Farma duel Filip - Adrián
Kto vyhra podla vas? Pripadne neviete niekto uz vysledok? 😁🤷♀️
@lusinda1989 lebo chce vyhrať, tak si vyberie najsilnejšieho. Je v súťaži, berie ohľad na seba a nie na to aby niekoho posunula do finále. Myslím, že by sa tak rozhodol každý na jej mieste
Tak ale aj filip mal pravdu ked povedal ze ani raz v dueli nebol ze mozno si to tam fakt nevybojoval ako filip co bol xy x v dueli. Ani Tamas nebol tuším
@lusinda1989 su v hre nie v tabore 🤦🏻♀️
Dopadlo to tak ako už vieme Dagmara a Simon vypadli, ale už teda aspoň chápem ako sa Marfa dostala do finále 😀
3:1 pre misa a mafy
Šimona mi je strašne ľúto
Strašné to bolo, tieto dvojduely sú nefér, môžeš byť akokoľvek dobrý, keď ťa niekto stiahne. A ľúto mi bolo aj toho psa. Najskôr sa naviaže na Nataliu, potom na Simona, len ju tam trapia
Chudák Šimon 😢
Mňa by zaujímalo aký mala zivot Maffy keď jej to tak prajú všetci
To som asi nejako nezaregistrovala
Ja som čítala niečo že v detstve žili v jednej izby v biede, bez teplej vody. Niečo také
Bože, ten Fifo ma totalne dostal..jak sa rozplakal kvôli Guli.. Dufam, ze to vyhra,naozaj jeden uprimny, ferovy clovek s velkym ❤... a tomu ulisnemu,falosnemu Misovi pekne padol hrebienok z hlavy..
@nikha2809 uz je to zmazane! Akoze ked to poradie takto bude tak to bude pekna sila
Fasianga som dosiaľ nemala rada,ale vo farme sa mi páčil.
Mna by zaujimalo ako je mozne ze ta marfa nadojila viac ves filipovi to inak tieklo
Vyhral Fifo, huraaa aj smsku som mu poslala
Aj jaaaaa
Tiez som spokojna... a verim tomu, ze po 2t bude uz aj po laske Dagmar a Miso... a Martina, noooo... hmmm... tam zauradovala karma..🤭
Fifo pravom vyhral!
Myslim,ze aj pocet hlasov hovori za vsetko..
Keby vyhrala Marfa, rozkopem telku. Ale je tupa ako bagandza, takze darmo jeje nadrziavali.
@lugie Tak treba ísť do modrého z neba, nie na farmu. Ak mala ťažký život, kde ju to posunulo? Však tá žena nerobí nič.

@luliu ja raz tomuto nepochopím ak všetci tak tvrdia ako Simon patrí do finále čo podľa mna aj patrí prečo si ho tá Dagmar vyberie k sebe aby ho ohrozila. Je to veľmi nefér. Chudák Šimon