n vianoce chlapcom auta, zaplatil 132 eur..... No neprišlo
Ja som objednávala lego 26.10. a prišlo mi 17.1.,o kvalite radšej pomoci,takže určite nič neobjednával z tejto stránky.
@mirec59 " Nepochopím, že naša legislatíva a ŠOI vôbec dovolí aby takáto podvodnícka firma podvádzala ľudí aj na Slovensku"? A co s tym ma nasa legislativa a SOI? Oni riesia nase firmy a nie cinske firmy (od ktorych si tam objednavas). Este aj ten prevadzkovatel webu - "trhoviska" je niekde z emiratov...
@mirec59 reklamujte platbu v banke. Snáď sa vám podarí dostať sa ku svojim peniazom.
@ivetka1981 Dobrý deň, má SLSP aj nejakú podmienku že koľko dní musíme počkať predtým než môžeme takúto reklamáciu podať? A či predtým máme požiadať o storno objednávky od suprisima?
@nikolett111 neviem o tom
@ivetka1981 ďakujem, neviem či to už skúsiť teraz keď sme to objednali 7.1., bohužiaľ príliš neskoro som sa dozvedela že im rodičia naleteli čiže som ich nevedela zastaviť pred kúpou 😅
Pýtalo si SLSP nejaké screenshoty/dôkaz konverzácie medzi vami a Suprisimo?
@nikolett111 žiadny doklad o konverzácii netrebalo.. stačil výpis z účtu o úhrade a v reklamacii uvedená informácií zo stranky SOI,že sa jedná o podvodnu stránku.
@ivetka1981 ďakujem, skúsime to teda 😊
ja som si tiež objednal zo suprisimo, 30.11. 22 a stale nic som chcel topanky na zimu chodim von zo psom ... a vidim ze ich budem pouzivat asi až v lete viac nechcem o tych podvodnikoch pocut...aj vam to prislo niekomu po tak dlhej dobe?
prosim poradi mi niekto ako zrusit objednavku aby mi vratili peniaze je to mozne? dakujem.
@fbibiana123 objednal som si tovar pred 4 mesiacmi a neprislo mi nic.
Mala som šťastie,dostala som síce úplne iný tovar ako som chcela,ale aspoň prišiel
@nikolett111 musis počkať tych 40 dni (neviem,kolko ti pisali v maili), ci ti tovar pride, az potom reklamovat. Mne slsp penuaze vratila

@laurikalalinka tak to ste šťastný človek. Manžel tiež verí že mu príde a ešte v dobrom stave 😃😃😃