Facebook - nahlásenie stránky
Prosím mate s takym niecim niekto skúsenosti?

@slniecko66 aj mne lebo nevidím co moja stranka kde porusila napríklad...
rotf.lol? 😂 to skutočne nevyzerá veľmi dôveryhodne
scam aj mne to prislo uz davnejsie .. nahlasila som to
My sme overovali totoznost na profile kvoli stranke z prace pred par rokmi... neviem odkial mas urobeny screen - ci z mailu, spravy alebo co to je, no uz na prvy pohlad to vyzera byt podvod ako vysity 🙂 ved aj ta skratka v linku ta musi presmerovat ktovie kam, nerozklikavala by som to vobec... mne pri potrebnom overeni stranky vtedy ako administratorovi vyskocilo na mojom profile upozornenie - klasicky cez ten zvoncek hore vpravo, chcelo to scan dokladu... nepoznala som to, skusila som odignorovat... No ked som sa chcela prepnut z mojho uctu na stranku, nepustilo ma na nu, vyskocilo mi okno ich terms&conditions po anglicky a tam som sa preklikala a musela som ozaj zaslat doklad (zakryli sme rodne cislo). Nikam ma to na 100% nepresmerovavalo, ziadne prekliky ani linky, normalne okno vramci facebooku to bolo... Bol tam termin na to tusim 3mesiace, stranka bola na tie 3mesiace (resp.len do overenia) "neviditelna", a ak by som sa neoverila tak by bola po 3mesiacoch vymazana... toto tvoje aj s tym casovym ramcom 24hodin je cisty blud, urcite ti nikto nebude deaktivovat tvoj ucet ako tam pisu, ked je rec o stranke... a uz vobec nie pod hlavickou "slovakia network corporation"... a za dalsie, neverim, ze by Meta mala pri znaku copyright rok 2022 vo februari2023 😅 ignoruj to
100% podvod alebo riziko zavírenia, či zakryptovania zariadenia. Nikdy na niečo také neklikať!

Nemam skusenost ale neklikala by som tam. Pride mi to ako podvod.