icon

Facebook - nahlásenie stránky

10. feb 2023

Prosím mate s takym niecim niekto skúsenosti?

Facebook - nahlásenie stránky
slniecko66
10. feb 2023

Nemam skusenost ale neklikala by som tam. Pride mi to ako podvod.

autor
10. feb 2023

@slniecko66 aj mne lebo nevidím co moja stranka kde porusila napríklad...

januska2542
10. feb 2023

Aj na náš firemný Facebook to prišlo. Tiež si myslím, že je to podvod.

lintu
10. feb 2023

rotf.lol? 😂 to skutočne nevyzerá veľmi dôveryhodne

syslik81
10. feb 2023

scam aj mne to prislo uz davnejsie .. nahlasila som to

martinkachrustikova
10. feb 2023

My sme overovali totoznost na profile kvoli stranke z prace pred par rokmi... neviem odkial mas urobeny screen - ci z mailu, spravy alebo co to je, no uz na prvy pohlad to vyzera byt podvod ako vysity 🙂 ved aj ta skratka v linku ta musi presmerovat ktovie kam, nerozklikavala by som to vobec... mne pri potrebnom overeni stranky vtedy ako administratorovi vyskocilo na mojom profile upozornenie - klasicky cez ten zvoncek hore vpravo, chcelo to scan dokladu... nepoznala som to, skusila som odignorovat... No ked som sa chcela prepnut z mojho uctu na stranku, nepustilo ma na nu, vyskocilo mi okno ich terms&conditions po anglicky a tam som sa preklikala a musela som ozaj zaslat doklad (zakryli sme rodne cislo). Nikam ma to na 100% nepresmerovavalo, ziadne prekliky ani linky, normalne okno vramci facebooku to bolo... Bol tam termin na to tusim 3mesiace, stranka bola na tie 3mesiace (resp.len do overenia) "neviditelna", a ak by som sa neoverila tak by bola po 3mesiacoch vymazana... toto tvoje aj s tym casovym ramcom 24hodin je cisty blud, urcite ti nikto nebude deaktivovat tvoj ucet ako tam pisu, ked je rec o stranke... a uz vobec nie pod hlavickou "slovakia network corporation"... a za dalsie, neverim, ze by Meta mala pri znaku copyright rok 2022 vo februari2023 😅 ignoruj to

adam7122023
11. feb 2023

100% podvod alebo riziko zavírenia, či zakryptovania zariadenia. Nikdy na niečo také neklikať!