Facebook mi ukazuje na profile priateľstvá, o ktoré som nepožiadala
Ahoj... otvorím niekoho profil a ukazuje tam poziadane tak potiahne listu a potom už že pridať priateľa. Co to je ved nikoho z nich neziadam o priateľstvo
spravilo to aj kolegyni dnes… ale mam otazku, deje sa to aj na iphonoch?
@mondolina
😂😂😂😂😂😂
Nájdi svojho stalkera
Odosiela to aj keď na profil nekliknete, mne to tak spravilo keď sa mi ukázal nejaký návrh priateľstva
@123kika1234 ano kliknutia na profil a návrhy priateľstva.. automaticky žiada a tak isto aj stránky lajkuje
Tak som pozrela návrhy.
No šĺak to traf, rovno to poslalo 🙄 ani profily som neotvorila
Aj mne to,bože ešte že som natrafila na túto diskusiu a ja pozerám že čo to.
@michaela00003
@maca1984
Ja už to robím ta ze idem do aktivity mojho uctu profilu a pozerám si ze poslané žiadosti tak mam prehľad komu som poslala ... už si dávam pozor a vždy si pozriem aktivitu poslania žiadosti
Už som to pozrela cez tú ikonku vedľa domčeku.
Mala som tam len tých z návrhov, a všetko som zrušila.
Dúfam že všetko 🙄
@maca1984 ano ja to tiež robím kontrolujem to podľa aktivity
No som zvedavá či to je len nejaká porucha, alebo to takto bude fungovať.
@maca1984 to si nemyslím to by bola riadna blbosť... to by sme sami tisíce priateľov kedby každého požiada.. nepísali niekde o tom? Myslím na ig ci to není niekde že čo to mohlo spôsobiť
Nemám Ig tak to neviem.
Ale myslím, že ak to bude porucha, budú články na fb.
Aj mne dnes prišli dve žiadosti .jedneho ani len nepoznám a druhú síce poznám ale nemá si ma prečo pridať 🫣🫣🫣
Už je par článkov vonku, že to ľudia hlásia v Európe aj v Ázii...jedna sa o chybu podľa všetkého.
Už to nerobí, teda mne už nie.
Alelúja
@maca1984 ano je to opravené.. videla som článok.. aj som skúšala pozrieť babkin starý účet ci pošle žiadosť 😅
Akurat moji niektory znami na FB pisu ze dnes sa im toto deje
@tinka8512 ano ale už je to opravené zevraj
mne to nerobí.Ale ja chodim klasicky cez notebook nie cez mobil
Aj mne dnes a to som len v messengerovej skupine klikla na profil že kto to je pod fotkou ✌️
Mne.zas naopak. v poslednych dnoch mj prichadzaju ziadosti o priatelstvo s cudzimi ludmi.ozaj nemame ani jedneho priatela.spolocneho ani nic.
Tiež mi to dnes robí. A vôbec som neklikla na profil, len som potiahla prstom cez tie návrhy priateľstva a ono to odoslalo žiadosti. Ide ma poraziť.
@janka1011 ešte vám to robí teraz? Lebo malo by to opravene
Boze, mne takto dnes doobeda odoslalo trom profilom ziadosti a ja take nervy 🤣 uz aspon viem ze to viacerym...
@janka1011 zevraj to ešte robi

no ja máám dosť🙈 ešte že nie pred pár dnami som mala takú nostalgiu ,čo som kuk ako žiju bývalí spolužiaci zo ZŚ tí by sa teda čudovali 😂😂😂🙈