Funguje vám Facebook?
@elia112 ktovie či nie preto že sme viacej krát skúšali pýtať ten kód ...
Mne to nešli tiež ale musela som sa prihlásiť cez overovací kód. Fb niekedy dozadu ponúkal aktualizáciu, aktualizovali ste si to? Lebo mne tam tiež najprv naskočilo staré tel číslo ale potom sa zmenilo na nové a už mi prišla aj sms s kódom. Už výpadok nieje len vy neviete zrejme heslo a nechce vás prihlásiť
@henrietka12 Netuším, alebo majú možno preťažený server, poruchu, nevedia nárazovo rozposlať toľko kódov, určite to skúša veľa ľudí.. Snáď sa tam ešte dostaneme..
@henrietka12 ja som dávala tiež viac krát ale ešte vtedy keď bol výpadok. Ako skončil som sa na prvý krát s kódom prihlásila. A na fb mi prišlo upozornenie ze sa mi 26x pokúšal niekto dostať do účtu. Ale bola som to ja lebo poloha bola moja :D
@lulupulu no dobre aj ja som skúšala pár krát keď bol výpadok a potom už nie ale teraz ako písali že to ide som skúšala a nič ... Stále mi píše že mi nemôžu poslať kód že mám skúsiť neskôr ...
@lulupulu nemam ine cislo to iste
@henrietka12 a overiť cez mail alebo whatsapp?
@lulupulu nikde mi nepošle kód ...
@henrietka12 mne tiež tak, nikde nepošle kód ..
ako zqpnem stary mobil je pod nabijackou a nic minule manzelovi naskocil
@henrietka12 to isté
Mne to tiež nejde nijako
Neviem FB pozerám len večer na WC co je nove a insta vôbec ani neviem ze je 🤣
Už ide...
Treba čakať postupné to púšťa . Mne to pustilo raz dva manželovi po pol hodine po mne až
@tilly už ide skúsila som to cez notebook a potom mi ukazovalo že sa niekto pokúšal prihlásiť a schválila som to a potom ma pustili aj cez mobil....
@henrietka12 mne nie
@kubikamamka mne tiež nič stále už chytám paniku
@henrietka12 radšej nejdem skúšať 🤣. Uvidím zajtra. Aspoň mám detox
@daranka18 mne tiež stále nič
@angelous1991 tak snáď to nabehne do rana
uz ide
Ide to všetkým?
Mne ide všetko úplne v pohode, ani neviem, že bol výpadok 🤷🏻♀️
@daranka18 nie

@elia112 ani mne to stále nejde,