icon

Funguje vám Facebook?

5. mar 2024
angelous1991
5. mar 2024

@lulupulu to ani Nehovor ja tam mám podnikateľsky účet . So zakaznickami komunikujem cez stránku to bude ale sakra problém ak sa to neobnoví omg

babydesire
5. mar 2024

čo by, uplne najhoršie by bolo ak fb niekto hackol a má teraz prístup k citlivým údajom užívateľom,, fotky, osobná komunikácia na messangeri atd 😨 toho sa bojím najviac, dúfam, že je to len výpadok ako to bolo pred rokom či dvomi to bolo (?)

yelena159
5. mar 2024

Veď je to len výpadok, chvíľu počkajte, nakopnú to.

babydesire
5. mar 2024

a zas budú správy plné toho ako zuckerberg a další akcionári prišli o miliony

lulupulu
5. mar 2024

Hah mne už polka rodiny písala ze im asi zablokovali účty :D sa smejem ze to horšie ako výpadok elektriny :D

lulupulu
5. mar 2024

@angelous1991 ja tiež ale každú zákaznícku mam zapísanú aj v zošite so všetkými info. Neviem prečo ale už dlho takto fungujem :D

dharmasanata
5. mar 2024

Ako fajne že si nepamätám heslo🤷😅 dúfam že nebude treba..

biela_sova
5. mar 2024

Hotovo, uz ide a obnovilo sa to same

martinusik91
5. mar 2024

@angelous1991 Ja to isté. Viaceré firemné stránky a tri krát som si obnovila heslo, kým ma napadlo ísť na koňa. Hádam sa tam dostanem ešte.

bejbypd
5. mar 2024

Mne teda stále nejde.nabehne a hneď odhlasuje

lulupulu
5. mar 2024

@biela_sova nejde

reddflowerlife
5. mar 2024

no ja si nepamatam heslo a ani neviem heslo na email ku ktoremu je FB🤣🤣

1mina
5. mar 2024

Aj mna presne napadlo že idem pozrieť na koňa čo je s FB 😂 muž prišiel domov z roboty a že čo som spravila s pc 😂

tanyag
5. mar 2024

@reddflowerlife presne ako ja 🤣 a dokonca ten email už ani nefunguje 🤣🤣🤣 no nič...svet sa teraz nezrúti 😉

nenne27
5. mar 2024

Nie.idem umyt okna 🙂

lulupulu
5. mar 2024

@nenne27 ja som včera a dnes ležím s horúčkami :D

hiro
5. mar 2024

@angelous1991 Nacase si spravit vlastnu stranku ;)
Byt odkazany na sluzby / funkcnost inej firmy je cesta do pekla. Nikdy to takto nebolo. Kazdy mal svoju stranku, svoje komunikacne kanaly, tam daval svoje fotky, svoje videa atd.

ankare
5. mar 2024

Nie

babydesire
5. mar 2024

nabehlo to asi na sekundu a hned ma to zas vyhodilo,, no ale aspon natom už pracujú experti 😀

babydesire
5. mar 2024

toto nám robiť v 21. storočí 😀 😀 😀

lulupulu
5. mar 2024

@babydesire a o chvíľu správy: americký vedci zistili ze

gvadalube
5. mar 2024

@domi1988 to ani ja si heslo nepamätám ale dufajme ze to bude fungovat ved nie len nam ale celemu ľudstvu to bude chybat 😅 ja ze sa kuknem sem ze co sa stalo ze len mne neide 😅😀🙄

taminka1986
5. mar 2024

Nejde

lulupulu
5. mar 2024

Na messengeri už ide poslať každá 3 správa

elia112
5. mar 2024

No zienky ani mne nejde , čisté zúfalstvo toto , odvšadiaľ ma odhlásilo a asi 3 x som resetovala heslo .. no mám zapnuté dvojstupňové overenie , keď som sa s novým chcelo prihlásiť , asi dvadsať krát som žiadala o SMS a nič od Facebooku neprišlo .. Potom ma napadlo, že asi majú výpadok, googlila som, ale nič .. A tu na koni sa dozviem ..😄

bublanina0200
5. mar 2024

Už to funguje

hiro
5. mar 2024

@elia112 No, myslim ze toto ich uplne zabije, si predstav miliardy ludi si daju teraz 20x poslat SMS tak to im musi rovno spalit servery 🙂 Podla mna ked to opravia tak postupne budu zapinat rozne krajiny.

heni3
5. mar 2024

uz mi ide

elia112
5. mar 2024

@hiro mne zatiaľ SMS neprišla , ani overovacia správa z whatsapp .. No ja len dúfam, že sa k tomu ešte dostanem .

lucyk1992
5. mar 2024

Mne už ide a prihlásilo ma automaticky, bez zadania hesla 🙂