Eshop Zeus
Dobry den chcela by som sa spytat ma niekto skusenosti s Eshop Zeus?
@domci12 dobrý deň ja som objednala od nich a ešte mi tovar neprišiel neviem čo mám robiť poradí mi niekto
@danka123987 no uz nenarobite nic.My sme asi 6 ludia podavali trestne oznamenie.Urcite nemate ani kontakt ani adresu ako my vsetci.A ked sme sa dopatrali k niecomu hned to porusili a zablokovali nas.Uz sa musite zmierit, ze ste prisli o korunky.
@zuzana363 takže niak ste to neporiesili a peniaze si zobrala a veci neposlala
@danka123987 ano.peniaze vzali a veci nikde.A to urobili u vsetkych s ktorymi som v kontakte.
@danka123987 a figuruju pod viacerymi profilmy.
zienky a meno pani Gretka Kavanova vam nic nehovori? Na FB ma presne take iste ponuky ako eshop ZEUS akurat lacnejsie.....
@zuzana363 asi ma šľak trafi
@helvetocka Dalsi ich profil.Doporucujem neobjednavat.
@veroniik22 bohuzial, aj moje pocity boli take.Uz som sa zmierila, ze peniaze v nenavratne.A policia uz tri mesiace nic.Ostalo ticho.
@zuzana363 ja som tým pádom prišla tiež o 50€ ach a človek verí a takto dopadne
@zuzana363 ako viete, že to je ich ďalší profil? Mate to nejak overené?
@helvetocka napisala som tam ze mam zaujem o veci.To iste cislo uctu, oblbovanie.Takze asi tak.
@zuzana363 no ja som im napísala, že sú to ďalší podvodníci. Správa pozrela a už žiadna reakcia. Potom som napísala ďalšou správu a už mi ju nedalo ani dorucenu
Dobrý deň. Poslali niekomu tovar alebo vrátili peniaze? Ďakujem
@veselamuska veru nie, su to podvodnici. Snad ste od nich nieco nekupili :O
@veroniik22
@zuzana363
Dobrý deň máte prosím Vás nové info? Tiež som objednala a nič mi neprišlo
@zuzana363 môžem sa opýtať ako ste podali trestné oznámenie, stalo sa mi to isté len ma nenapadlo že to môže byť podvod
@janapukanova
Tak dievčence volala som do Banky a treba ísť do Banky vypíšu žiadosť o vrátenie platby - podvodnej platby a ich banka by Vám mala platbu vrátiť
@janapukanova naozaj ? Tak to tam zbehnem
@janapukanova normalne som sla ku policajtom, ze chcem podat trestne oznamenie a bolo.s tou platbouaby vam vratili, ale musi suhlasit majitel uctu. Ak sa vam podari ziskat peniaze spat budem rada, ale nieje to take lahke.
@zuzana363
Máte pravdu tiež mi dnes povedali že on musi súhlasiť s platbou a že nech sa radšej spojíme viaceré, našla som aj na fb dalšie dievča ktoré poslalo 30€ a tiež sa pridá aj by sme dali hromadné trestné oznámenie, ale tuším ste už dávali že?
Uf, este ze ja som si najskor prezistila, ze su podvodnici a neposlala som im ziadne peniaze. Neviem preco, ale hned sa mi zdali podozrivi
@janapukanova ano davali sme.Ale to mozete podat aj vy a myslim ze oni potom spoja tie oznamenia.
@zuzana363
Ďakujem krásne za odpoveď 🙂
@helvetocka
Dobrý deň, popravde aj ja som mala z toho divný pocit ale pomyslela som si že možno sa mi to len zdá a nenapadlo ma že to bude podvod, naozaj sa mi to nikdy nestalo, najprv mi aj odpisali že platba prišla a balík bol odoslaný na moju adresu no keď prešlo 10 dní a napísala som že ešte mi nič neprišlo, už mi nikto neodpísal. No každopádne je to poučenie aj pre mňa a budem si už všetko dôkladne overovať
Dobrý deň.Dnes som tiež zistila,že ide o podvod.No majú viac eshopov.Peniaze som poslala tovar nikde.Inzeráty som nahlásila,dúfam,že ich zablokujú.A teda boli ste vsetci podať trestné oznámenie?Oplatí sa to?Ja mám aj kontakt na jedného znich.
@helvetocka to meno mi nenašlo na fb
@janapukanova aj ja sa pridám,poslala som im 34€
@ameliarusnakova a nemohli by ste mi poslat to cislo? Ja som uz trestne podala. Dakujem.

@domci12 podvodnici.Neobjednavat a hlavne neposielat peniaze.