Facebook gratulácie
A v realite nie 🤦🤣🤣čo je toto za doba a pritom to je rodina
tiež tomu nerozumiem. a je mi jedno, či to je rodina alebo nie. ja nemám na FB dátum zverejnený, ale muž áno. a mne je smiešne, keď mu chodia na narodky samé gratulácie od ľudí, ktorých nevidí aj 5 rokov. naopak, sú ľudia, ktorých tam nemá, lebo nemajú FB, alebo naň chodia veľmi zriedka, ale vždy si spomenú a píšu hneď medzi prvými. alebo zavolajú. ja toto neuznávam. "spomenúť" si preto, lebo mi to pripomenul FB. trápne. ale neriešim. jeho FB, jeho vec. som len zvedavá, keby si ten dátum dal skryť, koľko ľudí by sa mu ozvalo.... asi len tí, ktorí tam nie sú a reálne si naňho spomenú.
Ja som si to skryla a ani nikomu nepíšem,meniny to isté 😉 viem blízku rodinu kedy majú narodeniny, ani kalendár nepotrebujem, vždy manželovi poviem, zavolá svojej rodine (aj to len už pár ľuďom keďže jemu a nam negratuluju )v mene nás a ja zas mojej rodine. Kamarátom píšem len s kým som naozaj v kontakte.
Ja priznávam, že často mi FB pripomenie niekoho narodeniny, som hrozná na dátumy, ľahko mi to vypadne, prípadne aj keď si pamätám dátum, často mi nedôjde, že je toľkého... ale teda napíšem, len ak sme v kontakte a zagratulovala by som aj osobne... tiež mám zverejnené narodky, áno, občas mi napíšu aj ľudia, ktorí sa inak neozvú resp. ani ja im, ale nepríde mi na tom nič tragické, poďakujem, idem ďalej, neriešim
kamarat ma na fcbk uplne iny datum narodenia ako je a dost sa bavim, ked vidim tie gratulacie.. 🤣
@chcemradu no určite 😅ty vymaž Facebook
ja sa smejem ked si manzelia medzi sebou pisu na FB priania k sviatkom ako ju on miluje a ona jeho a ako si gratuluju ...a ja si vzdy pomyslim ze a vy dvaja spolu nebyvate zeby ste si to povedali osobne ale musite si to cez FB pisat ? A detto aj tu ked vidim foto ako gratuluju svojim laskam ako ich miluju ..manzelov a deti ...a co deti maju ucet na MK aj manzel ? to sa neda doma povedat ako tu siahodlhe vyznania vypisovat kto koho viac miluje ? 🤔 🙊🙊🙊
skryla som si to, a aj tak sa nasli takí ktorí napísali ❤ gratulacie, a potom na ulici ani bu, to fakt som nepotrebovala 😅
ale poznam chlapa co sa rozplyval nad svojou manzelkou na fb, ta zomrela, po necelom roku sa zasnubil, ozenil po roku a teraz jej gratuluje k narodeninam na fb a ako ju strasne miluje, laska najvacsia a neviem co 😎 ktovie ako to je v realy doma...
Ja na FB nemám dátum narodenia viditeľné.Takze.mne gratuluju osobné a keďže ich mám na vysvedčenie tak veľa ľudí si na to spomenie že mám narodky.Ale.ja nepotrebujem ,aby my gratulovali stačí že si spomenie najbližšia rodina
a cakas ze pridu k tebe a zagratuluju? ci sa stretnete v ten den a uz nic nepovedia?
Ved si tam skry udaj o narodkach, a nebude ti nikto priat online. A nazivo ti zapraju len ti, co im na tom zalezi. Vybavene.
Bud rada, ze Ti zagratuluju, neviem, aky je rozdiel, ked to ma niekto v pripomienke v telefone, alebo to uvidi na FB. A tiez neviem, aky je rozdiel, ked napise Sms, alebo to napise cez FB. 🤨🙄 podakuj a hotovo

Virtuálna doba 🤔 čo chceš. Vymaž fb a máš o starosť menej.