Farma duel Filip - Adrián
Kto vyhra podla vas? Pripadne neviete niekto uz vysledok? 😁🤷♀️
Natália druhy
Natália vypadla. 3:1 😋
A farmarka týždňa je Guliana
Podľa mňa nie, Fifo bude
Podľa mňa Michal 😂
Mohla by dat Gulu abo Fifa,nechbsi tiez skusia... chcela by som zazit Fifa ako farmara tyzdna 😁
O guliane vieš, či len si myslíš? Ešteže Ta máme. 🥰
Guliana bude isto farmarka týždňa
To viem to neni len dohad
Júliana bude farmár týždňa veď si pozrite len koniec upútavky čo bude v ďalšej časti a kto hraje o imunitu ..všetci okrem juliany
Áno Gula je farmárska týždňa 😊
A Filip vyhral imunitu už sú v semifinále, časť skončila tak že sa nebude voliť druhý duelant ale bude to inak.Sluhovia su Mišo a Dagmar
Bože, tá Dagmar... Nechcem sa viazať na Miša, lebo bude teraz okolo mňa ruch a ja nemusím odolať tým tlakom... 🤦 Biť sa budú o ňu... 🤦
A Misov brat sa jej páčil oveľa viac než Mišo. Chudák Mišo.
@natyzara no ta sa uz citi ako velka celebrita. Ved vlastne uz aj je. Ved na Sk staci kozy a frndu ukazat.🙈
Dufam, ze pojde do suelu a rovnou ciarou domov a neostane po nej ani smrad... z mojho pohladu strasne falosny clovek..
Vedela na koho sa ma nalepit aby sa dostala co najdalej
Všimnite si v 66-tej epizóde 44:54 keď mal Mišo návštevu a ukazoval mince, mne sa zdá,že si jeho otec dal jednu mincu do vačku. Stale si to pretáčam ale fakt to tam vidím😀
Dagmara a Mišo idú do duelu proti sebe
A každý z nich si musí zvoliť niekoho s kým bude bojovať Mišo ženu, Dagmar muža.Ak je pravda to že Mafy bude vo finále myslím že si asi zvolí ju a vyhrajú.
Ved ale aj miso ma byt vo finale tak to mi nevychadza.. chudak simon
Veď Mišo si musí zobrať ženu aby bojovala s ním proti Dagmar a nejakému mužovi čo si Dagmar vyberie.O miesto do semifinale
A vypadnu dvaja ludia ci len jeden?
Tak myslim ze miso zoberie mafy a dagmar simona a tym padom vypadnu oni dvaja a preto sa on nedostal do finale lebo dagmar ho stiahne so sebou.. tym padom musia vypadnut dvaja kedze je ich 8 a maju len 6 miest
Moja teoria
Tiež si myslím že to bude tak ako píšeš
Baby ako fo dopadlo nevidela som farmu vcera
Do duelu ide Mišo a Mata proti Dagmar a Simonovi
Miso aj Dagmar idu do duelu vyberajú si k sebe ľudí ale nebolo ešte v telke kto si koho vyberie akurát v upútavke na dnešok bolo ako Dagmar hovorí Simonovi že sak my sa vraciame spat. Toť vsjó

Alex je prvy duelant