Funguje vám anonymné komentovanie správne?
Ahojte, keď niečo okomentujem anonymne tak ani keď ma niekto označí sa mi to nezobrazí v upozorneniach. Máte to tak všetci alebo len mne to blbne?
Mne to zobrazuje s omeškaním. Zapni si upozornenia (ten zvonček nad témou) a bude ti chodiť.
Mne to zobrazuje s omeškaním. Zapni si upozornenia (ten zvonček nad témou) a bude ti chodiť.
@sisamisaaa 🤣 to mi nenapadlo.
Vďaka za tip
Keďže vystupuješ ako anonym tak ti nemá prečo prísť upozornenie.
Nie si mara238 ale anonym5329754
@maca1984 nechápem
Mne nechodí vôbec ďakujem skúsim ten zvonček
@anonym_autor keď si zapneš "zvonček", bude ti chodiť upozornenie na každý komentár v danej téme, takže to veľmi rýchlo vypneš 😀 Ale tak či tak budeš musieť reakciu na tvoj komentár hľadať. Na to ťa neupozorní.
@anonym_autor ja som to komentovanie bežných tém ako je napríklad "Môže dieťa jesť v troch mesiacoch melón" nepochopila. Hanbíte sa za svoje názory alebo rady? To fakt? Ak je to nejaká intímna téma tak ok. Ale inak?
@anonym_autor ja som to komentovanie bežných tém ako je napríklad "Môže dieťa jesť v troch mesiacoch melón" nepochopila. Hanbíte sa za svoje názory alebo rady? To fakt? Ak je to nejaká intímna téma tak ok. Ale inak?
@mizoko Nechceme za sebou nechavat digitalnu stopu.
@mizoko ja bežné témy komentuje všetky pod svojím nickom. To anonymné komentovanie umožnilo len odpovedať pravdivo a do hĺbky aj na veci na ktoré by som pod svojím nickom neodpovedala. Ale teda nebaví ma že na to nechodia upozornenia takže asi to aj tak už nebudem využívať ak to neopravia dáko
@mizoko vieš čo, ja sa nečudujem.
Sama teda anonymne komentujem minimálne, aj preto mi nebliklo zapnúť si zvonček.
Ale sú tu osoby ktoré len lustrujú kde by na koho čo našli , urobia screen a potom vyťahujú.
Takto nevedia kto komentuje.
Nevedia to použiť na daného človeka.
A verím tomu, že by dokázali použiť aj koment v téme o jedení melónu dieťaťom.
@anonym_ef5e8d Ktorú nechávame aj tak lebo na serveroch to je a keď by niekto chcel, vedia si zistiť presne kto to písal :D
@anonym_ef5e8d Ktorú nechávame aj tak lebo na serveroch to je a keď by niekto chcel, vedia si zistiť presne kto to písal :D
@sisamisaaa Ano, admini. Ale nie ty.
@mizoko vieš čo, ja sa nečudujem.
Sama teda anonymne komentujem minimálne, aj preto mi nebliklo zapnúť si zvonček.
Ale sú tu osoby ktoré len lustrujú kde by na koho čo našli , urobia screen a potom vyťahujú.
Takto nevedia kto komentuje.
Nevedia to použiť na daného človeka.
A verím tomu, že by dokázali použiť aj koment v téme o jedení melónu dieťaťom.
@maca1984 ja tiež anonymne komentujem presne kvôli takýmto ľuďom. Už sa mi to raz stalo že moje komentáre boli použité proti mne. Ale ja chcem reagovať a niekomu tým pomôcť, bez strachu že si ma daná osoba odfotí a bude konfrontovať pred rodinou...
@sisamisaaa Ano, admini. Ale nie ty.
@anonym_ef5e8d Ja to nie sú ľudia? Čo ak niekto pozná admina - vari neposkytne takúto info? Ak by niečo riešili autority (a to si píš že keby sa zamerali na teba tak tvoje komentáre nájdu) tak nič nie je anonymné.
@maca1984 ja tiež anonymne komentujem presne kvôli takýmto ľuďom. Už sa mi to raz stalo že moje komentáre boli použité proti mne. Ale ja chcem reagovať a niekomu tým pomôcť, bez strachu že si ma daná osoba odfotí a bude konfrontovať pred rodinou...
@sisamisaaa nemyslela som rodinu, ale ženy tu čo rady vyťahujú čokoľvek pri výmene názorov.
Ale rodina tu je tiež dobrý príklad..
Že i tak sa to dá zneužiť.
@anonym_ef5e8d Ja to nie sú ľudia? Čo ak niekto pozná admina - vari neposkytne takúto info? Ak by niečo riešili autority (a to si píš že keby sa zamerali na teba tak tvoje komentáre nájdu) tak nič nie je anonymné.
@sisamisaaa To by som musela porusovat zakon.
@anonym_ef5e8d cize nie si nikde registrovana, nemas ziaden email, pouzivas v prehliadaci anonymny rezim a ides cez tor. Vsak? Vsak?
Google, facebook aj modrykonik vedia kto pridal prispevok a ostatnym je sumafuk, ci si anonym_ef5e8d alebo maciatko3544.
@anonym_autor aj ja to tak mam
@anonym_ef5e8d cize nie si nikde registrovana, nemas ziaden email, pouzivas v prehliadaci anonymny rezim a ides cez tor. Vsak? Vsak?
Google, facebook aj modrykonik vedia kto pridal prispevok a ostatnym je sumafuk, ci si anonym_ef5e8d alebo maciatko3544.
@aalt aj tak pri registrácii dávaš telefón takže anonymné to nie je ani z toru
Keď si anonym logicky ti nepríde upozornenie, musíš si k téme zapnúť upozornenia tým zvončekom, ako už radili vyššie
@anonym_autor
@anonym_ef5e8d toto pobavilo. 😁

Keďže vystupuješ ako anonym tak ti nemá prečo prísť upozornenie.
Nie si mara238 ale anonym5329754