Farma duel Filip - Adrián
Kto vyhra podla vas? Pripadne neviete niekto uz vysledok? 😁🤷♀️
A uz vieme???
Michal a Minh 😳😳
Ale neviem prečo, len som to pretočila a oni dvaja majú ten mundur
Tak Minh za trest je sluha a mohol zvoliť ešte jedneho
@nikha2809 aky trest
Minha vyhodili
@luliu fakt? A vratia Sasku? ( ci to len ked sa niekto zrani) To by Marfu a Dagmar rozdulo od zlosti.
@luliu preco
@zuzinka888 to nepovedali
Minh porušoval pravidlá, dali ho za sluhu za trest, robil cirkus, znova a znova porušoval pravidlá, tak ho vyhodili
@luliu a kto su sluhovia prosim
Mišo a bol Minh
@luliu a žena ziadna?
Nie
Do duelu ide Michal.Vratili sa Natália, Alex a Saška a Dagmara to veľmi zle prežíva 😁😁😁
To uz je akesi cele zamotane nie? Ved na co to natahuju? Uz ich tam bolo dost malo teraz to konecne zacinala byt hra a oni to zas natiahnu jak gace.. ved uz raz vypadli v dueli tak doprdele ake druhe sance takto ku koncu? Si vymýšľajú co sa im zachce
Tak finále má byť až v polke decembra, tak asi nech není nuda 😀 ja by som bola za keby sa aj všetci vratia, nech Dagmaru roztrhne od jedu 😂
@nikha2809 ta by mala palit uz di riti aj s martinu radsej tam aj sasu a nataliu uvitam ako oni dve... hlavne ze ked tam bola viki bola dagmar na strane zla a zrazu uz je tam aj martina 🤦♀️
My sme odcestovany do stvrtka vobec neviem co sa tam deje vserko si to pretocim v jeden vecer
@nikha2809 mna potesi ked sa vrati Saska- bolo mi luto velmi tam chcela odist- a hlavne ako ju Dagmara zradila a Miso sa pridal- ked uz davno chceli vyhodit Mina a zrazu jej nieco sadlo na nos - asi neznesla , ze ma zaujem Tanas o Sasku tak nahuckala Misa. Sa vyfarbila ona. A tie jej keci ako musia city prec. A nebude sa hnevat a Ked si ju vybrala do duelu zraju jej to vadilo.
@zuzinka888 aj mne vadí strašne a ešte ako prišla za Tamasom že si myslela že da Dzulu že už dlho ich s Filipom chcú rozdeliť lebo sú spolu silny, ja byť ním jej odpoviem že chcem rozdeliť ju s Misom.Uz mi vadí viac ako tá lenivá Marfa
@nikha2809 tak on ma " spravnu" taktiku pre hru- vyradit silneho supera. Miso a Dag idu po tych slabých. Neriadi sa hnevom. A povedal jej , ze chcel dat aj ju? Nevidela som.
@zuzinka888 nepovedal
@zuzinka888 nepovedal, ja keby som ním tak jej to poviem, som pisala

@luliu no presne, hanbila by som sa teraz ako pes byť ňou 😁😁