Farma duel Filip - Adrián
Kto vyhra podla vas? Pripadne neviete niekto uz vysledok? 😁🤷♀️
Ten trápny Mišo si zobral Sašku do duelu
@nikha2809 ale kkkkttttttt.... bodaj by ho vyhodila 🤮
On je takýyyyyy chudaaaaaak. Je cely posraty z chlapskeho duelu a z Fifa, ze si zoberie " babatko" Sasku?? No a dufam, že sutaze budu " usite" pre "Miska" kedze sa dostal do finale. Dufam, ze ho vo finale Fifo rozbije ako to on vie. Najskor mi vadil ale po dueloch som zmenila nazor a fandim mu. Vyhodil Kika, Ada, Vikinga= Miso posrty si zoberie Sasku??🤮🤮🤮🤮🤮🤢
@zuzinka888 ano miso je z neho totalne posraty sa boji ze by ho vyhodil hned.. tak sa posral a zobedie najslabsieho debilek to je debil boze nechutny hnusny
Dufam ze dagmar a miso idu zas za sluhov, sasa isto nevyhra
@zuzinka888 čo FIFA, ale on bol posratý aj z Dzulky a Martiny, aj tie plánoval. Ale bál sa, tak zbabelec zvolil Sasku
Saska vypadla, Michal vyhral 3:0 …
Myslite ze da zas tamasa za farmara
Určite
Muslim,ze ano... koho ineho?
Áno Tamasa dala, už pretacam 😂
Joooj a ci zaujimave sa tam este stane? Tak tamas da misa a dagmar , stavim sa o milion
Mišo ma imunitu 😤😂
Pochybujem ze by ju daroval hentaky clovek
Hentaky sraľo dosratý ju isto nedaruje nikomu... fuj od zaciatku mi je nesympaticky,nechapem ako je mozne,ze takyto clovek sa dostal az tak daleko.. jeden ulisny slizky had..
Vieme kto je farmar tyzdna? Simon aky trest dostane?
@ada309 za co ma dostat trest
S Alex opustil priestor farmy, kde nie je monitorovanie kamerami
@domka222 co islu sulozit ci co ... a tak aj alrx musi mat trest
Áno, to išli 😃 neviem, či aj porty nedali dole. Sa dohodli, že nikomu to nepovedia, a druhý deň vyšla Alica a začala to riešiť 🤣sama som zvedavá, čo z toho budú mať
Alex a Simon sú sluhovia za trest 😂
telenovela toto. same zamilovane pariky 😂
Je pravda, ze Nataľa ide domov po duel s Alex?
Neviete kto ide do duelu?

Tú Dagmaru nemôžem ani cítiť. A keď povie to jej: ty-ko-kos.... Zle mi je. 🤢