Funguje už Facebook správne?
Mne ešte stále nie a neviem co s tým ďakujem
@gubcikova ale my vsetky tu riesime dvojstupnove overenie.nam len heslo nestaci. Musi prist este kod do sms ktory posiela FB. A ten kod proste nepride
Skúste reštartovať telefón, nám doma to potom pomohlo...
Ani restart nepomáha,ti ktorí majú 2stup.overenie potrebujú kód ktorý nikam nedojde
Presne tak, žiadny kod nepríde. Stále mi to nejde a ani cez PC a ani cez telefón.
Takze zienky nasla som riesenie ktore funguje,dostala som sa do svojho uctu
@marticka85po wow, ďakujem krásne.
@nice202 chvalabohu to aj funguje 🙏🙏🙏
Som jediná ktorá tonu nerozumie?😀😀
@daranka18 vytvor si novy FB ucet,napr.s vymyslenym menom,nezadavaj pri registracii email ale t.č.z povodneho FB uctu, kde ti pride kod ktory zadas a tym padom sa zrusi dvojfazove overenie na tvojom FB. Tak daj odhlasit tento ucet a prihlas sa na starom FB ucte. Ten novy ucet potom mozes zmazat.uz sa bude dat prihlasit bez toho kodu len s heslom
Funguje....od včera asi od 18tej
@daranka18 daj vytvorit novy ucet.
WAaaaaau ďakujem, funguje to❤️
@marticka85po oooo dakujeme ti krasne, funguje to!!! Cize teraz uz nemam dvojstupnove overenie. Och fakt vdaka, ze si to sem dala.
@daranka18 dajte ne
@marticka85po a treba ten novy ucet mazat? Lebo sa aj bojim odhlasit aby to zase nezblblo
funguje, ja som ani nevedela, že nešiel.
Mám to baby ďakujem moc moc moc
a ako odstranim ten ucet skusala a nejde
@luciah187 ja uz som dala zmazat ten novy ucet.bude zmazany do 30dni.a funguje to stale
@kubikamamka ja uz som zmazala ten novy ucet,treba sa tam preklikat cez nastavenie,centrum uctov atd.cez appku
Mne išiel aj včera, aj dnes normálne, len som sa prihlásila, ale to robím stále, keďže sa vždy odhlasujem.
@marticka85po hladam a nemozem najst
@kubikamamka v appke najst nastavenia a sukromie-centrum uctov- osobne udaje-vlastnictvo-deaktivacia alebo odstranenie uctu

@gubcikova ako presne prosim ta cez web facebook? Lebo ja ked dam facebook.com tak ma chce prihlasit a to sa mi neda. A ked to cez tu facebook stranku dam, chce ma hodit do obchodu apple pay