Hra Township, hráte ju niekto?
Pekný dnik. Keď sa niekto hrá Township budem rada ak sa pridá ku mne do týmu 😍😍😍
Ďakujem 😘 si poklad 😍 Peťko teraz skáče až po strop 😁
Ahojte,hľadáme nových členov do tímu,pridajte sa k nám,sme tím Czechoslovakia a radi Vás privítame 😉
Paráda,my by sme tiež potrebovali o trošku viac hráčov 😉 len sa ťažko zháňajú 😳
Nás je oficiálne 10
Tiež to tak vidím,kým nepríde práca ... Snažím sa,aby to neprešlo do závislosti 😃 hrám to aj so synom a toho krotime,lebo by pri tom strávil celý deň,takže on podľa zásluh a popritom vypomáham ja 😂
@mamina87 No veď práve, že ja do práce chodím a už aj tam som to mala tak, že som každú chvíľu jedným očkom čumela do telefónu. Ale pred pár dňami som sa rozhodla urobiť tomu definitívny koniec. Všetky ostatné hry som si vymazala hneď, len s mojim milovaným Townshipom som sa lúčila dlhšie.
Teraz už len skončiť s Modrým koníkom! 😂😂😂
Potrebujeme aj relax,len zistiť tú správnu mieru na hru a modrého koníka 😂😂😂
Určite dám 😂😂😂
Ahojte🙂juj aká sranda ja som presne v tejto skupinke co tu mamina 87 píše 🙈😉☺️☺️
Ahojte. Hram ju rada, ale dnes ma z nej vyhodilo. Ze si mam nainstalovat UPDATE. Ale ked to chcem spravit tak mi vypise ze neexistuje v mojom regione... 😥 Ma s tym niekto skusenost? Dakujem

Ahojte ,
mohli by ste mi prosím poradiť, ako nájdem v tej hre synovca, aby som si ho pridala k priateľom? 😁